open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked Mining Buddy News
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2] 3

Author Topic

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.04.18 22:47:00 - [31]
 

Originally by: Lucy Serine
Originally by: Devilen
Originally by: Lucy Serine
Ive installed mining buddie on a local machine and i was wondering is it at all possible to removes some ore types from the ore quote list we only want the generic ores on the list other wise we get a big list with loads of stuff we dont want at 1isk


Yes it is you must have the rights to manage the Ore Quotes. In there is a list of all the ore in the game plus some other items. Next to the box to put the isk amount in you have a checkbox that says enable? make sure you uncheck them if you don't want them and check if you do.


Ive done that but they still show on ore quote page as 1isk


This is due to the way the Original programmer programmed things being in a static database. This is been a big reason why me and the other dev of mining buddy are taking time now that we are at 8.4 going to 8.5 to reprogram and make mining buddy all new to take out the static programming and focus more on giving it more flexibility. As for your issue there is no real fix for it as it would take much editing of the code. If this is something your looking for please submit a bug case and we can see about getting it implemented for the next release.

Kari Trace
Caldari
Nox Imperium
Posted - 2011.04.21 01:04:00 - [32]
 

\o hello there. Have a spot-o-trouble here getting mining buddy to operate for me. I've got the db install alright, the initial page loads (where you can log in / request account for the first time). at the top I receive these PHP errors:

query("SELECT id FROM runs"); if ($allRuns->numRows() >0) { while ($ID = $allRuns->fetchRow()) { $ID = $ID[id]; $ISK = $ISK + getTotalWorth($ID); } } else { $ISK = "0"; } return($ISK); } ?>
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\math\calcualteTotalIskMined.php:50) in C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\system\init.php on line 41

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\math\calcualteTotalIskMined.php:50) in C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\system\init.php on line 41

I can get to the request account page, but the same errors appear there as well.

Poked around the config files a bit and everything looks good. Could I bother you for some assistance?

KT

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.04.21 02:39:00 - [33]
 

Originally by: Kari Trace
\o hello there. Have a spot-o-trouble here getting mining buddy to operate for me. I've got the db install alright, the initial page loads (where you can log in / request account for the first time). at the top I receive these PHP errors:

query("SELECT id FROM runs"); if ($allRuns->numRows() >0) { while ($ID = $allRuns->fetchRow()) { $ID = $ID[id]; $ISK = $ISK + getTotalWorth($ID); } } else { $ISK = "0"; } return($ISK); } ?>
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\math\calcualteTotalIskMined.php:50) in C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\system\init.php on line 41

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\math\calcualteTotalIskMined.php:50) in C:\xampp\htdocs\ni\mining_buddy\functions\system\init.php on line 41

I can get to the request account page, but the same errors appear there as well.

Poked around the config files a bit and everything looks good. Could I bother you for some assistance?

KT


I know this issue and I dont know why people are still getting this issue with 8.3 but let me know when you will be on Eve to talk on how to get this resolved.

Also this is on a windows system?

Kari Trace
Caldari
Nox Imperium
Posted - 2011.04.23 20:45:00 - [34]
 

EVEmail sent, and yes it is.

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.04.25 03:26:00 - [35]
 

Originally by: Kari Trace
EVEmail sent, and yes it is.


I mailed you back, I wont be able to help till tomorrow evening (unless I am able to get online tonight)

Let me know what time works for you so I can get helping and get you setup.

Vessper
Indicium Technologies
Hephaestus Forge Alliance
Posted - 2011.05.03 17:51:00 - [36]
 

Who do I need to bribe to get the 0.8.4 version with the ship weightings?

Dvorak Telemnar
Griffin Capsuleers
Ad-Astra
Posted - 2011.05.03 19:28:00 - [37]
 

Edited by: Dvorak Telemnar on 04/05/2011 09:58:48
Edited by: Dvorak Telemnar on 03/05/2011 19:31:35
Busy testing for our alliance and so far looks like a brilliant app - thank you!

Had an issue in 0.8.3 where portrait images were not showing from a brand install today.

