open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.1.0 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (33)

Author Topic

Mazlow Shartain
Omega Wing
Snatch Victory
Posted - 2011.01.18 18:13:00 - [121]
 

I cannot remove neutrals from the overview. Reported via bug report as well.

stu666
Posted - 2011.01.18 18:13:00 - [122]
 

Edited by: stu666 on 18/01/2011 18:14:32
Originally by: Darkter
i have 2 all most identical comps only def is 1 is a 1.8 Ghz core2duo and a 8800Gt the other on is a 2.2Ghz core2duo 9600gt the " big on " works just fine

The other on on the other hand will not start eve i have tryet :

To repair
To reinstall
To coppy from the other comp
Noting works
running Xp 2Gb ram befor the patch 6 clients no problem now i cant start eve on 1 comp

Darkter



I have the same issue - I can not log in, but I have only 1 computer - CCP say they are watching the boards closely - can SOMEONE from CCP actually answer some of these questions please???

Rivqua
Caldari
Omega Wing
Snatch Victory
Posted - 2011.01.18 18:15:00 - [123]
 

Command ships seem to be bugged. If you jump into a system with links in fleet running, they will not apply to you.

If the booster jumps or undocks into a system where you are in, then the bonuses will apply to you.

Nirbu
Posted - 2011.01.18 18:16:00 - [124]
 

When I minimize eve with the windows button eve makes screen dim. I have had this problem along with many other in the past and the fix for it was you changed the 30-bit to 24-bit and it was fixed. In this most recent patch that option was taken away and now we are back to the screen dimming again. If there is an alternative fix or a way to put that option back in those of us with this issue would be very greatfull thank you EVE.

Rivqua
Caldari
Omega Wing
Snatch Victory
Posted - 2011.01.18 18:18:00 - [125]
 

If you bind your drones to ctrl-3 (that I was using before the patch for example) it does not unbind the new default that's ctrl-3 for overheat high rack.

Is it intended that you can have two bindings to the same keys ?

Niclas Solo
Amarr
Love n Peace
Snatch Victory
Posted - 2011.01.18 18:19:00 - [126]
 

Edited by: Niclas Solo on 18/01/2011 18:21:37
Originally by: Niclas Solo
Bug with command links, if you jump in to the system with links running you will not get bonus, but if the CS jump in to system after you, then the links work.

(With CS legion)


It's not just the links you don't get any bonus from. leadershipskills and mindlink don't work if you jump in to the system where the booster is, but it does work like it's suppose to if the booster jump in last

Ramacliv
Posted - 2011.01.18 18:21:00 - [127]
 

Character creator stuck in loading. It has a box that says Entering Character Creation and when the bar gets full nothing happens it is just a blank screen in the background.

Ddolik
Posted - 2011.01.18 18:23:00 - [128]
 

I have same problem as Ramacliv.
Character loading stuck at 100% and nothing happen.

Dinta Zembo
Posted - 2011.01.18 18:23:00 - [129]
 

Originally by: Ramacliv
Character creator stuck in loading. It has a box that says Entering Character Creation and when the bar gets full nothing happens it is just a blank screen in the background.


I had the same, I returned to windows then went back and it finished loading somehow Neutral

Rose Nye
Posted - 2011.01.18 18:24:00 - [130]
 

Originally by: CCP Navigator
We are currently investigating issues with the Mac patch and will provide details shortly.


Any update?
Currently sitting at 27% of 1555298 Kb and seems to only progress .1% per minute or so.

(And before some ass hat tries, 20Mb fibre cable internet connection working just fine)

Diablo Infidel
Posted - 2011.01.18 18:25:00 - [131]
 

guys you are killing us who are on dial up. yeah i know get hispeed etc.....well i cant. no option for it here. that plus the inordinately slow download on top of my slow speed to begin with left me with a 60 hour download .... well that aint gonna happen with my connection... cant yall give us an option to get a cd of the patch or something?

Ddolik
Posted - 2011.01.18 18:27:00 - [132]
 

Edited by: Ddolik on 18/01/2011 18:27:53
Originally by: Dinta Zembo
Originally by: Ramacliv
Character creator stuck in loading. It has a box that says Entering Character Creation and when the bar gets full nothing happens it is just a blank screen in the background.


