open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked [SOLVED] EVE Voice
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Sable Blitzmann
Minmatar
Massively Dynamic
Posted - 2010.09.16 21:24:00 - [1]
 

Edited by: Sable Blitzmann on 17/09/2010 02:56:52
Edited by: Sable Blitzmann on 17/09/2010 02:25:56
I recently install EVE on my Arch Linux x64 distro. Works well.

However, my corp uses EVE Voice for their fleets and whatnot. I can't seem to get it to work.

I use KDE4, and the sound mixer recongnizes my microphone just fine (it's one of them front audio panels). I can talk and hear my vioce through the speakers and everything. However, I can't get EVE Voice to recongize it.

I was wondering if anyone else has run into the same problem, or if anyone had some tips? Thanks

EDIT: I've used Audacity to try to make sure recording worked... I found that if the recodering device was set to default, there was no recorded sound. However, if I switched it to HDA Intel: AD198x Analog, the mic starts working. But that still doesn't make much sense, since in EVE, the options that I have for input are AD198x, Default System Device, and No Device. Niether of them work (you would think the AD198x would work...)

EDIT2: Herp durp I'm an idiot. When I installed Arch I never ran `alsaconf`. Doing that sorted out all the problems with my mic.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only