open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Incursion 1.0.0 issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (10)

Author Topic

CCP Spitfire


C C P
C C P Alliance
Posted - 2010.11.30 14:26:00 - [1]
 

EVE Online: Incursion 1.0.0 has been deployed. This thread is for any issues you experience on Tranquility, and we will be keeping a close eye on it. Please specify which client you are using (Mac or PC).

If your client does not boot or experiences problems after installing Incursion 1.0.0, please ensure that you run the Client Repair tool. If this does not rectify your problem we encourage you to submit a detailed petition under ‘Technical’ / ‘Installation & patching’ category and we will be happy to assist.

For general feedback please use this thread.

Players reporting issues with Anti-Aliasing (AA) not working should investigate the following:

* Does your card support Anti-Aliasing?
* Does your card have the most up -to-date drivers installed?
* Have you disabled Anti-Aliasing through your cards software?


You can visit nVidia or Radeon to search for the most up to date drivers.

In your control panel you can access your graphics card and check if Anti-Aliasing is enabled and turn it on from there.

It should also be noted that Anti-Aliasing is currently not available on the Mac.


SoC Darkord
Minmatar
Silentium Mortalitas
Mortal Destruction
Posted - 2010.11.30 14:35:00 - [2]
 

Edited by: SoC Darkord on 30/11/2010 14:36:56
Edited by: SoC Darkord on 30/11/2010 14:35:19
Right, Turning AA on seems to break randomly or if you alt tab. It causes the screen(s) to flash black and alt+ctrl+del (on windows 7 anyway) wont bring up the task manager after selecting it, suggesting that its the GFX card this bug is effecting directly. Hitting windows key seems to work to bring you back to desktop.. oddly enough.

Only workaround i have is to hit Windows key, run eve in safe mode and turn AA off.

Radeon 5870 card, running with 5760x1080 res (ATI Eyefinity setup) Sad

Edit: Also, after changing AA and hitting apply, client doesnt auto restart until you close the esc menu. It does with every other gfx setting that requires a restart

Grez
Neo Spartans
Laconian Syndicate
Posted - 2010.11.30 14:42:00 - [3]
 

Edited by: Grez on 30/11/2010 14:42:46
Same card as the person above, zero issues with 8xAA. Most likely something to do with his setup. Client doesn't need to restart when you apply AA btw.

Nagapito
Gallente
The Dirty Rotten Scoundrels
HYDRA RELOADED
Posted - 2010.11.30 14:45:00 - [4]
 

When installing the Incursion patch for the warp I get:
Unable to install the client update.

Press 'OK' to continue.

SoC Darkord
Minmatar
Silentium Mortalitas
Mortal Destruction
Posted - 2010.11.30 14:45:00 - [5]
 

Originally by: Grez
Edited by: Grez on 30/11/2010 14:42:46
Same card as the person above, zero issues with 8xAA. Most likely something to do with his setup. Client doesn't need to restart when you apply AA btw.


well it auto restarts when i hit the close button :P so i just assumed. Issue could be something to do with Eyefinity?

Clown Pron
Posted - 2010.11.30 14:45:00 - [6]
 

Edited by: Clown Pron on 30/11/2010 14:45:46
Right clicking on the Noctis BPO brings up a right-click menu which is missing the 'View Market Details' button

Edit Oy! They moved teh buttonz

Azuse
Veto.
Veto Corp
Posted - 2010.11.30 14:47:00 - [7]
 

5770, cat 10.11. AA works fine, however selecting apply in the 'graphic content setting' box does not restart the client at the log in screen like it should (i.e. does when you change somthing like bloom).

Changing the aa and selecting apply in the 'display setup' box does restart the client.


Grez
Neo Spartans
Laconian Syndicate
Posted - 2010.11.30 14:48:00 - [8]
 

Originally by: Azuse
5770, cat 10.11. AA works fine, however selecting apply in the 'graphic content setting' box does not restart the client at the log in screen like it should (i.e. does when you change somthing like bloom).

Changing the aa and selecting apply in the 'display setup' box does restart the client.




You don't need to restart the client for AA to be applied. Bloom is a shader change, and requires the entire rendering pipeline to be restarted (hence client restart). AA is just an algorithm that is applied to the output, and doesn't touch the shader pipe.

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2010.11.30 14:51:00 - [9]
 

Originally by: Nagapito
When installing the Incursion patch for the warp I get:
Unable to install the client update.

Press 'OK' to continue.


Can you try starting your client and go into the 'ESC' menu. Under the tab 'General Settings' you will see a button at the bottom of the middle tab saying 'Client Update'. You should be able to install the update from there.

Let us know if this fixes your problem.

Azuse
Veto.
Veto Corp
Posted - 2010.11.30 14:51:00 - [10]
 

My point is both apply buttons should be behaving in the same manor, just as they did pre-patch, should they not?

Khors
El Barco Pirata
Posted - 2010.11.30 14:54:00 - [11]
 

Edited by: Khors on 30/11/2010 15:00:05
Nothing I type in chat seems to end up there. Niether can I click the other chatchannel tabs (just the tabbed ones), I can however switch to them with ctrl+tab.
Still don't have anything sent however.

edit: restarted client and it worked again apparently.

