open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked POS Tracker - FGV - 5.1.5
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Author Topic

Freya Vanadis
Posted - 2011.07.23 05:58:00 - [211]
 

Subject: Cron <root@xxxxx> /usr/bin/php /var/www/vhosts/xxxxxx/httpdocs/postracker/cron_updatepos.php
Date: Fri, 22 Jul 2011 22:52:01 -0700

PHP Fatal error: Call to undefined function ADONewConnection() in /var/www/vhosts/xxxxxx/httpdocs/postracker/includes/dbfunctions.php on line 71

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.07.23 14:50:00 - [212]
 

Originally by: Freya Vanadis
Subject: Cron <root@xxxxx> /usr/bin/php /var/www/vhosts/xxxxxx/httpdocs/postracker/cron_updatepos.php
Date: Fri, 22 Jul 2011 22:52:01 -0700

PHP Fatal error: Call to undefined function ADONewConnection() in /var/www/vhosts/xxxxxx/httpdocs/postracker/includes/dbfunctions.php on line 71


Yes, you will need to keep trying until you find one that works. Remember you can have your cron run every minute and keep switching until you find the one that works for you.

Sorry I can't provide more help than this unless you provide who your hosting is from. And even then its really just a test of where your php5 location is.

-FG

Freya Vanadis
Posted - 2011.07.24 14:57:00 - [213]
 

its hosting on my own remote box the other ones you suggested said does not exist, normaly just saying php infront works perfectly so dont know why its not working now.

Johnathan Roark
Caldari
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2011.07.25 03:02:00 - [214]
 

Originally by: Freya Vanadis
its hosting on my own remote box the other ones you suggested said does not exist, normaly just saying php infront works perfectly so dont know why its not working now.


try /usr/bin/php -v and see what that says

Freya Vanadis
Posted - 2011.07.25 13:29:00 - [215]
 

PHP 5.2.17 (cli) (built: Jan 7 2011 10:39:29)
Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
with the ionCube PHP Loader v4.0.5, Copyright (c) 2002-2011, by ionCube Ltd.

TheBooky
Posted - 2011.07.25 23:42:00 - [216]
 

Is there a chance that you will add the ability to import your fit from api?

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.07.26 03:40:00 - [217]
 

Originally by: TheBooky
Is there a chance that you will add the ability to import your fit from api?


I wish. Unfortunately the structures in the system do not appear right under the POS they are related to. So you can't actually tell which links to which. This was found out by doing an API pull with two towers, one with 6 silos and one with 4. All online.

What showed directly under Tower 1 was 2 Silos and then there was 8 silos under Tower 2. Also, all but 3 guns from both POSes showed up under Tower 2.

So it's pretty much impossible to know exactly what is where with the Corp Assets API. I'm looking into rigging something up that may work but it would be easier if everything was in order based on where its in space/by tower, not by its itemID.

-FG

TheBooky
Posted - 2011.07.26 14:20:00 - [218]
 

Well, I was told that the location id gave the closest moon but I may be wrong. As far as the links go, that should be easy enough to setup I just don't want to have to add something like 100 stuctrures

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.07.26 18:55:00 - [219]
 

Originally by: TheBooky
Well, I was told that the location id gave the closest moon but I may be wrong. As far as the links go, that should be easy enough to setup I just don't want to have to add something like 100 stuctrures


In this case the LocationID is a SolarSystemID so it's not specific enough.

Someone also looked into this on the API site of love: http://wiki.eve-id.net/APIv2_Corp_AssetList_XML

Quote: When the locationID < 60000000 then the asset is somewhere in space - I have only seen solarSystem numbers.

-FG

TradeJit
Posted - 2011.07.26 21:33:00 - [220]
 

cool cool

Johnathan Roark
Caldari
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2011.08.01 01:52:00 - [221]
 

Originally by: Freya Vanadis
PHP 5.2.17 (cli) (built: Jan 7 2011 10:39:29)
Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
with the ionCube PHP Loader v4.0.5, Copyright (c) 2002-2011, by ionCube Ltd.


ionCube, is that something your actually using? or is that just something your host is providing? can you try it with it off?

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.01 21:17:00 - [222]
 

Hi All,

On a random side note. The main site has been updated here http://www.iceneko.com/eve/

I doubled checked all the download links but if I still missed something or you have a problem with the new site please let me know. If you do not see the new site please make sure to clear out your cache because it does look quite a bit different. I'll be doing a few more changes to it in the upcoming week or so.

<3
-FG

Obscura Star
The Dark Space Initiative
Revival Of The Talocan Empire
Posted - 2011.08.02 21:08:00 - [223]
 

Edited by: Obscura Star on 02/08/2011 21:40:22
Hi, love the script/system


I have a few problems.

mail cron is spitting errors
I also cant get it to pull location information since all my towers are in a wormhole. (i can see pos location information from EVEHQ and copy over to Pos Tracker but dam i love that location tab

When i test the mailcron i get the following error. "Parse Error syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_VAR or '}' om /home/sites/corpsite/blah/blah/includes/adodb.inc.php on line 430

Johnathan Roark
Caldari
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2011.08.02 23:16:00 - [224]
 

Originally by: Obscura Star
Edited by: Obscura Star on 02/08/2011 21:40:22
Hi, love the script/system


I have a few problems.

mail cron is spitting errors
I also cant get it to pull location information since all my towers are in a wormhole. (i can see pos location information from EVEHQ and copy over to Pos Tracker but dam i love that location tab

When i test the mailcron i get the following error. "Parse Error syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_VAR or '}' om /home/sites/corpsite/blah/blah/includes/adodb.inc.php on line 430



On the cron, are your other crons working fine? I'm not sure if that was ever fixed after pos-tracker went 3.0.

