open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Tyrannis 1.0.4 Issues [Updated 10.08.18 at 21:33 UTC]
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Author Topic

CCP Wrangler

Posted - 2010.08.18 13:42:00 - [1]
 

EVE Online: Tyrannis 1.0.4 has been deployed. Tranquility is now open and your spaceships await your command, please use this thread to list any playability issues that you may experience. We will be monitoring this thread to check for any reported issues and we will provide updates when possible.

Please be sure to note which client you are using (Windows or Mac) if you believe the issue is client-specific.

Known Issues
Windows Client

* Client crashes before login screen appears
We've narrowed down the likely cause of a crash to a program called Netlimiter. It appears that only the earliest version of this software is affected (1.xx). If you have this version installed, please uninstall it and restart your computer. The client should startup successfully afterward.

More recent versions of Netlimiter do not appear to be affected (Netlimiter 2 or Netlimiter 3 Beta).

If you are still encountering crashes and do not have Netlimiter installed, please file a bug report with a crashdump so we can investigate the crash further.

Macintosh Client
Please see this page for a list of known issues.

RaTTuS
BIG
Gentlemen's Agreement
Posted - 2010.08.18 13:51:00 - [2]
 

if you run out of space during the patch it can get a little bit confused.
however running the repair tool seems to fix it all good

Paul Verines
Posted - 2010.08.18 13:51:00 - [3]
 

wtf does it keep saying the file is corrupt and I have to re download???

"Extracting evepremiumpatch 173608 - 174282.exe
CRC Failed in evepremiumpatch 173608 - 174282.exe Unexpected end of Archive"


Not very happy to come back to my pc and get this message when trying to play EVE.Sad

inmoratal4tw
Posted - 2010.08.18 13:53:00 - [4]
 

Edited by: inmoratal4tw on 18/08/2010 14:18:12
i get to see this after i typed in my pass:
http://img534.imageshack.us/f/16486835.jpg/
then it crashes to desktop
i use windows 7
What should i do?

KiisDis
Posted - 2010.08.18 13:58:00 - [5]
 

Have just installed the patch and now eve crashes during startup!
It crashes whilst the banner is still displayed, before the install page is executed.
How should I proceed?
Am I now to download the two gigabyte full install again?
How will you provide an updated update to correct this if the vehicle to implement is also affected?

Pleased advise?

Dan Grommel
Minmatar
Minmatar Ship Construction Services
Ushra'Khan
Posted - 2010.08.18 14:04:00 - [6]
 

Edited by: Dan Grommel on 18/08/2010 14:05:52
Suddenly getting heavy client crashes with new patch. Can't play for 30 seconds before it happens. Don't even get past log-in screen in 4 out of 5 log in attempts :(

Edit: This is while using Windows XP.

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.08.18 14:04:00 - [7]
 

Edited by: Tippia on 18/08/2010 14:05:48
Mac client:

The normal effect graphics seem to be fixed as promised, but the flickering (looks like some z-sorting issue) when "Sun is occluded by ships" is checked is still there — is this a separate issue from the ones addressed in the patch, and thus still wanting a fix?

apollo85
Caldari
Suslik's Nation
White Angels.
Posted - 2010.08.18 14:07:00 - [8]
 

Don't work leave ship while you docked.
Before patching i'm clear all cache.

Rasicloud
Posted - 2010.08.18 14:11:00 - [9]
 

Edited by: Rasicloud on 18/08/2010 14:13:07
i've got various notifications and eve won't start.
first it said python25.dll was missing, after that msvcr**7.dll. after i copied them from a windows directory i've got that Message:
http://imgur.com/Kx73e.jpg

Darbarmic
Minmatar
Brutor Tribe
Posted - 2010.08.18 14:12:00 - [10]
 

I have installed the patch on 2 seperate PC's and I get the same error on both now :(

CCP ExeFile has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

I would add the error rport but it is huge

CCP Atropos

Posted - 2010.08.18 14:15:00 - [11]
 

If you're posting issues relating to patching, please be sure to post the version of the client you patched from.

