open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Incursion 1.1.0 to be released on Tuesday, January 18.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Author Topic

Steven Starbright
Posted - 2011.01.18 19:09:00 - [271]
 

1 thing I was confused by, 1 thing that is broken:

Confusion: The way you get to take 4 screenshots of the portrait to-be, then pick from it. You aren't exactly given much ability to compare. You should really be able to view the full model of each one.

Broken: Since selecting a character by accident due to prior misinterpretation, my character has now been given a random cloak and hood. It shows as it should at the character selection, but in-game I have a dark cloak and hood that looks stupid and hides my entire character.... it looks like a silhouette!
No idea if it's been pointed out, just throwing that in

Moke Man
Posted - 2011.01.18 19:17:00 - [272]
 

Originally by: Widemouth Deepthroat
"Ships which are jumping to a cynosural field located close to a starbase forcefield will now land at a slightly increased distance of up to 15km. This means that pilots will have a slightly increased travel time to get to safety within a starbase."

lol...hide your jump freighter cos they rapin' everybody out here


Hide yo kids hide yo wife

Bellasarius Baxter
Caldari
Zilog Enterprises
Posted - 2011.01.18 19:20:00 - [273]
 

I am having issues with the new character portraits.

I did my toon, and he looked ok when I logged in.

A corp mate logged in and his toon looked like just the dark silhuette in the chat window, regardless of what I did, douvle click, show info, and so on. My toon looked ok to him.

I relogged to see if that fixed it. No go.

Cleared cache, and logged in again. Now comes the "funny" part: MY toon lookes like that blank silhuette now, and my corp mate's toon looks right.

Opening character sheet, or show info or double-click on myself does not solve this problem.

Anybody else seeing this ?

Anyone who can tell me where to look for the Issues thread that is usually created for new deployments ?

Shrike Arcadius
Posted - 2011.01.18 19:24:00 - [274]
 

Originally by: Bellasarius Baxter
I am having issues with the new character portraits.

I did my toon, and he looked ok when I logged in.

A corp mate logged in and his toon looked like just the dark silhuette in the chat window, regardless of what I did, douvle click, show info, and so on. My toon looked ok to him.

I relogged to see if that fixed it. No go.

Cleared cache, and logged in again. Now comes the "funny" part: MY toon lookes like that blank silhuette now, and my corp mate's toon looks right.

Opening character sheet, or show info or double-click on myself does not solve this problem.

Anybody else seeing this ?

Anyone who can tell me where to look for the Issues thread that is usually created for new deployments ?



My corpie said his character is a silhouette when it wasn't to me. I'm gonna hedge it's something theyll realise and patch up soon enough, and maybe get us all to clear current portrait caches...
*crosses fingers*.....

Lorelei Tsu
Caldari
Sarum Industries
Jaegermeister Alliance
Posted - 2011.01.18 19:40:00 - [275]
 

About the new planetary interactions -

previously I have been able to harvest four resource types from one particular planet, by 9 extractors, 4 basic industry facilities and 3 advanced. With atleast the industry facilities running all the time.

Now I cannot even construct four new extractors, not talking about their drilling heads (or whatever it actually is). Sad

Raukho
Evoke.
Ev0ke
Posted - 2011.01.18 20:44:00 - [276]
 

@ Lorelei upgrade your Command center

Where do I disable the loading of all portraits?

laggggg incomming :)

Slelmaria
Posted - 2011.01.18 20:52:00 - [277]
 

Also had the problem with crc check error and then with repair.exe

Error:
Traceback (most recent call last):
File "repairPanel.pyc", line 325, in _Start
File "repair.py", line 294, in RunTask
File "repair.py", line 188, in TaskRestoreFolder
File "repair.py", line 227, in patch_url
File "repair.py", line 245, in FormatUrl
File "repairTools.pyc", line 106, in GetServerBuildNumber
File "urllib2.pyc", line 124, in urlopen
File "urllib2.pyc", line 387, in open
File "urllib2.pyc", line 498, in http_response
File "urllib2.pyc", line 425, in error
File "urllib2.pyc", line 360, in _call_chain
File "urllib2.pyc", line 506, in http_error_default
HTTPError: HTTP Error 404: Not Found

Total Runtime: 0h00m00s

Zachariah Kinnard
Posted - 2011.01.18 20:58:00 - [278]
 

Edited by: Zachariah Kinnard on 18/01/2011 21:16:10
Edited by: Zachariah Kinnard on 18/01/2011 20:59:58
I got hit by the cloak issue as well...
- Intended me, before relogging
- Actual me, after relogging
So, if theres going to be a cloak removal, i'm all ears ;-)

Commander Tigre
Minmatar
Merch Industrial
Goonswarm Federation
Posted - 2011.01.18 21:26:00 - [279]
 

Ships which are jumping to a cynosural field located close to a starbase forcefield will now land at a slightly increased distance of up to 15km. This means that pilots will have a slightly increased travel time to get to safety within a starbase.

