open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Tyrannis 1.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 : last (33)

Author Topic

Fiye Tao
Posted - 2010.10.15 23:25:00 - [931]
 

Still experiencing the issue that causes the wallet, order tab, order list to jump or shake around when it updates itself after modifying an order.

If you have the issue as well, please post here and/or fill out a bug report. There's been 4 fixes thus far and this debilitating bug has not yet been corrected.

umah
Posted - 2010.10.16 02:56:00 - [932]
 

Umah's bug list:

1) Can't drag bookmarks from cargo hold to People & Places folders while in space. Patch #3 4 NOT!!!

2) Modify orders: Extra space at end of "New sell price" number string. Patch #2

3) Window focus jumps to People and Places window while scrolling in separate (and stacked) People and Places folder window. Patch #2

4) Overview window: All items are sometimes duplicated. Patch #3 4 NOT!!!

Jared Tobin
Bloodstone Industries
B.S.I.
Posted - 2010.10.16 03:23:00 - [933]
 

PLATFORM: Windows XP Professional SP3, plenty of memory, space, graphic abilities, et cetera.

[inhale, exhale]

Well this patch to patch the prior patch of the patch that "broke Eve" after it's initial "optional" patch which came after the originally "non-optional" patch was applied... didn't fix much, and the most recent "patch note" [not "notes" plural] didn't fix much:

ISSUE #1:

The TYPING and TEXT has become a very weird issue. Not only does it create literally visual (whip out the stopwatch) type of lag with the client if you, gods' forbid, write more than 2 paragraphs, it also is apparently one character off to the right... or left?

EXAMPLE:

Let's say I just typed: Gee, I like a Caracal.

Now I'd like to highlight the word "Caracal" and TRY to autolink it or URL link it to a page on an external site.

Either way, an error occurs saying the term "aracal." cannot be found in the database - or cannot be linked/found/whatever.

I actually had to highlight one character more to the left and end one alphanumerical character prior to the end of what I was actually trying to link.

So my solution was to highlight " Caraca" (yes with the first character being a space) and attempt to autolink it. Oddly, that worked, but what i saw was a yellow-autolinked " Caraca" plus an odd gap between " Caraca" and l." in regular text color.

Frustrating.

ISSUE #2:

For a year, CCP still has not fixed their "highlighted" items in a list error.... I've written about that (and even a now-2-year-old wallet issue which Eve can't tell the difference between 1.0 and 1.00 ISK) over a year now. Let's say you're trying to select an item to sell/place on the market, as you move your mouse, random other items in a long list will simply occasionally get highlighted on their own... but oh well. Learned to live with it since CCP is less about quality versus quantity.

Until this latest patch^5: You see, it takes MUCH more time to right click an item, set up a sell order, and then go to the next item you wish to do... because it "hiccups" about 1-2 seconds as it removes the item from the list as you've just placed it onto the market, and then you think you're on the next item, but other random lines are highlighted, and you right-click to sell item, and it's the wrong item you did not point and right click on... in fact, it's one of the weird ghostly-highlighted items in the list.

Annoying. Ridiculous.

AND WHILE I BROUGHT "2008" UP:

ISSUE #3:

Why should I be told about how I have a corporate wallet whose 7th division is unusable because it can't figure out math like it's known companian: a calculator.

My petition was, to sum up:

"I just did a test of moving 1 ISK from Wallet #1 to our evil wallet #2. Balance: 1.00 ISK. Then I tried to transfer the 1 ISK back to the originating wallet and this is the error message: "[we] would need 1.00 ISK in division 7 to complete this operation, while it only has 1.0 ISK."

The reponse I got from GM NickyArikado was this:

"Unfortunately this issue is still occurring and not fixed and I would like to offer our apologies for the inconvenience.
We reimburse you the amount of 1 Isk."

I want a working wallet, not a refund!

How is it that CCP has not been able to fix a 2+ year old error in the program that cannot tell the difference between 1.0 and 1.00?!

That .exe program file must be one hell of a mess, because if you cannot address and solve errors that have PERSISTED since 2008, how are any of us supposed to have continuing faith as you march forward without picking up the the garbage you leave behind and clean up things before making bigger, even more complex messes.

Because honestly, if your program thinks 1.0 is less than 1.00, I think you might have an answer to why this program has become more unstable, volatile and "randomly evil" to so many users in so many different ways.

Fix the obvious first. Then start tackling complication by addition - confident the "math" is right... like, oh, 1.0 = 1.00.

JT

Yazz Karron
Amarr
Posted - 2010.10.16 11:42:00 - [934]
 

Hi. I need help please.

When the latest optional patch was deployed, #4 I think, I declined the installation. I thought I can install the patch later. But the eve client doesn't give me the option to install the patch anymore?!?

I have some minor issues with my interface that might get fixed with the optional patch. How can I apply it now?

thanks in advance.

