open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.1.0 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (33)

Author Topic

TheSpaceNut
Posted - 2011.01.18 19:23:00 - [181]
 

Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 19:25:32
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 19:25:03
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 19:24:36
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 19:23:33
Originally by: Gwen Ingolffson
SSE2 support required.

My computer doesn't support that.

Am I totally screwed now?


heres Dev blog http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=844

dreffaste
Posted - 2011.01.18 19:24:00 - [182]
 

The Eve Client is loading wonderfully quickly now. However, when I try to begin character creation I get black-screened.

Chequer Bones
Posted - 2011.01.18 19:26:00 - [183]
 

Edited by: Chequer Bones on 18/01/2011 19:26:34
I cannot see anything but the teeth and tounge when I start the character editor.

It occasionally adds a beard on randomization.

djnjc1
Posted - 2011.01.18 19:28:00 - [184]
 

i got an error on the last stage of the install of the patch. cant open my client because it has been 'modified', cant re-install the patch because it is up to date, and the repair app cant connect to eve servers, just wondering will repair be functioning later, or do i have to re-download the whole client (really dont wanna have to do that)

Ze Caldari
Posted - 2011.01.18 19:31:00 - [185]
 

Cannot create buy contracts (neither for character or corporation).
And why now do we have to automatically load portraits of all people in chat window?

Darkter
Caldari
Humanum Erectum
Free United Spirits
Posted - 2011.01.18 19:31:00 - [186]
 

Are there any reason for CCP not to try to reply to the tread ???

karmeer
Posted - 2011.01.18 19:32:00 - [187]
 

I did my portraits selected the one that I liked best hit the save button and ..... it saved a different one,, blah oh well stuck with it, then I log onto Eve and i can not see ANYONES portrait, not even mine? what can I do to at least fix that?

Mysterious Soldier
Posted - 2011.01.18 19:32:00 - [188]
 

CCP, I have posted several times on my problem and not one of you have told me what is going on. I had to re-download the entire game and it's only going at 32kb/s. My internet is fine, checked it over and it's over 58mb/s. Computer is fine and running the latest graphics card etc etc. Is it the UK that is suffering? I'm getting close to quitting eve on the account that it will take a week to just download the game again. You can see why i'm not happy. If this happens each time you patch something then it's terrible. I'm giving it one more try. After that nada! I will delete my account as I have better things to do than having to leave my computer on to download one client! Stupid. And before any smart mouthed person tries to say "Quit winging". Easy for some when all you moan about is your characters. CCP will do what they can to fix that. on the other hand Some of us can't even get the patch to work, so stop winging yourself, at least you can play. YARRRR!!

Syratus
Posted - 2011.01.18 19:36:00 - [189]
 

- problems with neutrals on the overview, as stated a few times, as well as no icon for them in local

- no window focus upon "Modify order" on market orders

- after docking, having the "merge items and ships into station panel" selected, I always end up with the "ships" tab as the primary choice. It used to be the items tab, and that's far more useful for people that want to pick up/unload cargo. After all, that happens more frequently than ship changing...

TheSpaceNut
Posted - 2011.01.18 19:36:00 - [190]
 

Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 19:36:50
Originally by: TheSpaceNut
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 18:40:55
Originally by: TheSpaceNut
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 18:15:13
installed patch fine, all i get now is splash, after it goes away nothing, exe is running but game wont load, had same problem with sisi(and yes they are seperated correctly)
System : Windows XP Home Edition (V 2002, SP3, all updates)
AMD Sempron 3400+ (supports SSE, SSE2, SSE3)
Asus NVIDIA GeForce 8500 GT


I have now tried both patches, still same issue:
214371 -> 221279
207554 -> 221279
going for full build now i guess :s

sorry for wild goose chase, seems my video driver was outdated...Everybody should check and update thier drivers ^^



Darkter
Caldari
Humanum Erectum
Free United Spirits
Posted - 2011.01.18 19:37:00 - [191]
 

Originally by: Mysterious Soldier
CCP, I have posted several times on my problem and not one of you have told me what is going on. I had to re-download the entire game and it's only going at 32kb/s. My internet is fine, checked it over and it's over 58mb/s. Computer is fine and running the latest graphics card etc etc. Is it the UK that is suffering? I'm getting close to quitting eve on the account that it will take a week to just download the game again. You can see why i'm not happy. If this happens each time you patch something then it's terrible. I'm giving it one more try. After that nada! I will delete my account as I have better things to do than having to leave my computer on to download one client! Stupid. And before any smart mouthed person tries to say "Quit winging". Easy for some when all you moan about is your characters. CCP will do what they can to fix that. on the other hand Some of us can't even get the patch to work, so stop winging yourself, at least you can play. YARRRR!!