On the warmhole location data, there should be a bunch of unknown regions, try installing all of those.

Obscura Star
The Dark Space Initiative
Revival Of The Talocan Empire
Posted - 2011.08.03 03:47:00 - [225]
 

crons are workig weird. if i test the crons out via my web control panel they work. but when its time for them to run automated they fail.

will the mail system still work?

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.03 06:14:00 - [226]
 

Originally by: Obscura Star
crons are workig weird. if i test the crons out via my web control panel they work. but when its time for them to run automated they fail.

will the mail system still work?


Should still work fine. This would be the first time I've seen such an error as this. Odd place for it to die too. I notice some code I thought I fixed/changed which maybe causing the issue. Extract the .zip and replace the cron_mail.php with the one inside.

Please let me know what happens.

www.iceneko.com/eve/cron_mail_test.zip


This will just be a temporary workaround if it does work. I have to update this along with the mailer in general so I just may push this up front on the to do list.

Thank you,
-FG

Romandra
Strange Energy
Gentlemen's Agreement
Posted - 2011.08.06 19:32:00 - [227]
 

With my last post in DROID for a while:


Thanks again FG for all your hard work and continued dedication to preserving and improving this amazing application. I'm using the latest version now and everyone in the new corp is amazed at how much better it works and how awesome the new features are (like access by corp now for multiple corp API sharing! epic!).

So. PLEX is up on contract to you in Jita, for both your work here and that one other thing we talked about that nobody needs to know about just yet. *wink*

Thanks and I hope others who find this application useful in their daily EVE careers find ways, big or small, to donate and show their appreciation to one of the few EVE-O applications that is routinely improved and updated, from a developer who is still around and active enough to troubleshoot problems for people.

Keep up the great work!

Viral Uplift
Posted - 2011.08.07 14:54:00 - [228]
 

Frozen,

Thanks for all your work on this application. I'm just starting, but it looks like it could be a great help.

I am having a little difficulty with silo linking in v5.1.4. My production setup is like this:

(simple reactor)--200-->(silo)--100-->(complex reactor)


I've setup my production so that this silo is an output of the simple reactor, and linked to the complex reactor.

In-game, this silo accumulates material at the rate of 100 per hour because the simple reactor creates material faster than the complex reactor consumes it.

In FGV, whenever I enter a quantity of material for this silo, FGV immediately resets it to zero when I click update.

Thanks!
V




Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.07 20:10:00 - [229]
 

Originally by: Romandra
With my last post in DROID for a while:


Thanks again FG for all your hard work and continued dedication to preserving and improving this amazing application. I'm using the latest version now and everyone in the new corp is amazed at how much better it works and how awesome the new features are (like access by corp now for multiple corp API sharing! epic!).

So. PLEX is up on contract to you in Jita, for both your work here and that one other thing we talked about that nobody needs to know about just yet. *wink*

Thanks and I hope others who find this application useful in their daily EVE careers find ways, big or small, to donate and show their appreciation to one of the few EVE-O applications that is routinely improved and updated, from a developer who is still around and active enough to troubleshoot problems for people.

Keep up the great work!


<3 I thanks you. Teehee about later.

Originally by: Viral Uplift
Frozen,

Thanks for all your work on this application. I'm just starting, but it looks like it could be a great help.

I am having a little difficulty with silo linking in v5.1.4. My production setup is like this:

(simple reactor)--200-->(silo)--100-->(complex reactor)


I've setup my production so that this silo is an output of the simple reactor, and linked to the complex reactor.

In-game, this silo accumulates material at the rate of 100 per hour because the simple reactor creates material faster than the complex reactor consumes it.

In FGV, whenever I enter a quantity of material for this silo, FGV immediately resets it to zero when I click update.

Thanks!
V




Viral, Update to 5.1.5 as a lot of the production code was redone in that version. In the previous versions the production code would set silos to 0 in all sorts of problems because it didn't understand. So you will probably be able to set a number, however thinking of it at the same time ummm. The tracker only sees a silo going one way, input or output. I don't think there has ever been any code for it to be both. Everything is based on time(literally) currently in the production code area so with the variable of one going faster than the other tosses a huge wrench into the mix.

So in the end I don't believe there is a way you could set that up in the tracker currently. Unless someone has a workaround idea I can't think of I'd say you'd have to look for other options. The closest would be just not having input silos for the complex reactor.

-FG

Viral Uplift
Posted - 2011.08.07 21:25:00 - [230]
 

Originally by: Frozen Guardian

Viral, Update to 5.1.5 as a lot of the production code was redone in that version.