Nagapito
Gallente
The Dirty Rotten Scoundrels
HYDRA RELOADED
Posted - 2010.11.30 14:57:00 - [12]
 

Originally by: CCP Navigator
Originally by: Nagapito
When installing the Incursion patch for the warp I get:
Unable to install the client update.

Press 'OK' to continue.


Can you try starting your client and go into the 'ESC' menu. Under the tab 'General Settings' you will see a button at the bottom of the middle tab saying 'Client Update'. You should be able to install the update from there.

Let us know if this fixes your problem.


Confirmed, it worked :D

RaTTuS
BIG
Gentlemen's Agreement
Posted - 2010.11.30 15:06:00 - [13]
 

you cannot repackage ships [or anything] in a corp hanger

Consonant
Posted - 2010.11.30 15:06:00 - [14]
 

Edited by: Consonant on 30/11/2010 15:10:35
Deleted.

ZMAG0
Posted - 2010.11.30 15:08:00 - [15]
 

Thanks for rearranging the "Cancel Order" option so that it is now NEXT to "View Market Details" (sarcasm). The first thing that happened to me when i logged on was clicking on it by accident as is is next to the most used option for a trader, and of course i canceled a 1 bil sell order so I lost ISK as a result of that :@. That option shouldn't be there so close, as it is seldom used, and it's results are drastic!

Kira Sosuke
Minmatar
Posted - 2010.11.30 15:08:00 - [16]
 

Edited by: Kira Sosuke on 30/11/2010 15:11:27
I cannot seem to figure out how to install Incursion.

I start up the client like always, try to login, and I cant because it says I have an incompatible version. I tried going to my ESC menu and the General Settings tab for an update button but found nothing at all. Just an option to uninstall.

I thought Incursion would just automatically install itself like any other patch but I guess not.

Can someone explain to me how to install Incursion? Thanks.

edit: Also, the client never gave me an option to update when I tried logging in.

Shadow Nebulae
Posted - 2010.11.30 15:09:00 - [17]
 

Edited by: Shadow Nebulae on 30/11/2010 15:10:47
nm.. it works... just turn your settings APPLICATION controlled if you turn AA in EVE settings on...

Joss56
Gallente
Unleashed' Fury
Posted - 2010.11.30 15:11:00 - [18]
 

Originally by: Kira Sosuke
I cannot seem to figure out how to install Incursion.

I start up the client like always, try to login, and I cant because it says I have an incompatible version. I tried going to my ESC menu and the General Settings tab for an update button but found nothing at all. Just an option to uninstall.

I thought Incursion would just automatically install itself like any other patch but I guess not.

Can someone explain to me how to install Incursion? Thanks.


Lounch your client, you'll get one box telling you that client's update is up press "ok" or "continue", wait 10sec client restats, enter your password and play.


Took me 10sec Laughing

Taattii
Posted - 2010.11.30 15:13:00 - [19]
 

Edited by: Taattii on 30/11/2010 15:17:03







Can you please post the direct link to the patch so I can download it without the autopatcher.

Can you do this for all patches in future please.

You never learn from previous patch problems, you never seem to post this direct link to the full download of the patch.


Bonkers2000
Caldari
The Smurf's
The Smurfs Alliance
Posted - 2010.11.30 15:14:00 - [20]
 

hiim having issues getting passed the create folder blah blah thing it seems to be stuck ive put the script in as to where its getting stuck ive also tried pe creating the folder this has no affect

basically

HHHHHHHHHEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPP


creating Output folder: C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Temp\nsi563B.tmp
Extract: 7z.dll... 100%
Extract: patchw32.dll... 100%
Reporting is enabled
Current version 197121
Output folder: C:\Program Files (x86)\CCP\EVE
Reporting State: 16
Create folder: C:\ProgramData\CCP\EVE\Downloads

Kira Sosuke
Minmatar
Posted - 2010.11.30 15:14:00 - [21]
 

Originally by: Joss56
Originally by: Kira Sosuke
I cannot seem to figure out how to install Incursion.

I start up the client like always, try to login, and I cant because it says I have an incompatible version. I tried going to my ESC menu and the General Settings tab for an update button but found nothing at all. Just an option to uninstall.

I thought Incursion would just automatically install itself like any other patch but I guess not.

Can someone explain to me how to install Incursion? Thanks.


Lounch your client, you'll get one box telling you that client's update is up press "ok" or "continue", wait 10sec client restats, enter your password and play.


Took me 10sec Laughing


I only have a button that says "Ok". no continue or anything, no option to install or go on. And I was just online this morning before the patch so it's not like my client is really old or anything. so what's up?

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.11.30 15:17:00 - [22]
 

Originally by: Taattii
Can you please post the direct link to the patch so I can download it without the autopatcher.

Can you do this for all patches in future please.
It already exists for past, present and future patches.
← Look over there, under EVE Downloads > EVE Patches > Tranquility (Live).

SabotNoob
Sabot Industries
Posted - 2010.11.30 15:17:00 - [23]
 

Edited by: SabotNoob on 30/11/2010 16:51:07
Edited by: SabotNoob on 30/11/2010 15:18:41
I'm running into a little issue related to EVEMon and the new Incursion patch.