HacxNN
Posted - 2010.10.16 15:49:00 - [935]
 

Edited by: HacxNN on 16/10/2010 15:50:43
after 4 patches to fix a stupid do nothing patch the game is still borked.

1 keep seeing double of "EVERYTHING" on overview.

2 cant write proper mails without it makeing copies of previous line sometimes or totally scrambling stuff.

3 cant link things,(occasionally) it ignores the 1st part of item/player and randomly starts in middle so cant be linked no matter what i do to try to work arround it.

the game is totally screwed up now,and what fun is a game you have to keep trying to do work arrounds just to play.

& few weeks ago i lost a orca + 1.4 bil of stuff cos it would not cloak (i was 11km from anything)
had same problem with missiles not activating or saying "cant load scourge missile into heavy missile launcher" on my drake

& its pointless asking for reimbursement i have before when a lead gm told me to who was in the sys when the incedent happened,and the gm in reimbursements also refused to pass on to a lead gm after i requested it several times.

im totally p***** of with what eve has become (BORKED ALL THE TIME)


Yours
A Tottaly *****d off long term multiple $,1,000's subscriber & plex buyer.

well guess what,no longer.

accounts cancelled

oloo

couriertrading alt
Posted - 2010.10.16 22:42:00 - [936]
 

2 issues i have not seen reported here, the models on the stations now apper to be broken with internal structure being visible at times.

Occasionally all brackets disapear from the screen meaning everything has to be done via the overview not game breaking but really annoying.

Prime
Posted - 2010.10.17 05:51:00 - [937]
 

Originally by: HacxNN
Edited by: HacxNN on 16/10/2010 15:50:43
...

im totally p***** of with what eve has become (BORKED ALL THE TIME)


Yours
A Tottaly *****d off long term multiple $,1,000's subscriber & plex buyer.

well guess what,no longer.

accounts cancelled

oloo



CCP? whats going on? seriously?
WHY IS THIS new framework worth so much that you are willing to give up a large % of your paying customer base??

If I was a shareholder, I'd be calling for the resignation of the president or coo at this point.

IE, the president SHOULD KNOW this is broken, and SHOULD force a roll-back to pre-1.1 by now, but has not.

I can only assume too many of their people are asleep at the wheel... good luck running a company that way.Evil or Very Mad

Den Sethos
Posted - 2010.10.17 07:48:00 - [938]
 

Just a very minor problem:
The modules on my Thrasher do not occupy their normal place (a medium module ends up in the bottom row, it was in the first slot, it is now in the second.).
Odd thing is, my other ships do not have that problem.

Running Tyrannis 1.1 with the latest patch on Windows 7

DenShou
Mythic Storm
Posted - 2010.10.17 08:22:00 - [939]
 

<Rant>
I don't get you people, complain complain complain. Things are being fixed, things are being broke. If maybe you we're more helpful like a lot of the people in this thread we might get more progress instead of them spending time reading the bull you post. At least be civil, if your quitting then quit we'll be better off without your whining. More internet space ship game space for us.
<EndRant>

Like several others, I have been seeing double in the overview. For a while now, not always but generally when I enter a system from a station does it happen. On occasion it has happened when jumping to a new system.

Final note, can't wait for the whole key binds for EVERYTHING !!!!! x:P

Jared Tobin
Bloodstone Industries
B.S.I.
Posted - 2010.10.17 11:05:00 - [940]
 

Originally by: DenShou
<Rant> I don't get you people, complain complain complain. Things are being fixed, things are being broke. If maybe you we're more helpful like a lot of the people in this thread we might get more progress instead of them spending time reading the bull you post. At least be civil, if your quitting then quit we'll be better off without your whining... <EndRant>

I agree.

I personally am following orders by the CCP GMs and the Bug Report staff - whom many people may not realize are NOT on the same page, literally. I'm sticking up for both of them, mind you, as they are TWO SEPARATE ENTITIES. The Bug Report people have access to certain tools/reporting processes, while GMs have abilities to review logs, reimburse, etc.

Personally, I am doing everything possible to "be more helpful" right down to when GM's instruct me to post errors to this blog - or another blog (as with my assistance in reporting the first issues of P.I. and a unique workaround for problems with windowed vs full screen errors. I've filed countless numbers of bug reports (with screen shots and logserver file attachments more than I'd like to count) and the amount of time spent with responding to petitions is... countless.

So, yes: I, too, would hope other people here who take the time to do as "Post #1" suggested (which is to post any and all problems encountered after this latest patch HERE) are being active enough to provide full, descriptive content and follow up with the much needed bug reports and petitions that require attachments.