BinaryIdiot
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2010.08.18 14:16:00 - [12]
 

Originally by: inmoratal4tw
i use windows 2007
Windows 2007? Do you mean Vista?

inmoratal4tw
Posted - 2010.08.18 14:19:00 - [13]
 

Originally by: BinaryIdiot
Originally by: inmoratal4tw
i use windows 2007
Windows 2007? Do you mean Vista?


oops no i mean windows 7 Rolling Eyes

CCP Habakuk

Posted - 2010.08.18 14:19:00 - [14]
 

Originally by: Rasicloud
Edited by: Rasicloud on 18/08/2010 14:13:07
i've got various notifications and eve won't start.
first it said python25.dll was missing, after that msvcr**7.dll. after i copied them from a windows directory i've got that Message:
snip


Please run repair.exe, apparently your client is not patched completely. There should be no python25.dll in the new client, it was replaced with python27.dll.

For all others, where the client does not work: Please also run repair.exe, if you have not tried it yet. If it is still broken please write a bugreport and attach a log from logserver.exe (http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Log_Server) and if possible a crash dump (http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Reporting_Crashes).

CCP Tenitigo

Posted - 2010.08.18 14:21:00 - [15]
 

Edited by: CCP Tenitigo on 18/08/2010 14:23:34
For those encountering crashes after patching the client, please try running the repair.exe tool located in your Eve install folder.

If the crash still occurs after running the repair tool, please file a bug report and include the following information:
- A crashdump generated by the client at the time of the crash
- A logserver file logging the clients actions leading up to the crash
- The repairlog.txt file which is generated after running the repair tool. It will be located in the same folder as repair.exe
- Dxdiag file

Please include notes on when the crash occurs (before seeing the login screen, after logging in but before character select, in space, in station, etc).

Bug reports can be filed at http://bugs.eveonline.com

Teflon Blade
Posted - 2010.08.18 14:24:00 - [16]
 

That is a disgraceful preposition Atropos.
The update provided is an automated feature and outside the scope of player involvement. It is your responsibiblity entirely, to ensure the update "manages" the hierarchial version update correctly. In fact, you insinuate that the upgrade issued today had limited target versions which is of considerable concern to us as players.
You have my support in rectifying, however am not able to provide the previous version number for you.

harringa
Posted - 2010.08.18 14:24:00 - [17]
 

Edited by: harringa on 18/08/2010 14:28:44
Edited by: harringa on 18/08/2010 14:25:01
using mac: Ingame browser doesnt work good, all the text is messed up Rolling Eyes

and now the game crashed for the 2nd time when i start "view in planet mode"

cant start game now, getting error code "The program EVE cannot be opened"(but in swedish) "-1712"

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.08.18 14:29:00 - [18]
 

Originally by: harringa
using mac: Ingame browser doesnt work good, all the text is messed up Rolling Eyes
Confirming this. Looks like it's using the wrong font, and the tracking/kerning is screwed up beyond belief.
Quote:
and now the game crashed for the 2nd time when i start "view in planet mode"
It did this for me during 1.0.3 as well, but only when I was in space. Does it do it while in stations as well?

harringa
Posted - 2010.08.18 14:30:00 - [19]
 

Edited by: harringa on 18/08/2010 14:30:17
Quote:
It did this for me during 1.0.3 as well, but only when I was in space. Does it do it while in stations as well?


Cant even start the game now Shocked Have to go now so will check later today, updated my latest post with the error message

Genki Thanator
Posted - 2010.08.18 14:31:00 - [20]
 

Playing via socks5 proxy.
patched 167296->174282_m

Now when I start the game, the login screen appears.
Then there is: Tranquility - Unknown

My Proxy is working, using messenger via the same proxy.
Patching has been working for me usually.