loads have the same problem as you its prob CCCP's line who are crappy and you are porb at a slow node im geting the full client at 1.3mb/s

and yea CCCP need to get a move on

Zane Direstorm
Posted - 2011.01.18 19:37:00 - [192]
 

Would really like to use the character editor..... but i get loaded to 100% and it stops. i can log into eve but i cant change his picture from the blank one. does this mean my computer cant use eve anymore or is it just an issue with the character editor?

henchana
Posted - 2011.01.18 19:37:00 - [193]
 

Here we go. Not so bad after all Very Happy

astral dominix
Amarr
BrightStar Technologies
PIT Industries Enterprises
Posted - 2011.01.18 19:40:00 - [194]
 

downloaded theclient patch fine, I however get a black screen for character creator, the load bar moves to 100% then freezes. I'm running on a aver aspire 4520 amd 64 x2 duel core. it's very annoying.Evil or Very Mad

Mysterious Soldier
Posted - 2011.01.18 19:42:00 - [195]
 

Originally by: Darkter
Originally by: Mysterious Soldier
CCP, I have posted several times on my problem and not one of you have told me what is going on. I had to re-download the entire game and it's only going at 32kb/s. My internet is fine, checked it over and it's over 58mb/s. Computer is fine and running the latest graphics card etc etc. Is it the UK that is suffering? I'm getting close to quitting eve on the account that it will take a week to just download the game again. You can see why i'm not happy. If this happens each time you patch something then it's terrible. I'm giving it one more try. After that nada! I will delete my account as I have better things to do than having to leave my computer on to download one client! Stupid. And before any smart mouthed person tries to say "Quit winging". Easy for some when all you moan about is your characters. CCP will do what they can to fix that. on the other hand Some of us can't even get the patch to work, so stop winging yourself, at least you can play. YARRRR!!



loads have the same problem as you its prob CCCP's line who are crappy and you are porb at a slow node im geting the full client at 1.3mb/s

and yea CCCP need to get a move on



It truly is terrible. Makes me want to go on the xbox and just shoot at aliens all night long to vent the frustration of waiting 2 days for the download to finish. Yes that is correct, at my current rate it will finish downloading in exactly 2 days. And no, it isn't speeding up :(

Avaaloniaa
Posted - 2011.01.18 19:43:00 - [196]
 

When applying the game update I get a crash and then neither the game nor the update program will start :(

http://i566.photobucket.com/albums/ss106/BCR_avalon/updatecrash.jpg

I got my petition filled in and awaiting reply. Anyone else having trouble applying the patch? I've checked and all my drivers are up to date.

Tried Repair.exe as well but it goes all wrong as well.

Help!

Rena Wake
Posted - 2011.01.18 19:43:00 - [197]
 

Originally by: Iraherag
Originally by: Rena Wake

Have now downloaded over 20GB from CCP with various errors. Most recent was

"verification failure"
..............Bad manifest signature, timestamp "2011.01.11 09:50:16", expected "2009.09.29 09:16:15"



Have you tried the torrent from Chribba?

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1450466


Hah wish I would have seen that before deleting the whole 25GB CCP put on my machine plus my original install. Now I can only hope the current direct download from CCP softpedia will work.

Pretty crazy that next time a patch is around I won't consider it released until a third party re-ups it... =-/

Cpt Wisdoom
Posted - 2011.01.18 19:44:00 - [198]
 

After i've done with my new look i've make 4 photos. But only one last (worst) remain! According to patch notes we can change and adjust avatars until further notice, so how can i done remodelling?

And still, even after i've created that smirky face my corpmates see me as anonymous icon =). In short they cannot see my new beautiful look. But i can.


Zarak1 Kenpach1
Minmatar
Aperture Harmonics
Posted - 2011.01.18 19:46:00 - [199]
 

Latently racist character creation Example: only minmatar can be made black (who are former slave by the way)

Rather offensive dont you think?

Friday Tormi
Posted - 2011.01.18 19:49:00 - [200]
 

I think I figured out how to make the patch work on a Mac. It seems that the Eve download servers don't play nice with Mac networking and will ignore the mac requests after a while. I tried many times on the Mac, both with the eve client and with the browser to download the client. Once I actually got it downloaded in the client by continually restarting the client when it stalled in downloading. Unfortunately it was corrupted and got deleted. Same issue when downloading from Safari manually.

