open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.1.0 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... : last (33)

Author Topic

Milken Gekko
Posted - 2011.01.18 21:02:00 - [241]
 

Edited by: Milken Gekko on 18/01/2011 21:04:00

The installer just keep failing.
The repair tool just keep failing.

I have been playing games online for 15 years and I NEVER had that much trouble updating a game. I won't even try to explain the errors, I KNOW you know about it and quite frankly, it's obvious you don't ****ing care like all the other wrong things in EVE.

I don't care about your CCP fanboy replies where you explain to me how the update went very smoothly for you, I know the problem isn't from my end. I have also seen countless posts that describe the exact same problem I have... I know it won't get fixed, I know nobody cares but hey I said it.

Dardanos Herakles
Caldari
The Dead Canary Mining Corporation
Posted - 2011.01.18 21:03:00 - [242]
 

I can not use the character creation feature. After the initial load screen, it turns black, or i get a floating head and can't change it, or a Mix of the 2. BTW whats with the golden retriever. Looks kinda funny.Rolling Eyes

Obsidian Hawk
RONA Corporation
RONA Directorate
Posted - 2011.01.18 21:04:00 - [243]
 

The mighty Chribba bittorrent has failed!


CRC failed in Eve premium.6.34.214371-6.40221279.7z

installation files are corrupt, download a fresh copy.


Sigh, i guess i can always go play somethnig else.

Milken Gekko
Posted - 2011.01.18 21:05:00 - [244]
 

oh look, theres another one ^^

M4D C0W
Posted - 2011.01.18 21:05:00 - [245]
 

Running Windows 7 Home Premium x64, whenever I ATL+TAB from EVE, my desktop goes all psychedelic pink, yellow and white. I tried updating video drivers and am experiencing the same problem. I tried setting the EVE graphics level to their minimum and am experiencing the same problem.

ItsmeHcK1
Lucifer's Hammer
Burn Away
Posted - 2011.01.18 21:06:00 - [246]
 

Fleet bonuses no longer apply.
I've doublechecked the fleetstructure, system, booster, etc.
Docking/undocking doesn't change anything.
The only way to make it work is to take the booster role and then give it back. After that, it works, untill someone docks up, after which you have to repeat the process.
Working as intended?

Cash'Lua
Caldari
Zephyris Corp
Zephyris Alliance
Posted - 2011.01.18 21:07:00 - [247]
 

Edited by: Cash''Lua on 18/01/2011 21:42:52
After the patch using the "Interface Offset" option when running dual monitors seems to have no effect. I even tried a client restart.

Also getting an "exe has stopped working" every time I exit Eve.

PC is running an NVidia GTX460 graphics card, updated the drivers today.

Edit: "Interface Offset" seems to be working in general, but the ship interface, where you have your modules, shield/armour/structure, weapons and velocity still stays centered in between two monitors.

Mysterious Soldier
Posted - 2011.01.18 21:08:00 - [248]
 

Originally by: Obsidian Hawk
The mighty Chribba bittorrent has failed!


CRC failed in Eve premium.6.34.214371-6.40221279.7z

installation files are corrupt, download a fresh copy.


Sigh, i guess i can always go play somethnig else.


You aren't alone. hundreds of us are suffering the same damn thing. Basically some people got lucky and got in, others were trapped with insulting download times for their high speed internet. I'm going to play something else too. Maybe in 2012, when the Olympics comes to Britain; I'll then have recieved a notification stating the your download is now complete. Welcome to the new patch! gah!!

Obsidian Hawk
RONA Corporation
RONA Directorate
Posted - 2011.01.18 21:08:00 - [249]
 

Originally by: Milken Gekko
oh look, theres another one ^^


yes i am a vet now becoming bitter very fast.

Now is there anyone hosting the character creator files and or the stuff in the rtp file? If i can just extract the .stuff files from the exe file I can manually patch it with repair tool.

Basically i hate exe files of this size.

AirellX
Posted - 2011.01.18 21:10:00 - [250]
 

Issue / Bug:

Bookmarks can not be added/copy (shift-drag) to Secure Containers like they used to do...

EVE nags about container does not belong to you, blah blah blah.

