open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Tyrannis 1.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (33)

Author Topic

Sepi
Wiyrkomi Supplies LTD
Posted - 2010.09.30 21:29:00 - [211]
 

ok i have noticed when important goods into the planet for PI that it won't allow me to import goods upto 9.9k m3 into an empty flight place

the eg.

i had roughly 2.5k worth of goods already on planet. yet when i tried to send down another 7.4k (making 9.9k) it wouldn't let me, it said it was full, after narrowing it down the maximum i could send was 9.6k

Maximilian Black
Techno-Wizard Industrial Technologies
Posted - 2010.09.30 21:30:00 - [212]
 

Edited by: Maximilian Black on 30/09/2010 21:32:04
Originally by: Narisa Bithon
next time use windows notepad Rolling Eyes


Unfortunately I log into EVE using two different machines at different geographical locations, so that's not really an effective option. :(

At this point I'd rather setup VPN to tunnel into my main PC to access game notes I keep with MS Word, as I no longer trust the reliability of the in-game Notepad. Losing content twice on multiple accounts and multiple machines is twice too many times. Sigh. I mean seriously, it's text, how hard is it to test that?

Vistus Geyer
Gallente
Black Company Merc's
Blazing Angels Alliance
Posted - 2010.09.30 21:30:00 - [213]
 

mt chat windows always go back to drones while in space , i cant see corp chat fpor longer then a minute if i jump it changes to drones and im having ghost pilots on my overveiw that i cant lock on , also have noticed the more then 1 of the same jump gates in over veiw ... thi s just the begining..... hey how about not fixing something thats not broken next time .... geez what fix was this ? srsly its screwed up more then anything

I'm not a happy camper atm

Stellar Parallax
Posted - 2010.09.30 21:31:00 - [214]
 

Originally by: CCP Atropos
I've hopefully fixed the issue with the Repair Tool. There was a version increase missing. Reopening the Repair Tool should now force it to update to 3.05, if it doesn't please follow the link in here to download the latest version.

If you've any further issues, reply here and I'll try to work some magic.


The Repair Tool seems to work now - it doesn't report a Python error and it dumps a log in the temporary files. However, the patch client still doesn't work.

Pixmo Nostra
Gallente
Touched by the hand of God
Posted - 2010.09.30 21:31:00 - [215]
 

Edited by: Pixmo Nostra on 30/09/2010 21:35:44

Found something quite disturbing concerning PI. Tried to export 10 units of Polyaramids from my space port to Customs hangar, but I got en error message saying I can't export because the space port doesn't seem to have any units of said commodity. Just a small wtf situation, so I decided to wait a while until some more units of poly was produced. However, coming back after I should have had 20 units of poly in my spaceport, I suddenly have none.

Yes, I had 10, after 10 more was produced I have none. This is in low-sec, and as far I could see it was only the poly that was affected, I could export other stuff. And the spaceport is by no means full, just had som 2.5k of stuff there.

Behelzebhu
Posted - 2010.09.30 21:33:00 - [216]
 

Some issues:
LP store not working
PI spaceports got emptied
Corp Members still blue after clearing cache
when using a salvaging ship, can't activate the fourth salvager

Kinroi Alari
Gallente
Pan Galactic Gargle Blasters
Important Internet Spaceship League
Posted - 2010.09.30 21:33:00 - [217]
 

Edited by: Kinroi Alari on 30/09/2010 21:36:05
Vista.
Attempted to download patch via Firefox.
Am now here: "Repairing the EVE Online Client"

Update:
After repair, launches successfully.

Lirael Dyrim
Gallente
In Bacon We Trust
Posted - 2010.09.30 21:35:00 - [218]
 

Originally by: Inspiration
Edited by: Inspiration on 30/09/2010 21:16:22
Found issues:

* As a director you cannot look into corp members hangar anymore, it always shows empty
* As a director you can no longer drop items in a corp members hangar anymore, the items will simple quietly be dropped into your own hangar (test this with your cargo hold as the items source)


Confirming these.

