open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Tyrannis 1.0.3 to be Deployed July 1
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 3 [4]

Author Topic

shinigamie
Posted - 2010.07.01 13:05:00 - [91]
 

this patch broke my game
am trying to repair it and now it making me download a 3gb patch

Callias II
Posted - 2010.07.01 13:12:00 - [92]
 

Edited by: Callias II on 01/07/2010 17:42:40
I can't say if it's Tyrannis 1.0.3 or just EVE itself, but I can't play.
I *just* (these past 10 minutes) reactivated my account for the first time since 2007, and for the first time ever under OS X (10.6.4).
After logging in, I got a neat intro the first time around, and then crash at the character selection screen. Subsequent logins don't show the intro but crash just as fast at the character selection screen.
Not very promising... and my 5 days are counting down, I take it... Sad

shinigamie
Posted - 2010.07.01 13:18:00 - [93]
 

Edited by: shinigamie on 01/07/2010 13:18:06
Originally by: Callias II
I can't say if it's Tyrannis 1.0.3 or just EVE itself, but I can't play.
I *just* (these past 10 minutes) reactivated my account for the first time since 2007, and for the first time ever under OS X (10.6.3).
After logging in, I got a neat intro the first time around, and then crash at the character selection screen. Subsequent logins don't show the intro but crash just as fast at the character selection screen.
Not very promising... and my 5 days are counting down, I take it... Sad


same here, There error told me to reinstall eve. and am guessing when that is done the error will happen again and ask me to do the same thing again..

Jho'heinous
Posted - 2010.07.01 14:25:00 - [94]
 

Originally by: Eric Loto
Why does it have to be mornings CST?
Server goes down around 6am for me, which usually isn't a big deal because its back online before i need to go to work. Not the case with these extended DT. And with Tyrannis requiring a steady schedule of restarting extractors, its annoying that you guys **** with my chosen time so often.



From an English point of view the DT is at 12 noon, meaning I cant play during my lunch break. You dont see me complaining. Think about the timezone the servers are in, then think what time you want them to bring them down for an hour (often less). If your extractors only come offline during an extended downtime, why not wait for a while, so that you are offset.

Pogo TheClown
Caldari
Sinnocence Inc
Posted - 2010.07.01 15:45:00 - [95]
 

Props for fixing things quickly. Now it's time to make the Primae less useless.

Griznatle
Caldari
Heretic Army
B A N E
Posted - 2010.07.01 15:58:00 - [96]
 

Originally by: Dandy Mandy
A nice GM replaced my freighter, +5 implants and my Eifyr hardwirings today Very Happy

Everything I lost in Rancer short of my cargo was replaced. He was nice enough to give me 1.5 billion isk directly to my wallet. The load was worth a bit more but oh well. At least I got my ship and implants back.

Thanks CCP o/


the logs, they show nothi....
WAIT
So i dont get my vagabond back cause of the overview bug.
I knew CCP hates pirates...or just bad pirates like me

CHOKTARIAN
Amarr
Posted - 2010.07.01 16:11:00 - [97]
 

My autopilot Sent back to the 1950's .. I should mention I was piloting a DeLorean.....

Molly Cutter
Posted - 2010.07.01 16:12:00 - [98]
 

Originally by: Dandy Mandy
A nice GM replaced my freighter, +5 implants and my Eifyr hardwirings today Very Happy

Everything I lost in Rancer short of my cargo was replaced. He was nice enough to give me 1.5 billion isk directly to my wallet. The load was worth a bit more but oh well. At least I got my ship and implants back.

Thanks CCP o/


Is there troll of the month award?

Untamable Donkey
Posted - 2010.07.01 16:35:00 - [99]
 

Originally by: Callias II
OS X (10.6.3
I found your problem.

Raneru
Combat and Recon
Posted - 2010.07.01 16:36:00 - [100]
 

Quote:
The autopilot was mistakenly providing the shortest route to your destination even when you had the prefer safer option selected. We sent it back to flight school and the safer option is again working correctly.


Spoilsports Mad This was my favourite feature of Tyrannis so far.


Callias II
Posted - 2010.07.01 18:04:00 - [101]
 

Originally by: Untamable Donkey
Originally by: Callias II
OS X (10.6.3
I found your problem.

Hm. Is that pointing out that EVE for OS X isn't too stable (I wouldn't know, not having tried it before), or just a stupid Windows-fanboy statement?
BTW, there was a typo above, I'm on 10.6.4.
Anyhow; if I choose a character quickly enough I've been spared of crashes so far.

I do have a problem remaining, though: I can't open my mailbox.

"There is something wrong with the mail cache files. Try clearing the mail cache from the ESC menu and check that the hard drive is not full."

Needless to say I've tried clearing the mail cache (I get the same message when trying that), and also clear all cache, and my HDD is far from full.

Maia Posidana
Posted - 2010.07.01 19:37:00 - [102]
 

Thus far, I cannot log on at all. The auto patcher isn't even giving the option to patch, just got the message (incompatible-build).

I went to the website to try manual patching and got error messages there (internal service error). Need help.

Plecostomus Gibbiceps
Disturbed Capsuleers
Gryphon League
Posted - 2010.07.01 19:45:00 - [103]
 

"the socket was closed" client crash

"the socket was closed" client crash

"the socket was closed" client crash

"the socket was closed" client crash

endless cycle - clearing cache doesnt sort it..

Country: UK
ISP: BT
D/L speed from speedtest.net london server (with Eve currently running in the background) = 24 Mbps

another patch for this patch in the works??