I had the same, I returned to windows then went back and it finished loading somehow Neutral


Well, I did it too, alt+tab to windows and back to game, but sometimes i was totally stucked and eve didn't load, or just my character was changing his color, from white to black(only head, not body) and back to white, black - nonstoply.

lijepa djevojka
Posted - 2011.01.18 18:28:00 - [133]
 

Running character creator on a mac. All I can see is the teeth and some clothing -- no flesh whatsoever. Makes for an ugly portrait. Shocked

Tiggs Weldon
Posted - 2011.01.18 18:29:00 - [134]
 

This is on Windows 7 64 bit.
4gb RAM, AMD II X3 425 @2.7, nVidia GT240

So, I've tried to update my steam installation of EvE. Downloaded the update with seemingly no issues. It installed. At this point I started getting the (what I thought was mac only) Failed to install, run repair.exe. Sure, why not. I let it run for 30 minutes or so. It said nearly every file in the eve folder was missing data or missing altogether (100%). Strange. It downloads, starts copying over files....

You have run out of diskspace. Well when I started this, I had 9gb free... lemme clean out my DL folder and what not, this should be fine... 32gb free, okay, re run repair.exe

Host not found.

Seriously, what the #@%#? Okay, I see stuff around about just uninstalling, reinstalling.

tl;dr I have done EVERYTHING, with nothing to show for it. I have patched, repairded, uninstalled, reinstalled, downloaded eve full over twice in the last two hours. My running tab at this point is 13gb's of data transfer! I keep getting errors like 'Too many files' when they are files YOU guys patched in.


What the #(*@ am I supposed to do? Completely remove everything from the eve folder in steamapps and RE#*%INGINSTALL... AGAIN?!

Euphoriiia
Posted - 2011.01.18 18:29:00 - [135]
 

Same as above, neither of my 2 accounts seem to be able to enter the char creator, loading bar fills then nothing happens.

Jason1138
Posted - 2011.01.18 18:33:00 - [136]
 

When i tab out of the eve client now my screen is pink and unreadable. ctl+alt+delete will fix this but i'm having to do it every time i tab out

Mysterious Soldier
Posted - 2011.01.18 18:36:00 - [137]
 

Originally by: Tiggs Weldon
This is on Windows 7 64 bit.
4gb RAM, AMD II X3 425 @2.7, nVidia GT240

So, I've tried to update my steam installation of EvE. Downloaded the update with seemingly no issues. It installed. At this point I started getting the (what I thought was mac only) Failed to install, run repair.exe. Sure, why not. I let it run for 30 minutes or so. It said nearly every file in the eve folder was missing data or missing altogether (100%). Strange. It downloads, starts copying over files....

You have run out of diskspace. Well when I started this, I had 9gb free... lemme clean out my DL folder and what not, this should be fine... 32gb free, okay, re run repair.exe

Host not found.

Seriously, what the #@%#? Okay, I see stuff around about just uninstalling, reinstalling.

tl;dr I have done EVERYTHING, with nothing to show for it. I have patched, repairded, uninstalled, reinstalled, downloaded eve full over twice in the last two hours. My running tab at this point is 13gb's of data transfer! I keep getting errors like 'Too many files' when they are files YOU guys patched in.


What the #(*@ am I supposed to do? Completely remove everything from the eve folder in steamapps and RE#*%INGINSTALL... AGAIN?!



Well I feel your pain sir. I too am suffering the hideous update the seems to cause more problems than it fixes. My update refused to work and kept getting longer and longer. Ended up at 70 hours! My only option was to re download the whole effing game! I'm totally fed up with this and I think CCP should credit us both the days we miss playing on the game solely because they had problems with their patch that they didn't fix. Really not pleased with my new downloading speed either, sucks! And I too have a good system and internet connection.

Boiglio
Gallente
Center for Advanced Studies
Posted - 2011.01.18 18:37:00 - [138]
 

Heyas CCP :)

Just a quick question here...is it really supposed to be a download of approximately 19 hours to have my client ready to go? Shocked I read where there were some issues with long download times, but haven't seen anything on if the problem has been identified, or if it's been fixed. For people looking for a solution, are you asking us to download the patch manually? Or asking us to wait until the installer is performing correctly?