Normally before the patch, I have the client options set to window mode (as opposed to full screen). Once it loaded, I would go to the Relocator on EVEMon and have it become full screen (but still in window mode inside client options, if that makes sense). This allowed rapid switching when alt-tabbing between a 2nd EVE client and/or other apps. In full sreen mode, alt-tabbing immediately minimizes the client. This becomes a hassle at some point when switching between EVE and other apps regularly.

So right now, post Incursion and patch-fix, the Relocator option in EVEMon doesn't seem to work when the client is in window mode. It sees the client's resolution, but when selected, nothing happens (whereas before, it would make it full screen). Leaving it in window mode or fixed window mode makes alt-tabbing easy, but the client is choppy. Full screen mode minimizes the client when alt-tabbing and becomes even more complicated with two clients running.

It's a bit of an inconvenience, nothing terrible, but thought I'd throw it out there. I'm guessing a fix is needed on the EVEMon side, unless someone has a workaround.

Thanks!

EDIT: ATI 5770 is my card.

EDIT 2: Fixed! Had to tweak around a bit but now fixed window mode is smooth as full screen mode and alt-tabbing doesn't minimize the client!

Zhou Wuwang
Federal Laboratories
Posted - 2010.11.30 15:18:00 - [24]
 

Edited by: Zhou Wuwang on 30/11/2010 15:19:48
When I look in the market at groups, the "Best Price in" value seems to very very wrong.

Ok, well maybe only for Amarr 'standard' industrial ships. I haven't checked them all.


Taattii
Posted - 2010.11.30 15:18:00 - [25]
 

Originally by: Tippia
Originally by: Taattii
Can you please post the direct link to the patch so I can download it without the autopatcher.

Can you do this for all patches in future please.
It already exists for past, present and future patches.
← Look over there, under EVE Downloads > EVE Patches > Tranquility (Live).


It is not there and if it is its usually some torrent client thing not the exe

Grez
Neo Spartans
Laconian Syndicate
Posted - 2010.11.30 15:21:00 - [26]
 

Edited by: Grez on 30/11/2010 15:54:17
Originally by: Taattii
Originally by: Tippia
Originally by: Taattii
Can you please post the direct link to the patch so I can download it without the autopatcher.

Can you do this for all patches in future please.
It already exists for past, present and future patches.
← Look over there, under EVE Downloads > EVE Patches > Tranquility (Live).


It is not there and if it is its usually some torrent client thing not the exe


http://content.eveonline.com/evepremiumpatch197121-207554_m.exe

XSarah
Posted - 2010.11.30 15:21:00 - [27]
 

Edited by: XSarah on 30/11/2010 15:22:47
in XP, taskbar is on top ...

if yours isnt, alt tab once and there it is

Jerico Lynx
Amarr
Dragoon Federation
Posted - 2010.11.30 15:22:00 - [28]
 

Edited by: Jerico Lynx on 30/11/2010 15:24:43
Edited by: Jerico Lynx on 30/11/2010 15:24:27
Cant Enable AA, when i press on AA the only option i get in the roll down menu is "Disabled"

enyone else having this issue?

Running a GTX 480 graphics card.

Cpt Rev
Gallente
Rudel Taktik
Posted - 2010.11.30 15:24:00 - [29]
 

Originally by: SabotNoob
Edited by: SabotNoob on 30/11/2010 15:18:41
I'm running into a little issue related to EVEMon and the new Incursion patch.

Normally before the patch, I have the client options set to window mode (as opposed to full screen). Once it loaded, I would go to the Relocator on EVEMon and have it become full screen (but still in window mode inside client options, if that makes sense). This allowed rapid switching when alt-tabbing between a 2nd EVE client and/or other apps. In full sreen mode, alt-tabbing immediately minimizes the client. This becomes a hassle at some point when switching between EVE and other apps regularly.

So right now, post Incursion and patch-fix, the Relocator option in EVEMon doesn't seem to work when the client is in window mode. It sees the client's resolution, but when selected, nothing happens (whereas before, it would make it full screen). Leaving it in window mode or fixed window mode makes alt-tabbing easy, but the client is choppy. Full screen mode minimizes the client when alt-tabbing and becomes even more complicated with two clients running.

It's a bit of an inconvenience, nothing terrible, but thought I'd throw it out there. I'm guessing a fix is needed on the EVEMon side, unless someone has a workaround.

Thanks!

EDIT: ATI 5770 is my card.


EveMon will have to update their software most likely. If EveMon has a support forum, I'd ask there.

With the dual monitor setups, can you move the mods/cap/ship info part? I have the off center for the menus etc.

See pic
http://img530.imageshack.us/img530/9581/evedual.jpg

Grez
Neo Spartans
Laconian Syndicate
Posted - 2010.11.30 15:24:00 - [30]
 

Originally by: Jerico Lynx
Cant Enable AA, when i press on AA the only option i get in the roll down menu is "Disabled"

enyone else having this issue?


Helps if you post what graphics card you have Rolling Eyes.


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (10)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only