I made this alteration to fix it :
classes/profile_class.php
Rows 91 & 92

- $this->smallPicUrl = "<img src=\"http://img.eve.is/serv.asp?s=64&c=" . $api->getCharacterID() . "\">";
- $this->largePicUrl = "<img src=\"http://img.eve.is/serv.asp?s=256&c=" . $api->getCharacterID() . "\">";
+ $this->smallPicUrl = "<img src=\"https://image.eveonline.com/Character/" . $api->getCharacterID() . "_64.jpg\" HEIGHT=\"64\" WIDTH=\"64\">";
+ $this->largePicUrl = "<img src=\"https://image.eveonline.com/Character/" . $api->getCharacterID() . "_128.jpg\" HEIGHT=\"128\" WIDTH=\"128\">";

Feature suggestions moved to : Mining Buddy Bug Tracker

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.05.03 21:24:00 - [38]
 

Originally by: Dvorak Telemnar
Edited by: Dvorak Telemnar on 03/05/2011 19:31:35
Busy testing for our alliance and so far looks like a brilliant app - thank you!

Had an issue in 0.8.3 where portrait images were not showing from a brand install today.

I made this alteration to fix it :
classes/profile_class.php
Rows 91 & 92

- $this->smallPicUrl = "<img src=\"http://img.eve.is/serv.asp?s=64&c=" . $api->getCharacterID() . "\">";
- $this->largePicUrl = "<img src=\"http://img.eve.is/serv.asp?s=256&c=" . $api->getCharacterID() . "\">";
+ $this->smallPicUrl = "<img src=\"https://image.eveonline.com/Character/" . $api->getCharacterID() . "_64.jpg\" HEIGHT=\"64\" WIDTH=\"64\">";
+ $this->largePicUrl = "<img src=\"https://image.eveonline.com/Character/" . $api->getCharacterID() . "_128.jpg\" HEIGHT=\"128\" WIDTH=\"128\">";

I have only just started testing mining buddy for our alliance but here are some minor comments/suggestions/feature requests I would love to see in MiningBuddy :
- Allow the submission of API credentials on the registration page and/or prompt for them if they are invalid or not loaded at login.
- Confirm the requested username at registration matches an existing EvE character (http://wiki.eve-id.net/APIv2_Eve_CharacterName_XML or http://wiki.eve-id.net/APIv2_Eve_CharacterID_XML which do not require a working API)
- Add the ability to restrict access to specific corp(s) and/or alliance(s) (http://wiki.eve-id.net/APIv2_Eve_CharacterInfo_XML without API will provide corp & alliance ID's)
Using corp/alliance ID's may be better as it is more difficult to mess-up and don't need to deal with special characters, case and spaces.
- Ability to define roles for ranks
- Plug-in for linking into PhPBB3 forum authentication. Maybe custom PhPBB3 profile fields for MB integration.
- Automatically/ability too update ore prices from eve-central (or something similar)
- Ability to calculate most profitable ore based on mineral composition per m3 and mineral prices.




Thank you for the kind words the image problem should have been fixed with 8.3 but if the server we where using failed then we need to fix it again. All the ideas you have here are good and I see a few we are trying to get implemented the only thing I ask is you go to the bug page and Submit your requests/features. That pages is not just for bugs but for overall implementation, fix, enhancements, and features of the tool.

Louis Vitton
Kickass inc
Controlled Chaos
Posted - 2011.05.04 01:45:00 - [39]
 

I was wondering if there was an intallation guide yet?? as i ma new to web hosting and just installed a pos tracker would like it also install this.

Cheers Louis vitton

Dvorak Telemnar
Griffin Capsuleers
Ad-Astra
Posted - 2011.05.04 10:00:00 - [40]
 

Originally by: Devilen
....All the ideas you have here are good and I see a few we are trying to get implemented the only thing I ask is you go to the bug page and Submit your requests/features. That pages is not just for bugs but for overall implementation, fix, enhancements, and features of the tool.


Apologies - feature suggestions etc moved to the bug tracker :)

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.05.04 20:37:00 - [41]
 

Originally by: Louis Vitton
I was wondering if there was an intallation guide yet?? as i ma new to web hosting and just installed a pos tracker would like it also install this.

Cheers Louis vitton


There is no formal Install guide as of this time we are working on getting something created that is better then the current doc file in the doc folder. It is quite out of date but still for the install works. We are looking to have a install script working for the next version of Mining Buddy. We had kind of one for 8.4 but we decided not to release it because it did not actually work all the time the times it worked was about 85% of the time but this is mostly due to permissions.

HC DaShmoo
Posted - 2011.05.10 06:52:00 - [42]
 

Have hosting on x10, installed it or so I think, and recieve this


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'DB.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dashmoo/public_html/functions/system/init.php on line 81

Any thoughts? Need any info to better diagnose or fix this? Thanks.

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.05.10 16:03:00 - [43]
 

Originally by: HC DaShmoo
Have hosting on x10, installed it or so I think, and recieve this


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'DB.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dashmoo/public_html/functions/system/init.php on line 81

Any thoughts? Need any info to better diagnose or fix this? Thanks.