I also agree that there is nothing "informative" about someone saying "they are quitting EVE". Fine. Do it and leave. Those of us sticking through it all are doing our best to stay informative. If my posts are civil, but have suggestions that may contain some opinions as to solutions or the direction CCP might go - well, tough. Some of us can only submit so many reports and be told to submit a Bug Report, only to be told to report to the GMs via petition (vicious circles at times) and I, for example, may type with some feeling. But hey, you read it once until another issue arises that requires a response here. I am civil as best I can at times.

After all, my first post here is number #933. Patient, I was. And since you mentioned we should be helpful, let me compact some helpfulness into one message for several people since my first post:

Originally by: DenShou
Like several others, I have been seeing double in the overview. For a while now, not always but generally when I enter a system from a station does it happen. On occasion it has happened when jumping to a new system.

In response to you, DenShou:
I too have noticed an odd listing order in the overview. Sometimes doubling; other times, ships shown to be over 20,000,000 km away remain.

In response to:
Originally by: couriertrading alt
(Post #936) ...issues i have not seen reported here... Occasionally all brackets disapear from the screen meaning everything has to be done via the overview not game breaking but really annoying.

I too have seen a complete lack of brackets indicating ships I can visually see near me. Only can interact via Overview. Petition and Bug Report submitted. You're not alone.

In response to:
Originally by: Den Sethos
(Post #938) The modules on my Thrasher do not occupy their normal place (a medium module ends up in the bottom row, it was in the first slot, it is now in the second.) Odd thing is, my other ships do not have that problem.

This may not be a problem. Did you know that you can move any of your modules anywhere you like while in space. You can re-arrange them by clicking and dragging modules onto other mods and move it/them to other locations. In fact, you can drop a module on top of an existing module and the "rack" should move/shift to accomodate your new mod alignment. Check if that solves your problem.

LASTLY, 2 NEW errors:

-No station/gate/etc symbols in open space to click on.
-Jukebox always autostarts.

Den Sethos
Posted - 2010.10.17 13:55:00 - [941]
 

Tried the aforementioned solution. And it worked. I must have had a brainfart at some point. In any case, thanks for the answer

LoRDa RaMOs
Art of War Alliance
Posted - 2010.10.17 14:56:00 - [942]
 

Originally by: Louis deGuerre

- Sometimes windows are restacked OFFSCREEN. Only way to fix is to relog. Sad way to lose fights.



#1 - You know what sucks mate? Losing brackets and Overview getting offscreen... So that's issue #1 for me,

#2 - Notepad is still screwed up. I use it a lot and i'm sad now, cuz this hasn't been addresed since 1.1,

#3 - Overview is still reporting x2. Mainly while undocking.

Imperator Ceasar
Posted - 2010.10.17 21:16:00 - [943]
 

Email and Notepad are ****ed up now.

Email lags the client badly.

Writing emails lags the client badly.

Writing emails often results in words being forced out of order, erasing of parts of sentences and difficulty in writing a complete email.

Copy/paste from notepad and emails is also ****ed - lag and incomplete/out of order pastes often results.

Talahad
Posted - 2010.10.18 10:27:00 - [944]
 

number 4 patch doesnt fix the wreck windows position! Every new wreck opens in the center of the screen no matter what i do.

Prime
Posted - 2010.10.18 13:30:00 - [945]
 

who ever was whining about us complain, complain, complaining...
please spare us your attitude that we should give ccp a break

1. testing in sisi shows 1.1 tyranis problems were KNOWN in advance
2. someone said, 'put it in production anyway'
3. then when the uproar happened, (gee, surprized?), they started releasing optional patches to fix the patch, now upto #4
4. as of patch #4 on top of 1.1, we STILL do NOT have a functional copy & paste system, and we STILL do NOT have a client which is crash-free
5. prior to tyranis 1.1, eve client was stable & ran on my machine 23 hours a day... this no longer is the case

6. and finally, my account is suspended as of today, Oct 18, I am a 2003 player (actually 2002 beta tester) who has been paying ccp monthly/tri-monthly for a LONG time... I think the last times I've quit were in 2005 for lag and .01 fps fleet battles, and in 2007 due to disconnects & failure to get re-imbursed. In other words, I do not drop eve lightly, SOMEONE AT CCP SHOULD WAKE UP.

If someone feels like we should take it easy on CCP, go ahead and keep paying them for doing a cr4py job, see if they improve or not.

Vaneshi SnowCrash
Posted - 2010.10.18 23:34:00 - [946]
 

Patches 1 - 3 applied and nothing untoward.
Patch 4 applied and the overview doubling bug happens randomly.


Tightass Trixie
Posted - 2010.10.20 16:38:00 - [947]
 

i have installed patch 4 and the wallet orders window continues to jump around after every order modification. Makes scrolling through hundreds of orders difficult as i lose my place frequently.

I happen to have orders list sorted by location. After each order modification that specific order jumps to the top of the list (fine with me), but the rest of the orders list and highlighted row jumps around in random fashion.