Kon Deus
Posted - 2010.09.30 21:35:00 - [219]
 

Interface
Opeing the ship scanner (even with hotkey) creates an error buzz sound.
If adding bookmark and windows are stacked, bring ppl$places to the top. Annoying since I stack notepad for sig names on this. Obviously someones personal setting since it has a timer to revert back after @30 seconds.

software stability is not something to consider lightlyRolling Eyes esp. with ptp, tho you seem to master the art of it

Sir Gankgrief
Posted - 2010.09.30 21:35:00 - [220]
 

Mac patch will not download... says file is corrupt
was this not TESTED on a Mac before released?

exact message=
""VERIFICATION FAILED"
The Update was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again?"

which i said yes to 43 times getting the same error each time

guess i have to waste a ton of BW and DL the entire thing again....

sxndy
Gallente
Spiritus Draconis
Posted - 2010.09.30 21:36:00 - [221]
 

I couldn't undock all day yesterday

This patch seems to have fixed it, thanks CCP! Very Happy

sx

Nicole McClane
Posted - 2010.09.30 21:37:00 - [222]
 

The "Personal Assets" list will be sometimes completly empty after docking, when some of the station items are opened in the "personal assets" area.

This was already fixed before!

Windy Cater
Posted - 2010.09.30 21:40:00 - [223]
 

Originally by: SystematiChaos
I don't know what you guys did with the IME, but the korean system is completely broken, it'll type hheellpp instead of help. send a GM to the korean channel if u guys want to see for yourself


yes. its right.
Korean write in eve chat, every korean language displayed double write.
it same as in english
'ii wwaanntt ttoo ppllaayy eevve!e!'
plz process this problem.

I think that this problem strongly related on 2byte language(IME?) programming option.

Hra Neuvosto
The 8th Order
Posted - 2010.09.30 21:41:00 - [224]
 

Fitting modules to your ship by dragging from items/cargohold requires an unnecessary amount of preciseness with the mouse, annoying (especially when you're used to the old way that worked perfectly well).

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2010.09.30 21:43:00 - [225]
 

Originally by: Hra Neuvosto
Fitting modules to your ship by dragging from items/cargohold requires an unnecessary amount of preciseness with the mouse, annoying (especially when you're used to the old way that worked perfectly well).


Just drop modules inside the ring...

Somerset Mahm
Somer's Omnibus Exploration and Reclamation
Cognitive Distortion
Posted - 2010.09.30 21:45:00 - [226]
 

Using the Give Money or Transfer Corp Cash interfaces pops up the usual box.

However, this box is pre-filled with the minimum amount of 0.1, which is prehighlighted so you can just start typing and it will overwrite it.

The new box is pre-filled with "0.10", but only the 0.1 part is highlighted. This almost caused me to give somebody 8 bil instead of 800 mil.

Rixiu
The Inuits
Posted - 2010.09.30 21:47:00 - [227]
 

Edited by: Rixiu on 30/09/2010 21:47:41
Dragging around unlocked modules in the area to the right of the healthbar/cap-circle/speedthingy is much more inaccurate than before. Same thing with dragging modules around in the cargohold/items window to the fitting window. Now you have to be mind where on the icon you click, this is plain stupid since the old way worked just fine.

Please revert to the old way CCP, I know you can do it.

Enig Marr
Posted - 2010.09.30 21:49:00 - [228]
 

When I log in my game gets stuck at 5/46 bulk data when trying to log in. This happened with the previous patch but then clearing the cache, and running repair tool seemed to do the trick. This time I've tried everything I can think of (including re-installing it twice) and it still gets stuck at 5/46 for about 15mins then my client disconnects and Im at the log-in screen again.

Reinstalling the client worked with fixing the python problem with the repair tool though.

Chancellor November
Gallente
The Night Crew
Posted - 2010.09.30 21:50:00 - [229]
 

I can confirm various sound problems already mentioned, and the 'give money' problem.

Also, unless I log out, I can't get the sound of an acceleration gate to go away.

My alt's ship also seemed to keep re-approaching gates after jumping through, when he was logged in.

Plus, (mega serious)..... ;)

The Federal Intelligence Office has no Logo.... omigosh

Bendy Profane
The Red Circle Inc.
Posted - 2010.09.30 21:50:00 - [230]
 

Donīt think this has been mentioned yet:

The icons of modules fitted to my ship are oversized and have a lower resolution than they used to have. They overlap due to their size. Seen on 1024x768.

Oogle Boogle
Posted - 2010.09.30 21:51:00 - [231]
 

When selecting modify order on buy or sell orders there's often an extra space at the end of the new price field value. Sometimes the cursor position will be wrong leaving a 0 behind after clearing the field with backspace.

Seems to happen with the give money field too, I wouldn't be surprised if it applies to any ISK field with autofocus. (Accidentally my orders/wallet, anyone? Razz)

The orders window sometimes "jumps" when it refreshes, and on a rare occasion it will also lose it's scroll position and select a different order than the one you had selected.