This is due to not having Pear installed. On the Forums for Mining buddy there is a Patch for this along with the bug site. you can also go to pears website and get a file called go-pear.php and use that to install it.

If you need more help feel free to contact me ingame.

HC DaShmoo
Posted - 2011.05.11 02:38:00 - [44]
 

I had the 6.3 version....using the newest version files fixed everything. Silly me not looking at the original post first.

Bumse
North Star Networks
The Kadeshi
Posted - 2011.05.11 12:44:00 - [45]
 

just a quick question regarding the version numbers. The downloaded file is named -v0.8.3 and so is the contained folder.
On your changelog it says that 0.8.4 was released on the same day stated in the download balloon on your homepage. Is it just a mixup or how do I get ahold of the 0.8.4 version? ^_^

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.05.11 15:23:00 - [46]
 

Originally by: Bumse
just a quick question regarding the version numbers. The downloaded file is named -v0.8.3 and so is the contained folder.
On your changelog it says that 0.8.4 was released on the same day stated in the download balloon on your homepage. Is it just a mixup or how do I get ahold of the 0.8.4 version? ^_^


Please contact me directly for information on this.

Also 8.4 has a weighted system but as the site states the system did have a side effect that was not hmm friendly it required the removal of the ability to kick someone from the mining op or having them leave the op. This is fixed in 8.5 along with many other issues as we changed the framework.

HC DaShmoo
Posted - 2011.05.12 00:32:00 - [47]
 

Edited by: HC DaShmoo on 12/05/2011 01:31:24
Edited by: HC DaShmoo on 12/05/2011 00:41:38
sent message ingame to you. Thanks for the help.

Izaac Newton
Caldari
Posted - 2011.05.15 04:28:00 - [48]
 

I am extremely new to anything php so forgive me if i missed something but how on earth do i remedy this?

Fatal error: Cannot use object of type DB_Error as array in /home/zerozero/public_html/mining/functions/admin/getConfig.php on line 63

Izaac Newton
Caldari
Posted - 2011.05.15 04:55:00 - [49]
 

*\0/* WOOP I got it, had to upload the tables into the database... where was that in the install instructions :p thinks i need glasses lol

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.05.17 03:15:00 - [50]
 

Originally by: Izaac Newton
*\0/* WOOP I got it, had to upload the tables into the database... where was that in the install instructions :p thinks i need glasses lol


Glad to hear that you got this working!

Alouette Bistrot
Posted - 2011.05.22 12:59:00 - [51]
 

Hi guys,

I've installed the latest version but can't log in as the initial superadmin account.
I get no errors, the database is installed fine, the page simply clears the fields and returns to the log in screen.

After failing login, nothing is inserted into the failed logins table.

The Character Name for admin isn't a valid Eve character.

Thanks for any help you can give and bravo for adopting this project!

Alouette Bistrot
Posted - 2011.05.22 17:59:00 - [52]
 

Originally by: Alouette Bistrot
Hi guys,

I've installed the latest version but can't log in as the initial superadmin account.
I get no errors, the database is installed fine, the page simply clears the fields and returns to the log in screen.

After failing login, nothing is inserted into the failed logins table.

The Character Name for admin isn't a valid Eve character.

Thanks for any help you can give and bravo for adopting this project!



Nevermind, I read your forum and saw that it's the firefox bug. Now to kick the tires!

Pedrosito85
Posted - 2011.07.01 15:57:00 - [53]
 

Ok, so I am having a couple issues with MiningBuddy 8.3.

1. So I got everything upload and installed with zero errors. Upon launching MiningBuddy 8.3 I discovered that register_globals was set to 'On'. I got an error message saying it needed to be off, so I made sure my php.ini settings were all off.

I went back to the installation page and it still popped up the error message that register_globals was active, so I thought maybe I missed something and contacted my web host support. Support came back confirming that all register_global settings have been set to Off and that there is nothing active for this variable.

Going back to the installation I still received the error message that it was still on, so being very fed up I commented out that call to check if it was active. Once I did that, everything was a charm. This was bug 1 that I had a problem with and would like to be able to run MB8.3 without having to change the code.

2. Once everything was finalized, I created the main admin account 'superadmin' and immediately copy/pasted the password shown to a text file on my desktop. Once I tried to log in, I get redirected to the main login screen with no error messages. I saw the posts about a browser bug, but I get the same results when using either IE8, Firefox 3, chrome, and safari.

