open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Tyrannis 1.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (33)

Author Topic

Lemming Alpha1dash1
Lemmings Online
Posted - 2010.09.30 21:02:00 - [181]
 

okay found a few things, maybe its already know but here it is:

when undocking the "selected tab" , usaully above the overview tab, did not had a station or stargate etc in it when you clicked that object in the overview tab.
Makes aligning, docking, warping only possible with right mouse click in the overview or space.
Not the left click in the selected tab some are used too.
(fyi quick fix, grab the "selected tab" box and shake wildly with the mouse and target pops back in it)

nxt, why all the extra grey buttons for non existent modules ? will it effect server load?

also when fitting modules in the fitting screen you must be a good shot in rl imo coz its alot more difficult now, you really have too center the module icon on the right slot

brings me too the dragging of items from your cargo hold on top of a tab of a station cointainer, even more difficult.

about items in station, when you select more than one item you insta select its group of items.
example: select tritanium and only one other mineral, the ui will make them all grey.
for those that reprocces stuff they may feel nervous about now ;p
but I tried reproccessing like this and apartantly you will only reprocces those you selected by hand, and not all the items that are greyed out in the ui (strange i know, but dont pin me on it, becareful !)

Market/wallet, the borders between colums seems too vanish, like excel just double click and they appear but still, seeing items that look like the are only 7k but really 7m isk isnt good when your too fast ;p

me thinks patch 1.2 should be looked at soon™ ugh

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2010.09.30 21:03:00 - [182]
 

Originally by: Fade Toblack
Originally by: Tonto Auri
Originally by: Fade Toblack
Originally by: CCP Fallout
try expanding the column.


You can expand it, but it used to correctly auto-expand to fit the longest value. Now it doesn't.



Doubleclick it. Should then expand correctly.


It doesn't quite expand right, then when you reopen the window the column is back to it's original width.

I'd reset from scratch if I knew it would smooth over the glitches...


Confirmed it doesn't...

Templar Dane
Amarr
Amarrian Retribution
Posted - 2010.09.30 21:03:00 - [183]
 

Originally by: Devoyd
Skill training time has increased since patch by a factor of .4 - .5


And my stack of 10000000 estamel invulns disappeared!

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.09.30 21:03:00 - [184]
 

Originally by: Chesty McJubblies
And wrecks: why do they all revert back to the default size even if you resize them? Previously the next one would open at the size you made the last one.

Thanks. o7
My guess on this is that it's another broken-window-stacking issue. Wrecks used to all open in the same stack. Since stacking doesn't work (properly) any more, they will pop up as a completely new window instead, with the default size (and possibly position) — not with the one you set for a completely unrelated window.

Helevana Keldar
Posted - 2010.09.30 21:08:00 - [185]
 

I have noticed that in the blueprint submenus, when i choose to invent, our copy, our any other action, it now gives a error sound, and i think it doesn't affect anything, but is really annoying, and may cause problems in the future.

Dacil Arandur
Habitual Euthanasia
Pandemic Legion
Posted - 2010.09.30 21:08:00 - [186]
 

When you have multiple windows stacked, in some cases right-clicking on something switches to another window in the same stack immediately.

For example, I have my character sheet and skill queue stacked.
When I right click to bring up the contextual menu on something in my character sheet, the skill queue window is immediately brought to the foreground.

Thanks,
Dacil

Oupla
Posted - 2010.09.30 21:08:00 - [187]
 

k, It seems I am the only one to get reboot issue //
At last I had a very very quick answer from CCP support. Nice, I already feel better doctor CCP.

Chesty McJubblies
Gallente
Center for Advanced Studies
Posted - 2010.09.30 21:09:00 - [188]
 

Originally by: Veilag
Originally by: Chesty McJubblies
And wrecks: why do they all revert back to the default size even if you resize them? Previously the next one would open at the size you made the last one.

Thanks. o7


this one is an absolute pain imo and sounds like an isk-sink stealth-nerf.Very Happy


That. Or yet more incompetency.

Jack Mancetti
Minmatar
Rennfeuer
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2010.09.30 21:10:00 - [189]
 

Fleet Finder window does not stay in the desired size after the window has been closed !