OK, will do.
Quote:
So in the end I don't believe there is a way you could set that up in the tracker currently. Unless someone has a workaround idea I can't think of I'd say you'd have to look for other options. The closest would be just not having input silos for the complex reactor.
Roger, thanks for looking into this.

Harry Bigshot
Posted - 2011.08.09 12:20:00 - [231]
 

I can't seem to upgrade. I had the same issues before but didn't make a back up and just re-installed the latest full version installer.

This time i made a backup (on v 5.1.2) with the intention of moving to 5.1.5 but as soon as start the process by copying the 5.1.3 upgrade things seem to break.

Is that minor upgrade just suppose to "work" transparently with no interaction apart from just overwriting the files?

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.09 14:27:00 - [232]
 

Originally by: Harry Bigshot
I can't seem to upgrade. I had the same issues before but didn't make a back up and just re-installed the latest full version installer.

This time i made a backup (on v 5.1.2) with the intention of moving to 5.1.5 but as soon as start the process by copying the 5.1.3 upgrade things seem to break.

Is that minor upgrade just suppose to "work" transparently with no interaction apart from just overwriting the files?


Define break?

Yes 5.1.3 is just a copy and replace. If you do not see a DB update listed then no DB update needed. 5.1.4 Has a DB update, 5.1.5 does not.

-FG

Harry Bigshot
Posted - 2011.08.10 02:36:00 - [233]
 

Thanks for your reply FG, it appears that this ftp client that I am using wasn't configured properly, so when I was uploading it was set to auto skip certain files.

Damn, simple things...


Kismeteer
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2011.08.16 15:02:00 - [234]
 

Just a heads up, it appears that a single quotation mark (') in a corp name will break the application. Might want to switch to a standard sanitizer instead of using your own.

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.16 22:23:00 - [235]
 

Originally by: Kismeteer
Just a heads up, it appears that a single quotation mark (') in a corp name will break the application. Might want to switch to a standard sanitizer instead of using your own.


Yeah it breaks the track page. You can get else where in most cases just not the track page. Known issue for a while and there was a crappy reason why I couldn't just fix it. Pretty sure it had to do with the fact that user's information/permissions/tower info goes off the corp name. But instead of the corp name just being for display purposes and having everything go off IDs (like it should have been since creation) it has a lot more uses. Which then if something doesn't match up after sanitation its now even more unhappy.

Maybe I'll look into something for it in 5.1.6 but in the mean time you can just remove the ' out of the players and tower info and everything should be HAPPY. Until something gets updated :P

-FG

spookydonut
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2011.08.17 14:37:00 - [236]
 

Edited by: spookydonut on 17/08/2011 14:41:24
Originally by: Kismeteer
Just a heads up, it appears that a single quotation mark (') in a corp name will break the application. Might want to switch to a standard sanitizer instead of using your own.


What he said.
It's a pretty simple fix to use a standard sanitizer instead of your own function.
http://lmgtfy.com/?q=PHP+input+sanitizing

I'll write you a patch if you don't get around to it.

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.18 02:22:00 - [237]
 

Originally by: spookydonut
Edited by: spookydonut on 17/08/2011 14:41:24
Originally by: Kismeteer
Just a heads up, it appears that a single quotation mark (') in a corp name will break the application. Might want to switch to a standard sanitizer instead of using your own.


What he said.
It's a pretty simple fix to use a standard sanitizer instead of your own function.
http://lmgtfy.com/?q=PHP+input+sanitizing

I'll write you a patch if you don't get around to it.


Enjoy writing that patch. http://lmgtfy.com/?q=how+not+to+be+a+dbag

-FG

Aranorn
Broski Federation
Tactical Narcotics Team
Posted - 2011.08.21 14:26:00 - [238]
 

It doesn't appear to be refreshing what alliance a corp belongs to. Any tricky way around that?

Frozen Guardian
Registered Amateur Mathematicians
Posted - 2011.08.22 00:22:00 - [239]
 

Originally by: Aranorn
It doesn't appear to be refreshing what alliance a corp belongs to. Any tricky way around that?


Yeah there's if you have DB access. Also there are a few locations where it can be changed/updated in the DB and some can be done outside by just removing/adding it back.

Places that may need changing:
pos3_user - Change the alliance ID to what alliance you now belong to.

pos3_tower_info - Change the alliance ID here too for each tower. Or you can delete the POS and do another API pull. If you are now in friendly sov space it should take effect.

pos3_eveapi - The API may need to be removed and re-added before it updates.

If you could let me know what you exactly are looking to have updated that could help me out. I'm guessing you mean for the towers though. I've been doing a lot of changes lately for 5.1.6 so maybe I can quickly add something in for the alliance thing too before I push out its release.

-FG

Harry Bigshot
Posted - 2011.08.25 01:31:00 - [240]
 

What would cause half of the towers to suddenly have no fuel at all and then on the next update the postracker reflecting the normal fuel levels again.

It seems to only have happened since i added another 5 towers. My postracker now has 12 towers in it, is it an issue of timeout waiting for the api to respond?


Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only