Gank'aho
Posted - 2011.01.18 21:12:00 - [251]
 

Unable to create a WTB contract, but can create WTS contracts.....

DocHardy
Posted - 2011.01.18 21:14:00 - [252]
 

The facial hair bar only affects the eyebrows, not the beard. Which makes beards look stupid unless you give the person black hair. This seems like a bug to me.

Kasarch
XMX Corp
Stain Empire
Posted - 2011.01.18 21:17:00 - [253]
 

Originally by: CCP Zulu
The latest Mac patch was corrupt, we've replaced the file on our hosting sites. Those that already downloaded the broken build need to re-download the patch. Those that have partial downloads (have already started downloading) need to stop the current download, delete the temporary partial file and restart the download.

Note that this only applies to the latest Mac patch, all other patches work.

Seems win patch also corrupt. I'm receiving crc error when offline patcher inpacking files(in win7,winXP and in linux on two PC's). And seems not only me have that problem with patch.

Milken Gekko
Posted - 2011.01.18 21:20:00 - [254]
 

Well, no there's me... after EVERY patch I have to reinstall the game like 13 times plus I have to run the repair tool like 46 times. Thats when I'm lucky and the repair tool don't just die on me saying cancelled.

Roderak Pleem
Minmatar
Abandoned Land
Posted - 2011.01.18 21:22:00 - [255]
 

Windows Box:
After splash screen, Eve will not show up. ExeFile.exe is running, Logserver shows execution failure on ALL scripts. Repair.exe does nothing, shows up for a few seconds in task manager, then disappears.

Linux Box:
Entering character editor results in a black screen after progress bar maxes out.

entourian
Posted - 2011.01.18 21:24:00 - [256]
 

Edited by: entourian on 18/01/2011 21:46:17
When i logged into i eve i did the char creation thing and got to my char. However when i log into char i warp to a pos in a wormhole and everytime i land eve locks up completely and stops respondingShocked. my other chars one jita work just fine just the one in the wormhole.

Edit: the Problem Event Name: AppHangB1
Application Name: ExeFile.exe
Application Version: 6.40.21.9061
Application Timestamp: 4d26e887
Hang Signature: 3b00
Hang Type: 2048
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Hang Signature 1: 9a1d3b56d318c70bb75799cba90709c3
Additional Hang Signature 2: 03a8
Additional Hang Signature 3: 4a51eb3c784d0b6c2d3132476301ad93
Additional Hang Signature 4: 3b00
Additional Hang Signature 5: 9a1d3b56d318c70bb75799cba90709c3
Additional Hang Signature 6: 03a8
Additional Hang Signature 7: 4a51eb3c784d0b6c2d3132476301ad93

Jesus Marin
Posted - 2011.01.18 21:26:00 - [257]
 

Fatal blue screen on XP while entering character section. I've tried changing the resolution and using windows mode and same result Sad

pembs
Posted - 2011.01.18 21:27:00 - [258]
 

After splash screen, Eve will not show up. ExeFile.exe is running, Logserver shows execution failure on ALL scripts. Repair.exe does nothing, shows up for a few seconds in task manager, then disappears.

i have this problem too, i have updated all my drivers downloaded a full client run the repair tool and poured lemonade in my pc but nothing works!!!!!

Please ccp fix this we are sorry for annoying your hamsters

Dinta Zembo
Posted - 2011.01.18 21:28:00 - [259]
 

Originally by: pembs
After splash screen, Eve will not show up. ExeFile.exe is running, Logserver shows execution failure on ALL scripts. Repair.exe does nothing, shows up for a few seconds in task manager, then disappears.

i have this problem too, i have updated all my drivers downloaded a full client run the repair tool and poured lemonade in my pc but nothing works!!!!!