Thanks in advance for your prompt consideration.

Boiglio, who has plenty of patience, but is hoping to blow up ships soon--maybe even those of other people Cool

Vladikov Orrico
Posted - 2011.01.18 18:37:00 - [139]
 

Originally by: Polyrex
Char creator times out for me....when I select yes to edit my profile pic now it loads and never progresses to 100%.



I also have this exact problem. Been trying on and off since the server went up 2.5 hours ago roughly. I click on my character protrain and it seems to load the new character creation to 100%....at least the bar reaches the end....but then it goes nowhere. Waits of up to 30 minutes tried with no luck.


Fay Rau
Posted - 2011.01.18 18:38:00 - [140]
 

will i ever finish installing update.Will I ever be able to play EVE again??
Started 15:35 and its now 18:35 and downloader just revised (again) time to finish as 2hrs 53mins

Obsidian Hawk
RONA Corporation
RONA Directorate
Posted - 2011.01.18 18:38:00 - [141]
 

Hi obsidian here

I tried downloading the manual patch, but when I run the exe file it says, CRC failed, the files are corrupt please download a fresh copy.

so where did the files go corrupt, and why cant I just patch the missing parts of teh expansion?

Something about these huge downloads always breaks on my computer.

RavenMast3r
Posted - 2011.01.18 18:39:00 - [142]
 

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1450486

autopatching fails. neither repair tool is working, nor manual patching .

...?

TheSpaceNut
Posted - 2011.01.18 18:40:00 - [143]
 

Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 18:40:55
Originally by: TheSpaceNut
Edited by: TheSpaceNut on 18/01/2011 18:15:13
installed patch fine, all i get now is splash, after it goes away nothing, exe is running but game wont load, had same problem with sisi(and yes they are seperated correctly)
System : Windows XP Home Edition (V 2002, SP3, all updates)
AMD Sempron 3400+ (supports SSE, SSE2, SSE3)
Asus NVIDIA GeForce 8500 GT


I have now tried both patches, still same issue:
214371 -> 221279
207554 -> 221279
going for full build now i guess :s

Lennvas
Posted - 2011.01.18 18:40:00 - [144]
 

upon entering the caracter creator, the load bar filled completly and stayed there indefinitely. Pressing esc woulf bring me to the creator itself. Apart from the head and the underpants, my char kept blinking in red/green. I'll try again tomorrow.

Sigul Siento
Posted - 2011.01.18 18:41:00 - [145]
 

Daytrading seems broken, I can't modify orders outside my current station even with the skill at 4. Anyone else seen this?

XXSINNERXX
Posted - 2011.01.18 18:41:00 - [146]
 

Double clicking an extrator on a planet while docked prompts to "proceed with decommision". Don't see a solution for getting the extractor going again.

Borg Slave
Posted - 2011.01.18 18:44:00 - [147]
 

Edited by: Borg Slave on 18/01/2011 18:44:19
Unable to see the neutral icon in localExclamationExclamation
with reds it works correct
was working before patch now they wont show

tested it on 3 clients

auto patch workd correct

but kinda hate all my custom sortcuts are gone now
and they are not even the same default as the old version ( THATS BAD )

Zeimanov Kalzumaan
Haruspex Industries
Posted - 2011.01.18 18:44:00 - [148]
 

I'm having the same problem, character creater bar fills up then freezes.

Using XP SP3, Core 2 Duo and on-board graphics, will try on my propper PC later.

Darkter
Caldari
Humanum Erectum
Free United Spirits
Posted - 2011.01.18 18:46:00 - [149]
 

Just startet CCP LOG SERVER and then restartet eve on the other comp I now have a 3220 line log file telling me that eve is broken and i need to reinstall eve

I have repairet eve done all most every ting posibel to eve do i have to reinstall eve at every patch or do ccp finaly start to stop %&"/%&%"!% up eve at every patch ??

Iraherag
Posted - 2011.01.18 18:46:00 - [150]
 

You can assign the same hotkey combination to multiple actions.

Apparently only one of them will be executed when you hit that combination.


Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only