Zgeik
Posted - 2010.07.01 19:55:00 - [104]
 

Edited by: Zgeik on 01/07/2010 20:01:25
Is anyone else having trouble accessing their skill queue in EVE Gate? It sends me to the login screen everytime I select the skill queue. It doesn't log me out, just sends me to the login screen.

- NVM - must have been a glitch, it works now.

Plecostomus Gibbiceps
Disturbed Capsuleers
Gryphon League
Posted - 2010.07.01 20:36:00 - [105]
 

oh now its getting worse

not only does the client keep crashing, but now all my ships and items have gone from my home base, and i also dont appear to have any bookmarks in people and places anymore Evil or Very MadMad

Resender
Posted - 2010.07.01 20:40:00 - [106]
 

My client just says incompatible build its not even calling up patch available

Plecostomus Gibbiceps
Disturbed Capsuleers
Gryphon League
Posted - 2010.07.01 20:48:00 - [107]
 

Edited by: Plecostomus Gibbiceps on 01/07/2010 20:49:04
after going on help channel I can confirm its not just me this is happening to - there are others, and it seems to be limited to the UK.

I cant speak for anyone else, but the trigger for everything going pear shaped for me, is when I start a fleet - everything seems to behave until a few minutes after people have joined the fleet.

however that may just be sheer coincidence Confused


Jeremiah Blackbird
Posted - 2010.07.01 21:03:00 - [108]
 

Edited by: Jeremiah Blackbird on 01/07/2010 21:08:43

Martonis
Posted - 2010.07.01 21:13:00 - [109]
 

hi anyone can give me the link for the patch for singularity? Rolling Eyes

Maedyn
Posted - 2010.07.01 21:28:00 - [110]
 

Autopatcher not working, just get "Incompatible (Build)".

Is there a manual patch?

Blue Harrier
Gallente
Posted - 2010.07.01 21:50:00 - [111]
 

Start your current copy of the client.
Check in the top left hand corner of the splash screen and note down the number there.
Open your browser,
Copy and paste this link in the address bar;
http://games.chruker.dk/eve_online/server_status.php

Check the left column for TQ and find the number that matches yours, follow across the row to the patch and click to download it somewhere safe and where you can find it again (depending on your version of the client you may need more than one patch).

Double click the patch to start it installing, note when it asks if this is the correct folder to use, you are really installing it into the correct place, change if required.
Install
Run game.

NB: this can also be used to update SiSi from the right column if anyone needs the patches.

Tony Starmap
Caldari Provisions
Posted - 2010.07.01 22:54:00 - [112]
 

Edited by: Tony Starmap on 01/07/2010 22:56:44
Hi ccp, couldnt find the issues thread.
so im giving you a dash of feedback here instead.

Had some issues while travellign with a +100 fleet.
The selected item wouldnt update as it approched gate.
Had to repress the gate icon in overview/space to get the jump option.
Another thing i noticed was that overview didnt load properly.
grid came, but it didnt show nuets from time to time.
I've got it set up for pvp n brackets off, Was a bit wierd seeing bombs fly around and not seeing the ships >.> I confirmed that neutrals did infact show on my overview during the op,
and that the grid was loaded when it didnt show neuts.

kind regards

Tony

Lederstrumpf
Posted - 2010.07.02 00:06:00 - [113]
 

Originally by: Tony Starmap
Edited by: Tony Starmap on 01/07/2010 22:56:44
The selected item wouldnt update as it approched gate.
Had to repress the gate icon in overview/space to get the jump option.



I have noticed that in the last minutes of 1.0.2 before downtime. At first I thought it might have something to do with having the overview sort order reversed -- objects farthest away first (and possibly items not getting displayed in window due to window size not getting updated properly anymore?).

I am not sure either if it might have something to do with multiple "you are here" circles in map view?!

Cygwin Gaad
Caldari
The Element Syndicate
Blazing Angels Alliance
Posted - 2010.07.02 01:41:00 - [114]
 

No issues here, patch worked, logged in fine.
Give thanks to your speedy and efficient scrum teams CCP.

Sir Dumdum
Posted - 2010.07.03 14:45:00 - [115]
 

Grid loading problems at random gates.. Keep needing to relog...

Mace Wingate
Posted - 2010.07.04 22:49:00 - [116]
 

Edited by: Mace Wingate on 04/07/2010 22:50:21
Originally by: Cygwin Gaad
No issues here, patch worked, logged in fine.
Give thanks to your speedy and efficient scrum teams CCP.


Indeed they were speedy, however the efficiency part needs some further improvement.

While the issue not allowing Oxygen and Water in the Primae's commodities hold was resolved another small detail was again missed. When sorting items by type in a corporate hanger Oxygen and Water are still sorted with trade goods rather than grouped with planetary commodities.

True greatness is in the details.

DeamonZlayer
Posted - 2010.07.07 17:20:00 - [117]
 

some reason every patch i have to get i need to take from my other computer because this computer wont download it is that a way i can manually download it? im going to place a petition soon =PQuestion

DeamonZlayer
Posted - 2010.07.07 17:26:00 - [118]
 

Originally by: Maia Posidana
Thus far, I cannot log on at all. The auto patcher isn't even giving the option to patch, just got the message (incompatible-build).

I went to the website to try manual patching and got error messages there (internal service error). Need help.
how do you download it manually? im trying to find this


Pages: 1 2 3 [4]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only