open All Channels
seplocked Ships and Modules
blankseplocked T3 ship sensor strength
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

slymansix
Pothouse Cartel
IDLE EMPIRE
Posted - 2010.08.10 08:44:00 - [1]
 

Edited by: slymansix on 10/08/2010 09:00:41
I have recently just tried to fit my proteus with the purpose of being unprobeable. I figured the dissolution sequencer sub-system would be the way to go as it gives bonuses for it. BUT! when i activate eccm modules when this sub is fitted i no longer get the 96% increase as stated. Works fine for the other electronics subs but not the actual one that gives bonus for it. My sensor strength goes from 41 to a whopping 47 when eccm is activated. Does anyone else have the same problem cos eft says something completely different like it should be 158 or so and not 56 with 2 eccm activated. I have petitioned it and was told to do a bug report, did that and no reply so i was wondering if its the same for others as ccp are not helping atm.

Well on further investigation it seems that it only gets nerfed when i am in a set of spur implants for sensor increase. So i get over 100 with no implants but only 56 or so with the implants lol. This must surely be a bug.

Dr Fighter
Posted - 2010.08.10 09:01:00 - [2]
 

its a bug, the implants are stacking against the T3 subsystem i belive.

achoura
Posted - 2010.08.10 10:04:00 - [3]
 

It's been a know bug since they were released. CCP put new content that won't work properly before making existing content work properly.

slymansix
Pothouse Cartel
IDLE EMPIRE
Posted - 2010.08.10 11:50:00 - [4]
 

Well that totally sucks what a waste of isk and skill training, i demand a shrubbery!

achoura
Posted - 2010.08.10 12:10:00 - [5]
 


The Shamen
Chemical Vision
Posted - 2010.08.10 12:11:00 - [6]
 

Yeah it's the implants. I've had a similar situation with the loki and Jackal Implants. Petition was answered saying they are aware of the problem and it will be fixed in a future patch (Soon).

slymansix
Pothouse Cartel
IDLE EMPIRE
Posted - 2010.08.11 13:01:00 - [7]
 

ok well thx for replys, hope they fix it soonRolling Eyes


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only