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2010.09.30 21:10:00 - [190]
 

Edited by: Tonto Auri on 30/09/2010 21:13:18
Originally by: Tonto Auri
Originally by: Fade Toblack
It doesn't quite expand right, then when you reopen the window the column is back to it's original width.

I'd reset from scratch if I knew it would smooth over the glitches...


Confirmed it doesn't...


Worse, it does not resize properly in first place...

P.S.
FFS FIX SCREENSHOTS FROM SECONDARY DISPLAYS ALREADY ITS INSANE!!!!

SystematiChaos
Posted - 2010.09.30 21:12:00 - [191]
 

I don't know what you guys did with the IME, but the korean system is completely broken, it'll type hheellpp instead of help. send a GM to the korean channel if u guys want to see for yourself

Wietkop
Posted - 2010.09.30 21:13:00 - [192]
 

Is it me ore did local disapear?

Regards,
Wiet

Altrinsic
Shiva
Morsus Mihi
Posted - 2010.09.30 21:13:00 - [193]
 

Originally by: propotkin's alt
I type in my user name and password and it goes to load but then just takes me back to the login screen, is anybody else having this problem ?


Originally by: Oupla
HELP!

I can't log anymore. The client is presenting the logon page, but each time I enter my login/password my PC crash!

Before the patch everything was ok. I was running 2 client on the same computer. I have an ATI 4850 and after the patch...

HHEEELLLLPPPPPP!



Confirmed,

Client crashing each time I try to log in.

WinXP
E8400
ATI 4870
4GB 1066

Inspiration
Posted - 2010.09.30 21:13:00 - [194]
 

Edited by: Inspiration on 30/09/2010 21:16:22
Found issues:

* As a director you cannot look into corp members hangar anymore, it always shows empty
* As a director you can no longer drop items in a corp members hangar anymore, the items will simple quietly be dropped into your own hangar (test this with your cargo hold as the items source)
* When fitting modules to a ship, you can no longer place items in slots like you used to. The mouse cursor itself must be inside the module slot, whereas previously the much more visible and distinct top left corner of the item would do perfectly fine.
* show info on a local character does not open window in previous closed dimensions (so you got to do it over and over again)
* error sound when undocking a character (this is very annoying)
* Same issue as with fitting, exists when dragging bookmarks in/out of 'People and Places'

All found in an hours worth of play...fire your testers immediately and hire some monkeys!

Lucid Daze
Posted - 2010.09.30 21:13:00 - [195]
 

Since the patch I've been unable to get certain modules to turn on or off by clicking their icon.

I tried to turn an afterburner off over a dozen times before I switched to the keyboard shortcut which worked in one go.

Intoagun Deshana
Minmatar
Sentinel Eradicators of Doom
Posted - 2010.09.30 21:14:00 - [196]
 

Found a small bug with stacked pinned windows.

Overview window and Survey Scan Results stacked. Have Survey Scan Results selected then start targeting rocks in the scan results by CTRL clicking them. Once target is locked the stacked windows switch to other (Overview).

Anyone can confirm this?

olan2005
Outcast Heroes
Imperial 0rder
Posted - 2010.09.30 21:15:00 - [197]
 

pnp is opening massivly wide . on the items bit u have 2 phyiscaly have the mouse over a tab in order to drag items into that tap if there merged . e.g drag items into station ocntainer tap if stacked with items .

Mimmi Mnemonic
Posted - 2010.09.30 21:16:00 - [198]
 

The icon when warping to WH ladar sites has dissapeared. No graphics at all displayed in the "information window", only text.

...i liked that little nice blueish icon!

Liz Leaf
Posted - 2010.09.30 21:17:00 - [199]
 

Can't install patch

Mac client
Keeps telling me the download failed verification and asks to redownload

CCP Atropos

Posted - 2010.09.30 21:17:00 - [200]
 

I've hopefully fixed the issue with the Repair Tool. There was a version increase missing. Reopening the Repair Tool should now force it to update to 3.05, if it doesn't please follow the link in here to download the latest version.

If you've any further issues, reply here and I'll try to work some magic.

Aakom
Caldari
Privateers Of Virtue
Posted - 2010.09.30 21:17:00 - [201]
 

Originally by: SystematiChaos
I don't know what you guys did with the IME, but the korean system is completely broken, it'll type hheellpp instead of help. send a GM to the korean channel if u guys want to see for yourself


Confirmed.