Kalpel
Caldari
United Systems of the Allegiance
Important Internet Spaceship League
Posted - 2010.10.21 12:38:00 - [948]
 

( MARKET ) The buy button and view details button both disappear if you scroll down and back up, you must refresh the market to bring them back ..........


would you please fix by say, uh optional patch number 587623973 .... thank you!

Bromine Mercury
Caldari
School of Applied Knowledge
Posted - 2010.10.21 12:59:00 - [949]
 

i cba to read 32 pages, but < and > don't work in chat windows.

Brennivargur
Posted - 2010.10.21 13:03:00 - [950]
 

<> don't work

De'Veldrin
Minmatar
Norse'Storm Battle Group
Intrepid Crossing
Posted - 2010.10.21 13:26:00 - [951]
 

Originally by: Brennivargur
<> don't work


This.

And they worked before Opt Patch 5 cause I used them yesterday.

xHjfx
Minmatar
The Legion of Spoon
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2010.10.21 14:31:00 - [952]
 

I get the evemail formatting problem and I'm on optional patch 4!

Smagd
Encina Technologies
Namtz' aar K'in
Posted - 2010.10.21 15:19:00 - [953]
 

Originally by: Den Sethos
Just a very minor problem:
The modules on my Thrasher do not occupy their normal place (a medium module ends up in the bottom row, it was in the first slot, it is now in the second.).
Odd thing is, my other ships do not have that problem.

Running Tyrannis 1.1 with the latest patch on Windows 7


Could it have been an accidental mouse misfire? You can just drag it back where it belongs.

Dr Grot
Gallente
Swirly Inertia LLC
The Doom Waffle Mafia
Posted - 2010.10.21 16:50:00 - [954]
 

Originally by: xHjfx
I get the evemail formatting problem and I'm on optional patch 4!


Had the Eve mail formatting bug for days, maybe over a week now. Patch 5 did not cause this problem CCP, WTF!!!!

Knightedwolf
Posted - 2010.10.21 20:00:00 - [955]
 

someone may have already mentioned this, and if so sorry for missing it. but am hoping someone on this thread can help.

ever since 1.1 has deployed, i have been having multiple crash issues, exe file errors and lock ups. they dont always happen in the same circumstances and seem to run in spurts.

am using xp64 pro
amd 939 socket 2.0 gig
3 gig memory
nvidia 7600 gt graphics
any insight or help would be appreiciated, thank you

Momoro
Posted - 2010.10.22 04:09:00 - [956]
 

Originally by: Dr Grot
Originally by: xHjfx
I get the evemail formatting problem and I'm on optional patch 4!


Had the Eve mail formatting bug for days, maybe over a week now. Patch 5 did not cause this problem CCP, WTF!!!!


I've been having eve mail problems since 1.1. At least they didn't originate with patch 1.1. In the beginning, I was having chat problems to. Suddenly all the text would become a white blob, and people said my typing was in reverse order.

Dr Sheepbringer
Gallente
Halinallen veroparatiisi
Inglorious Carebears
Posted - 2010.10.22 08:31:00 - [957]
 

lol. All this patching is starting to achieve comedy status. This reminds me of a song....

Patch patch Patch patch Patch patch Patch patch Patch patch Patch patch mooreeee paatcheesss!! Patch patch Patch patch Patch patch Patch patch rerolll paaatccheesss!!! Patch patch Patch patch Patch patch Patch patch

Tiger's Spirit
Caldari
Posted - 2010.10.22 09:32:00 - [958]
 

"Due to an issue with EVE Mail formatting, we are disabling Tyrannis 1.1 optional patch #5 and restoring Tyrannis 1.1 optional patch #4. If you installed optional patch #5 you will get this error the next time you log in. To resolve this, start the client, go into the ESC menu, click on the "General Settings" tab, and then hit the "uninstall" button."

It's tell to us everything.
CCP why not testing your patch ? Why not use just bugfree patch what is tested on sisi ?

It is a bad joke what you did in the last few months.
Dont use proper explanation ""OH GOD CCP WHAT ARE YOU DOING AAARGH"" to player base in devblog just test the buggy patches.
Dont test those cr*p patches on customers at TQ.

BBQfire
Posted - 2010.10.22 12:40:00 - [959]
 

lol - this is ridiculous

and now to something completely different

Sybil Harman
Posted - 2010.10.22 19:08:00 - [960]
 

Edited by: Sybil Harman on 22/10/2010 19:40:16
And the digging continues... Rolling Eyes

You really couldn't make this up.

So... now that patch #5 has been pulled, does that make your next hacking attempt on the live server patch #6 or patch #5 again? I'm losing count.

(And I suppose that I should add, to continue the "spam" theme: "Bloody Vikings!")


Pages: first : previous : ... 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only