Does this include ships that are jumping through a titan jump bridge?
What does "located close to" mean? 10km from shields, 50km, just on grid?

FIX YOUR DOCUMENTATION CCP (Read: learn to actually figure out the implications of the changes you make, and then put the changes to actual text instead of leaving up to interpretation.)

Paeday
Posted - 2011.01.18 21:42:00 - [280]
 

I am in Iraq so with our slow download speed (17kb/sec tops), this is going to take days. And let's not forget periodic server resets which interrupt downloads. So I am going to try to use the manual patch this time with a download manager. Love the game but wish this patch came a little smaller. Any suggestions for us? I know many of us play this game while deployed. Thanks

Veforis
Posted - 2011.01.18 22:01:00 - [281]
 

Oh! damn!
I don't have much free space on my disk C. Eve was instaled on other 500 gig hard drive. But disk C have only 1,4 gig free space.
What should I do? i delete all what i can from C.
Why i can't choose folder for Temporari files for Eve ???

What a stupid Eve-patch instaler, god damn...

I dont know what to say.... ...... .... ...

Daveghar
Posted - 2011.01.18 22:20:00 - [282]
 

Originally by: Veforis
Oh! damn!
I don't have much free space on my disk C. Eve was instaled on other 500 gig hard drive. But disk C have only 1,4 gig free space.
What should I do? i delete all what i can from C.
Why i can't choose folder for Temporari files for Eve ???

What a stupid Eve-patch instaler, god damn...

I dont know what to say.... ...... .... ...


I have similar problem but with the offline installer its 3.7 gigs but i have only 2.5 gigs free space on C and it keeps downloading to C temp however i selected a another drive where i have 40 gigs free space.

Also tried the online installer and i got this:

delete file: C:\.....\CCP\bits_status.txt

the installer bar isnt moving

and then : "there was a temporary error downloading the required files"

I don't have the old client since the repair tool wasnt working so i uninstalled the old client and tried to install the new one by using the online installer.


using XP Prof. 32bit sp 3

Thibault Etienne
Posted - 2011.01.18 22:22:00 - [283]
 

^
^
^
What he said
Ive had this problem before on my old XP machine. 4 gig is plenty for the OS so Eve is on another partition.
Definately needs an option where to extract the temp files.

Kilthana Drakaet
Posted - 2011.01.18 22:25:00 - [284]
 

Edited by: Kilthana Drakaet on 18/01/2011 22:34:48

Atnaw
Celestial Horizon Corp.
Posted - 2011.01.18 22:42:00 - [285]
 

It seams that no matter that hair style I select, i'm always a skinhead. just the color and style of the "stubble" changes

Miss Rabblt
Posted - 2011.01.19 09:41:00 - [286]
 

Edited by: Miss Rabblt on 19/01/2011 09:41:38
Originally by: Veforis
Oh! damn!
I don't have much free space on my disk C. Eve was instaled on other 500 gig hard drive. But disk C have only 1,4 gig free space.
I dont know what to say.... ...... .... ...

if you use Win7 (2000, XP, Vista):
1. Go to Control Panel -> Administrative tools -> Computer Management
2. Storage -> Disk Management
3. Select your BIG DISK
4. Mouse right click on disk box -> "Change Drive Letter and Paths"
Here you can mount this your disk to empty folder (if you use NTFS filesystem). What you can try to do:
1. Remove everything from temporary directory on C:
2. Mount your big disk to this folder
3. Try to use Eve patch.
This can help. Don't forget to remove mounting after patch and clean BIG DISK from temporary garbage :)

Another way: http://en.wikipedia.org/wiki/Symbolic_link. You can link temporary directory on C: to any directory on other disk.

Good luck


Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only