Can't type korean, just same like ... type "korean" output is "kkrreaannn".
then i tried, turn off 'use eve ime' option. And all gone. Can't type korean never again. boom. Welcome to the english only world.

BadTequila
Alcatraz Inc.
Tactical Narcotics Team
Posted - 2010.09.30 21:18:00 - [202]
 

Originally by: Oupla
k, It seems I am the only one to get reboot issue //
At last I had a very very quick answer from CCP support. Nice, I already feel better doctor CCP.


So what was the answer? I'm getting the reboot issue as well and am not going to try to log in anymore till I get this resolved.

DiDi Cantik
Posted - 2010.09.30 21:18:00 - [203]
 

Edited by: DiDi Cantik on 30/09/2010 21:26:32

Kaivaja
Posted - 2010.09.30 21:18:00 - [204]
 

I warped to a wormhole, bookmarked it, moved towards a planet. When distance was over 150 km, selecting my bookmark still showed "approach" instead of "warp". I had to move to 205 km before I finally got the option to warp to the bookmark. My friend tried to reproduce this. He had to move to about 218 km before "approach" option changed to warp. Can anyone else reproduce this? This is new behaviour in this patch. Before this, 150 km has worked reliably.

Anasthasius Focht
Posted - 2010.09.30 21:24:00 - [205]
 

client won't download, it just says "incompatible (version)" but no download appears.

Dez Affinity
Habitual Euthanasia
Pandemic Legion
Posted - 2010.09.30 21:25:00 - [206]
 

Honestly there are so many bugs and half of them are apparent after literally 5 mintues of launching the client that it begs the question did you actually try opening EVE before releasing the patch?

Maximilian Black
Techno-Wizard Industrial Technologies
Posted - 2010.09.30 21:27:00 - [207]
 

Edited by: Maximilian Black on 30/09/2010 21:28:37
I've filed a petition about the patch deleting the EVE Notepad active note content.

For those that missed it, it seems that if you had an active notepad window open in the EVE UI when you logged out before the patch, after the patch when you first login all the contents of that note will have been deleted, but the empty note remains. Relogging and clearing the cache has no impact at all.

And since the notes appear to be kept on the EVE server and note on the local machine (like chat logs and portraits are), it's gone. Hope nobody else had important stuff in the EVE Notepad, because if you did, it might have gotten nuked by 1.1.

Thanks CCP, this is TWICE that I've lost complex and important notes. Can't wait to find out what else of mine was deleted or messed up. Sigh... and this was supposed to be such a trivial patch. Amazing. Evil or Very Mad

Fer DeLance
Posted - 2010.09.30 21:27:00 - [208]
 

The game fails to load, after the bulk data thing, it does shutsdown, and restarts. I managed to make it work a couple of times, but then it crashed my computer (not responding to anything even task manager). I still haven't been able to make my second account login even once. It keeps crashing, and it's in a different directory.

There are other issues too, like cans and wrecks always showing up at the same spot on the screen no matter how many times i moved and resized them. But that is secondary at the moment compared to not beeing able to login at all, or crashing the computer and other running applications.

Amr Minki
Posted - 2010.09.30 21:28:00 - [209]
 

Originally by: SystematiChaos
I don't know what you guys did with the IME, but the korean system is completely broken, it'll type hheellpp instead of help. send a GM to the korean channel if u guys want to see for yourself


yes. right.
this is terrible

eve is not a game.. this is a life and a messanger with SF CG

cant type korean properly

Narisa Bithon
Caldari
The Motley Crew Reborn
Posted - 2010.09.30 21:28:00 - [210]
 

Originally by: Maximilian Black
I've filed a petition about the patch deleting the EVE Notepad active note content.

For those that missed it, it seems that if you had an active notepad window open in the EVE UI when you logged out before the patch, after the patch when you first login all the contents of that note will have been deleted, but the empty note remains. Relogging and clearing the cache has no impact at all.

Thanks CCP, this is TWICE that I've lost complex and important notes. Can't wait to find out what else of mine was deleted or messed up. Sigh... and this was supposed to be such a trivial patch. Amazing. Evil or Very Mad


next time use windows notepad Rolling Eyes


Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only