The way I finally got it to work was to download the patch manually on a Windows machine (gag) and to copy the patch file to /Users/{userhome}/Library/Preferences/EVE Online Preferences/p_drive/Local Settings/Application Data/CCP/EVE/c_program_files_ccp_eve_tranquility/cache

Then I ran the client, and it loaded the patch nicely.

CCP really needs to check their server settings to play nicely with Macs it seems.

bigudukas
Posted - 2011.01.18 19:50:00 - [201]
 

i encounter the problem in the character creation:

http://img204.imageshack.us/i/20110118193522.jpg/

Tryed low settings as well - same problem. seems only thet the problem is with hair textures. i can see hair, that is chosen by the interface in the very begining, but when i try to change it - textures fails. I cant recover the previous style as well.
Runing windows 7, AMD turion x64, ATI x1200 (mobile integrated), 3g DDR2

Spacepunk Aerowolf
Gallente
Posted - 2011.01.18 19:52:00 - [202]
 

Welp, tried installing the patch through the client, didn't work. Tried manually downloading, didn't work. Tried the repair tool, didn't work, instead apparently completely ruining my install. Deleted the client and downloaded it again in full, didn't work, corrupted. Kind of at a loss at this point.

Sphit Ker
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2011.01.18 19:53:00 - [203]
 

eh, EVE decided to switch to AZERTY layout on a whim and that's all I have to say about that! LaughingLaughingLaughingLaughing

(quitting the game cleared this)

Traspace
Caldari
School of Applied Knowledge
Posted - 2011.01.18 19:54:00 - [204]
 

Noticed Issue:

The white borders around your current targets do not always show, sometimes requires cycling targets a few times before it does.

Nothing major it just looked...different so I checked my screen shots pre-patch and sure enough

Bhattran
Posted - 2011.01.18 20:02:00 - [205]
 

Edited by: Bhattran on 18/01/2011 20:05:14
Characters bodies are showing shades of red and green that flickers on and off I can't make an avatar with your shoddy product like this.

It would also be cool if someone could turn a light on in the character creation chamber so I'm not just looking at them from a pointed source onto the black hole that is the Carbon/character creator background.

EDIT: The Top clothing flickers to light/dark colors in synce with the red/green flickering parts of the body underneath.

Dinta Zembo
Posted - 2011.01.18 20:02:00 - [206]
 

CCP where have you gone? Sad

Moresco
I.D.I.O.T.
Sev3rance
Posted - 2011.01.18 20:03:00 - [207]
 

Bring advanced graphic settings back please...

When minimizing oder shutting down Eve Client the brightness is very low with exception of the cursor.
I have to launch and shut down another 3D application to get my normal monitor brightness back.
This happened on Singularity, too.

In the past on singularity i could fix this by adjusting an advanced graphic setting (24 Bit /32 Bit etc.), which are not available anymore.

This is quite annoying, where did you put these settings?

Pete Mos
Posted - 2011.01.18 20:05:00 - [208]
 

Originally by: Zane Direstorm
Would really like to use the character editor..... but i get loaded to 100% and it stops. i can log into eve but i cant change his picture from the blank one. does this mean my computer cant use eve anymore or is it just an issue with the character editor?



I've got the exact same problem (Dell Latitude E6400 laptop - running Windows XP 32 bit). Pressing Esc once, just makes my screen completely black. Pressing it twice gives the "options menu". Music continues to play all the time though.

Zuvuyan
Posted - 2011.01.18 20:11:00 - [209]
 

Edited by: Zuvuyan on 18/01/2011 20:45:39

Update applied & everything seems to work fine, except....

CHARACTER CREATOR - Loading dialog counts up to 100% then.... nothing - no creator GUI, just a frozen dialog and otherwise blank screen - have to ESC to option menu and quit the game!

Running EVE on lowish end laptop: T2400 dual core 1.83GHz CPu, 4GB RAM, Intel integrated 945 express graphics(shared mem), vista ultimate. Normally runs EVE fine at low frame rate and low graphics settings. Its Also a DELL PC (D620) which some previous posters have mentioned.

Previous tests of char creator worked ok on sisi Sad

Kor Kilden
Posted - 2011.01.18 20:11:00 - [210]
 

I expected the patch to happen on Tuesday, apparently I did my time conversion wrong. I forgot to switch dates to Monday evening my time, so I've wasted several hours of empty training queue on 2 accounts and some on the third account due to download size.

And of course the more important stuff:

I'd like to note that it seems evegate is down and EFT throws an error about being unable to connect to the API server, while EveMon reports that my accounts don't have characters.

Kor Kilden


Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only