Trying to repair on 1st client now, cought a exception:

Python Exception: <urlopen error (10061, 'Connection refused')> python exception error

inmoratal4tw
Posted - 2010.08.18 14:31:00 - [21]
 

Originally by: inmoratal4tw
Edited by: inmoratal4tw on 18/08/2010 14:18:12
i get to see this after i typed in my pass:
http://img534.imageshack.us/f/16486835.jpg/
then it crashes to desktop
i use windows 7
What should i do?


i just uninstalled eve, downloaded the entire new client from this website and installed it. and i still get this:
http://img534.imageshack.us/f/16486835.jpg/
right after "entering character selection"

i also just run the repair tool but it does not help.

if re-installing the game does not work i dont know what does work

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.08.18 14:36:00 - [22]
 

Originally by: harringa
cant start game now, getting error code "The program EVE cannot be opened"(but in swedish) "-1712"
Just on a hunch, since it's done things like this before, and since you said you crashed…

…occasionally, when the client dies, but the cedega/wine wrapper does not, so part of the client thinks it's already running and refuses to open up another instance of itself. Open the activity monitor and see if you find any process that seems wine-related and kill it. With a bit of luck, that'll allow you to restart EVE.

CCP Tenitigo

Posted - 2010.08.18 14:42:00 - [23]
 

Originally by: inmoratal4tw
i just uninstalled eve, downloaded the entire new client from this website and installed it. and i still get this:
http://img534.imageshack.us/f/16486835.jpg/
right after "entering character selection"

i also just run the repair tool but it does not help.

if re-installing the game does not work i dont know what does work


Please run logserver and follow the steps here to see if a crashdump is generated.

Create a bug report and include "Attention: CCP Tenitigo" in the title. Make sure to attach the logserver file, crashdump (if it was generated) and a dxdiag with your report. Thanks!

m00p
Posted - 2010.08.18 14:46:00 - [24]
 

Edited by: m00p on 18/08/2010 14:47:24
Edited by: m00p on 18/08/2010 14:46:37
when i load the _m.exe patch in linux i get this error: http://imgur.com/DEAmt.png

ubuntu 10.04
and yes i did this:
wget http://www.kegel.com/wine/winetricks
sh winetricks vcrun2005sp1

BinaryIdiot
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2010.08.18 14:47:00 - [25]
 

Edited by: BinaryIdiot on 18/08/2010 14:47:45
Originally by: Genki Thanator
Python Exception: <urlopen error (10061, 'Connection refused')> python exception error
Holy jesus, they use python for connecting clients to servers? No wonder there is a TON of lag...

There are a million better frameworks for connecting via C / C++.

inmoratal4tw
Posted - 2010.08.18 14:53:00 - [26]
 

Originally by: CCP Tenitigo
Originally by: inmoratal4tw
i just uninstalled eve, downloaded the entire new client from this website and installed it. and i still get this:
http://img534.imageshack.us/f/16486835.jpg/
right after "entering character selection"

i also just run the repair tool but it does not help.

if re-installing the game does not work i dont know what does work


Please run logserver and follow the steps here to see if a crashdump is generated.

Create a bug report and include "Attention: CCP Tenitigo" in the title. Make sure to attach the logserver file, crashdump (if it was generated) and a dxdiag with your report. Thanks!


i am re-installing eve again now, if it still does not work i will do that.

The Clownzor
Posted - 2010.08.18 15:00:00 - [27]
 

well ive been getting runtime error with the Eve.exe file since the patch
and have tryed everything thats been sugested on the forum here and still nothing

D33Dite
Posted - 2010.08.18 15:02:00 - [28]
 

Originally by: The Clownzor
well ive been getting runtime error with the Eve.exe file since the patch
and have tryed everything thats been sugested on the forum here and still nothing


same here, on both my main pc and my laptop

The Clownzor
Posted - 2010.08.18 15:13:00 - [29]
 

i think its discusting to be fair working fine b4 DT then after DT d.load the patch nothing works ......free play time is in order cause im not into paying for somthing that i cnt play on

Teflon Blade
Posted - 2010.08.18 15:14:00 - [30]
 

Am still unable to rectify my install. Have completed the repair and still it will not start eve. Herewith some info to assist you:
CCP Exe File
Error Signature
AppName: exefile.exe AppVer: 6.30.2.41893 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 6c214f53

accompanying attachment 6681_accompat.txt (as image)
good luck

Please visit your user settings to re-enable images.


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only