The inconsistent behavior makes updating 200+ orders a much slower and tedious process, hopefully it'll be resolved soon.

Cheers.

Azzail
Posted - 2010.09.30 21:52:00 - [232]
 

There seems to be an issue with Wrecks.. when opening an wreck window it will always be at the default position even if you've moved it to a place of you liking. Next wreck its reset.. dunno why.

Narisa Bithon
Caldari
The Motley Crew Reborn
Posted - 2010.09.30 21:53:00 - [233]
 

when running missions the select window keeps jumping all over the screen


Jack Mancetti
Minmatar
Rennfeuer
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2010.09.30 21:53:00 - [234]
 

Edited by: Jack Mancetti on 30/09/2010 22:02:28
Originally by: Inspiration
Edited by: Inspiration on 30/09/2010 21:16:22
Found issues:

* As a director you cannot look into corp members hangar anymore, it always shows empty
* As a director you can no longer drop items in a corp members hangar anymore, the items will simple quietly be dropped into your own hangar (test this with your cargo hold as the items source)


Confirm !!
* Drones lose their lock if target goes in mwd mode,they going iddle mode !!
* If ppl in ur position&position folder going online the whole eve window flashes shortly!

confirm!

Thebriwan
LUX Uls Xystus
Posted - 2010.09.30 21:54:00 - [235]
 

I just have 4 issues:

1: When I try to drop some items at a not actual open tab of the corporate hangar in station they are going into the actual opened section.

2: The personal order list in my wallet is first cleared then the items are slowly (as in: I can see them) written into it when updated - this causes confusion with selecting and right clicking

3: If I modify a sell order price - there is an space at the and of the numbers I have to delete bevor I can delete any actual numbers (that is true only for prices greater than 1000 and with 2 decimal places)

4: In planet view the first extractor I double click is set to yellow, the other I am doubleclicking are staying as they are

But PI is faster! ugh

Jesho
Minmatar
Swedish Aerospace Inc
The Kadeshi
Posted - 2010.09.30 21:54:00 - [236]
 

there are several UI issues.
on pos manage screen in production tab all you get as buttons is PUT nothing else.
makes it a bit interesting to online/offline stuff.
same with change button.

items in corp hangar with long text is cut off making it impossibel to see what item is what if it contains more than 2 lines of text.


Wibla
Minmatar
Alcatraz Inc.
Tactical Narcotics Team
Posted - 2010.09.30 22:00:00 - [237]
 

Edited by: Wibla on 30/09/2010 22:04:48
Either EVE is laggy as heck, or you also managed to mess up the view member hangars-function... well done!

Edit: Oh, and all my clients got disconnected too. Awesome.

Lederstrumpf
Posted - 2010.09.30 22:01:00 - [238]
 

Originally by: Somerset Mahm
Using the Give Money or Transfer Corp Cash interfaces pops up the usual box.

However, this box is pre-filled with the minimum amount of 0.1, which is prehighlighted so you can just start typing and it will overwrite it.

The new box is pre-filled with "0.10", but only the 0.1 part is highlighted. This almost caused me to give somebody 8 bil instead of 800 mil.


Whoever made that box of hell is a total moron. Standard behaviour was to send 0.10 isk whenever some bogus amount got entered rather than default fail of sending nothing. I did bugreport it and was told it was "working as intended".

Srialia
Misfit Toys
Posted - 2010.09.30 22:02:00 - [239]
 

Edited by: Srialia on 30/09/2010 22:02:46
The skill training time is not displaying correctly in the list of skills, but it displays correctly in the queue itself. To clarify:

Click character -> Open Training Queue
Remove all currently training skills from the active queue (on the right side).
Choose a random skill that should be significantly improved by your current attributes.
Note the time listed for that skill in the list on the left side (Time 1)
Add that skill to the queue, note the time listed for that skill in the queue on the right side (Time 2).

Time 1 > Time 2.

I am only able to reproduce this with skills that have some progress made on them.

Zagdul
Gallente
Clan Shadow Wolf
Fatal Ascension
Posted - 2010.09.30 22:02:00 - [240]
 

Edited by: Zagdul on 30/09/2010 22:05:31
I cannot drag items from a container (any container) on to the "open cargo" icon on my UI.

Now I must keep my cargo open in order to pick items up.

When typing a mail in game, it lags HORRIBLY.


Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only