Please ccp fix this we are sorry for annoying your hamsters


I think the hamsters are on strike. Neutral

ChildOfDoom
Posted - 2011.01.18 21:29:00 - [260]
 

yield % lost:
http://koaa310.jino.ru/tmp/eve_bug01.png

Image changed to URL. Zymurgist

Mioelnir
Minmatar
Cataclysm Enterprises
Ev0ke
Posted - 2011.01.18 21:30:00 - [261]
 

- in the Race/Bloodline selection the female Minmatar Brutor wears a shirt that is not available in the char designer (the shirt with the Minmatar logo)

- in this Eve ad (http://cdn1.eveonline.com/www/incursion/tryevenow_en.jpg) there is a tattoo clearly visible. Tattoos and therefor the cultural heritage of the Matari are missing also

Khandu Eesi
Minmatar
EVE University
Ivy League
Posted - 2011.01.18 21:30:00 - [262]
 

Installed, reinstalled, repaired twice, cleared cache, relogged, rebooted... Character creator still won't finish loading.. status bar runs all the way to the right as if it's just about loaded and then stops.. Anything else I might try?
Can enter game and everything so far seems to work OK, just the creator issue...

Fragglewump
Posted - 2011.01.18 21:31:00 - [263]
 

I am getting a very low fps 25, when I used to get 65 fps I have not changed any settings, after I was experienced this I lowered all settings in game and Nvida settings to as low as I could, still I got 25fps.

x2 amd +4800, Nvida GT 9600

Merdaneth
Amarr
Defensores Fidei
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2011.01.18 21:32:00 - [264]
 

Originally by: Khandu Eesi
Installed, reinstalled, repaired twice, cleared cache, relogged, rebooted... Character creator still won't finish loading.. status bar runs all the way to the right as if it's just about loaded and then stops.. Anything else I might try?
Can enter game and everything so far seems to work OK, just the creator issue...


Exactly same problem here.

Kei Sune
Posted - 2011.01.18 21:37:00 - [265]
 

Wrong portrait selected when using character creator (showed A as selected, program picked D). Not a big fan of being forced to have what I did not pick used as character till end of days.

Chaoskitty
Posted - 2011.01.18 21:37:00 - [266]
 

When placing a market order or modifying an existing one, it used to have your cursor automatically placed in the price field. Now you have to click to the price field before you can adjust anything. That gets really tiring when you have hundreds of orders to update :(

Teh Minez0r
Posted - 2011.01.18 21:39:00 - [267]
 

Edited by: Teh Minez0r on 18/01/2011 21:39:24
Originally by: nawor100
Originally by: Moresco
Originally by: CCP StevieSG

General Known issues:
Some players may experience their desktop and screen stay dark after alt tabbing out of the EVE client. If you are experiencing this please run EVE as administrator and this should correct this issue.


Negative!

This helps only on first minimizing or shut down.
If you minimize your client a 2nd time or more often the screens turns back to lower brightness again.




I think CPP should worry more about getting this repair tool sorted and not spend time worrying about silly little issues. I pay for this so i want a service thats up to the 136 Euro that i pay.

I had the problem myself til incursion, for me it's gone for some unknown reason...

Siphaanu
Posted - 2011.01.18 21:39:00 - [268]
 

Running EVE client as Administrator does not solve the issue of dark screen after alt tabbing. Using laptop HP 6735b.

Kazuo Ishiguro
House of Marbles
Posted - 2011.01.18 21:42:00 - [269]
 

Edited by: Kazuo Ishiguro on 18/01/2011 21:42:22
I'm unable to create WTB item exchange contracts. In my case I'm not trying to sell anything or give the other player any isk. I'm trying to create a private contract, issued to a single character, on behalf of my corp.

I can get as far as the last page of the 'create contract' wizard and click finish, but no contract is created when doing so and the 'create contract' window remains open.

Grojar Flesp
Gallente
SQS Group
Posted - 2011.01.18 21:43:00 - [270]
 

Edited by: Grojar Flesp on 18/01/2011 21:43:58
Have problem with 'automatic' installer. It failed on both my machines. Now running repair.exe on one of them (it died). The other is still running but apparently I'm missing all my stuff. Now busy downloading 1.42Gb in "missing data". Before that *.ogg was missing, *.dll was missing and *.cab was missing.

What did I download initially? A software removal tool?

Never been this bad before. I don't mind downtime, but I do mind bad installers. That shows you failed to test the last part of the update / patch / release or whatever you want to call it.

PS CCP, need a Configuration Manager?


Pages: first : previous : ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only