I would really like to get this working but I need a little assistance in the above matters.

Thanks for the help!

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.07.02 06:26:00 - [54]
 

Originally by: Pedrosito85
Ok, so I am having a couple issues with MiningBuddy 8.3.

1. So I got everything upload and installed with zero errors. Upon launching MiningBuddy 8.3 I discovered that register_globals was set to 'On'. I got an error message saying it needed to be off, so I made sure my php.ini settings were all off.

I went back to the installation page and it still popped up the error message that register_globals was active, so I thought maybe I missed something and contacted my web host support. Support came back confirming that all register_global settings have been set to Off and that there is nothing active for this variable.

Going back to the installation I still received the error message that it was still on, so being very fed up I commented out that call to check if it was active. Once I did that, everything was a charm. This was bug 1 that I had a problem with and would like to be able to run MB8.3 without having to change the code.

2. Once everything was finalized, I created the main admin account 'superadmin' and immediately copy/pasted the password shown to a text file on my desktop. Once I tried to log in, I get redirected to the main login screen with no error messages. I saw the posts about a browser bug, but I get the same results when using either IE8, Firefox 3, chrome, and safari.

I would really like to get this working but I need a little assistance in the above matters.

Thanks for the help!


Ok To be able to help you then I will need to know more about the site and such and even look at the site please let me know when you can via EveMail and I will check it out. I will actually be logging on to eve here in the next 10-20minutes and be on for about a hour tonight. Please contact me soon as possible as I would like to get you up and running as much as you want to get the application running.

Minxy Override
Posted - 2011.07.05 06:27:00 - [55]
 

same problem as above...

Lots of errors in apache log file though.

http://pastie.org/private/hvp4tu5nc1fowjbolnpytg

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.07.05 22:21:00 - [56]
 

Originally by: Minxy Override
same problem as above...

Lots of errors in apache log file though.

http://pastie.org/private/hvp4tu5nc1fowjbolnpytg


ok As for commenting out the line about the Register Globals off that could have caused a few issues let me look into that. Also as for the kicking you out I have not had that issue except for on Firefox 5. Please contact me with times I can work with both you that you are free.

Minxy Override
Posted - 2011.07.06 09:36:00 - [57]
 

added you to watch list,

Will convo you ingame when i see ya online

Nutbolt
Avalon Project
The Smurfs Alliance
Posted - 2011.07.06 15:29:00 - [58]
 

Hello,

I was just wondering on the progession of 8.5? On your forums you seem to indicate that it has been delayed indefinetly however here it sounds like its being worked on still. If it is, is the aim still the end of july?

Thanks

PS: Fiefoxs new roll out plan is lots of constant updates, so yer fair enough waiting till 5 is out of beta but dont be put off if v6 in beta comes out soon.

Devilen
Caldari
DOUBLE IDENTITY
Posted - 2011.07.06 17:06:00 - [59]
 

Originally by: Nutbolt
Hello,

I was just wondering on the progession of 8.5? On your forums you seem to indicate that it has been delayed indefinetly however here it sounds like its being worked on still. If it is, is the aim still the end of july?

Thanks

PS: Fiefoxs new roll out plan is lots of constant updates, so yer fair enough waiting till 5 is out of beta but dont be put off if v6 in beta comes out soon.


Lol no that was a joke we are still looking at trying to fix the weighted system for 8.5 right now once that is fixed we wil be releasing 8.5.

Well just so you know We didnt write this code to start with and we are working on a new product that will be better than mining buddy in the sense it will be cleaner and more up to date with coding standards and will work on any browser that will read CSS.

Nutbolt
Avalon Project
The Smurfs Alliance
Posted - 2011.07.06 17:41:00 - [60]
 

Originally by: Devilen
Lol no that was a joke we are still looking at trying to fix the weighted system for 8.5 right now once that is fixed we wil be releasing 8.5.

Well just so you know We didnt write this code to start with and we are working on a new product that will be better than mining buddy in the sense it will be cleaner and more up to date with coding standards and will work on any browser that will read CSS.


Lol ok then glad to hear it :) I personally don't care for the weighted ship system as I think everyone should be paid fairly, but your not making it for just me and I can see how others would love it :) hehe.

Yer I mean any update is an update and your work on MB is much appreciated. I am all for a new program, but how long till its ready and would it be possible to import exisiting MB installs (the database) into this new program? I ask because I don't want the entire alliance to sign up, get used to and use mining buddy if a better thing is going to be out in a month or 2 :) Thanks


Pages: 1 [2] 3

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only