open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked incursion issues in wine
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

ElfeGER
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2010.10.14 22:01:00 - [1]
 

anyone else getting issues with the current incursion client?

those issues seem to happen on high shader setting only

without AA
I get a lot of flickering and parts of the background are visible from behind the ship/objects


with 4x AA
the ship gets semi transparent (but does not work correctly as the station should be visible behind the transparent ship)
AA does not seem to work correctly as all borders are still stairs

Jerera
Minmatar
Posted - 2010.10.15 21:01:00 - [2]
 

Yep, I'm having the first one too. I can't tell for the second as I can't enable AA here.

Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2010.10.16 11:01:00 - [3]
 

I'm not getting any defects that I've noticed. And anti-aliasing option is disabled only - possibly due to the latest build maybe?


Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2010.10.16 14:34:00 - [4]
 

Edited by: Solbright on 16/10/2010 15:12:57
Wow, I mean WOW! I was in the process of fitting up a ship and the game was keeping up with me ... the menus and market in particular are so much smoother now. Eve feels nice and responsive to use all of sudden. Way to go CCP! Compliments to whoever is responsible.

EDIT: Thinking about it, this could be just the emptiness on singularity that makes the client run smoother ... I hope not.

Also noted the reorganised grouping of ships in the market - which includes faction ships now. Go find myself a Noctis me thinks.


ElfeGER
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2010.10.16 15:55:00 - [5]
 

you can find the registry key to enable multisampling here

Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2010.10.17 01:54:00 - [6]
 

Ah, details, thanks. But, nope, still no enable option for anti-aliasing appearing.

Well, I've found something that looks like your high shader setting bug - disable HDR.

It seems Eve has a new little bug with high shader without HDR enabled. One of those little non-tested conditions I'd say. After all, who'd be using high shader without HDR? :P


Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2010.10.17 01:58:00 - [7]
 

Edited by: Solbright on 17/10/2010 01:59:17
Heh, no Noctis nor the BPOs at the ORE stations either. Also, ship blueprints in the market tree have not yet been reorganised to match the ships themselves.



 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only