open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Tyrannis Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (27)

Author Topic

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 02:45:00 - [211]
 

There will be an announcement shortly regarding the standings issue.

Joe Astor
Gallente
Federal Navy Academy
Posted - 2010.05.27 02:47:00 - [212]
 

Originally by: CCP Oneiromancer
TQ is now open again following the deployment of a fix for the standings issue with starbases.

The right aligning of distance in overview is by design.

We are aware of the issue with portraits in EVE Gate and working to fix it.

Those players reporting issues with their corp logos, could you please submit a bug report with an image of the corp logo and point out exactly what was changed? If you have an image from before the patch that would be splendid, thank you.





Thank you for clearing that up :)

Night Epoch
Stimulus
Rote Kapelle
Posted - 2010.05.27 02:59:00 - [213]
 

So our own POS's will no longer be shooting at us? Cool

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 03:00:00 - [214]
 

Originally by: Night Epoch
So our own POS's will no longer be shooting at us? Cool


They should behave now, yes. However, if you experience any further issues please bug report it asap and also post in this thread.

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 03:05:00 - [215]
 

Originally by: ElVato Negro
Anyone else unable to clone jump? I'm in my pod, training has been paused and nothing. It tells me a session change is on progress but nothing happens. I've tried to get to all three of my clones but none of them work. I'm not willing to pod myself in my current clone since it's my one with implants in it.


I was unable to reproduce this, are you still experiencing this issue?

Jackson Freeburn
Posted - 2010.05.27 03:08:00 - [216]
 

Edited by: Jackson Freeburn on 27/05/2010 03:08:52
Issue with Mission "The Search Party" listed as performing as intended in the patch notes:

It ain't.

lol

I got it on a level one set of missions as a storyline mission. Couldn't be from anything else, haven't been _running_ anything else recently. Tons of level one missions for standings. So...

I go in in a rookie ship and see battleships. That's just not right for a level one mission. No mention of it anywhere, no notes, no nothing. Ok, warp out, go get a friend, go back in. Went in to check it with rookie ship because quite frankly, the reward wasn't on par for a lvl 1 either. Suspicion wins the day. 0.o

First room goes as expected... if it were a level 4 or 5 mission!

Second room, our first warp-out-due-to-failing-tank goes as expected...

Warping back in however, suddenly we're being scrambled and webbed and BOOM - the battleship goes up in a puff of smoke. He lasted 2 seconds.

ruh?

This is 'as intended' for a level 1 storyline mission?

lol!

Happened just before the reboot. Maybe we got borked by something odd in the database. Either way, it was pretty silly. Nothing should have been able to take him out like that - not that fast.

I'm impressed.... lol

(edit to add: (rofl maybe the Blood Pirates were getting training from the Rogue POS's :D))

polian
Raata Invicti
Posted - 2010.05.27 03:10:00 - [217]
 

Can't assign fighters to a fleet member that is off-grid.

Daisaku K
Posted - 2010.05.27 03:16:00 - [218]
 

I can't find ANY Planetary Infrstructure~
Should they be like on the market like in SISI?
Or just some people bought all of them?

However, should there be a way to PRODUCE them!?

Night Epoch
Stimulus
Rote Kapelle
Posted - 2010.05.27 03:17:00 - [219]
 

Originally by: CCP Oneiromancer
Originally by: Night Epoch
So our own POS's will no longer be shooting at us? Cool


They should behave now, yes. However, if you experience any further issues please bug report it asap and also post in this thread.


Many thanks CCP for the quick fix. You guys must be pretty tired after a long day! Shocked

Night Epoch
Stimulus
Rote Kapelle
Posted - 2010.05.27 03:18:00 - [220]
 

Originally by: Daisaku K
I can't find ANY Planetary Infrstructure~
Should they be like on the market like in SISI?
Or just some people bought all of them?

However, should there be a way to PRODUCE them!?


Planetary Command centers don't get seeded to the market until June 8th. See the latest dev blog posted more than a week ago.

Elyseum
Posted - 2010.05.27 03:28:00 - [221]
 

corp logos look crappy now

whether the overview issue is intended or not, change it back please. no one asked for that to be changed. it wasnt broken. i do not understand this concept of changing things that are not broken.

why are beacons on the overview along with cynos ?

where is the ability to sort contacts into folders. you know, to keep everyone from the same corp in their own folder. its just basic common sense that that was an important feature.

please for the love of god stop messing things up and fix things that are already messed up


Da'iel Zehn
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2010.05.27 03:29:00 - [222]
 

I was ratting in a belt. The Guristas jammed me.

1) No indicator in overview or timer that I was jammed.

2) I could never relock the targets.

Thanks,
DZ

Boer'd
Posted - 2010.05.27 03:35:00 - [223]
 

Nice to see that things appear to be stabalizing.

I do have one concern. For the last six major releases, marketing response times go thru a consistant cycle of being absolutely wonderful (one second or less) immediately after a major release.

Unfortunately, the response time quickly starts experiences a steady progression of HORRIBLE degradation. Immediately before this recent release, my response times were closer to 1-2 minutes each rather than 1-2 seconds.

From my 40 years IT experience, this has all the finger prints of a B-Tree split resulting in many level deep search. A casual reorg of those indexes will not resolve a deep level split. They have to be rebuild, not reorged.
Please either schedule more frequent rebuild of the market database or schedule much more frequent major releases :-)

Rhok Relztem
Caldari
CGMA Synergist Syndicate
Posted - 2010.05.27 03:36:00 - [224]
 

Edited by: Rhok Relztem on 27/05/2010 03:46:46
Edited by: Rhok Relztem on 27/05/2010 03:37:05
Is anyone else having a problem just getting the download? I am running the Windows client (Vista with all updates) on a DSL connection. I have tried multiple times using the auto-updater, the manual download, and the entire client. I tried to repair my client, have disabled my antivirus, closed all non-essential programs, and checked the support area, trying their suggestions. I have admin privileges and tried running the installer with admin priv.

The auto-updater stops downloading at 291Mb of 291Mb, 99% Done with the following message:
There was a temporary error downloading the required files
The server returned an invalid or unrecognized response

The manual download gets to 293Mb of 293Mb with 1 second left and then stops.

I have been playing EVE for nearly a year and have had no problems with any updates or patches until now. Any suggestions?

Kaotixs
Posted - 2010.05.27 04:00:00 - [225]
 

Originally by: CCP Oneiromancer
Originally by: Night Epoch
So our own POS's will no longer be shooting at us? Cool


They should behave now, yes. However, if you experience any further issues please bug report it asap and also post in this thread.





May I ask what if anything at all ccp plains to do for all of us that lost vary expinsive ships to our own Corp and alliance POSs due to the standing glitch? Are we to expect replacments via petitions or are we up the creek and have to deal with the billions lost and the iligit kill mails now in our logs? Thank youfor all your hard work I know it's alot to deal with and it happens. Just wondering what we can expect. Thank you.

Edurardo D'Appaza
Gallente
Cosmic Criminals
Temporal Abyss
Posted - 2010.05.27 04:04:00 - [226]
 

Great, my install is broken. Patch didn't, now the full installer isn't working either.

Cloora
APEX Unlimited
APEX Conglomerate
Posted - 2010.05.27 04:11:00 - [227]
 

Overview isn't updating distances half the time. I have to minimize the overview and then restore it to display the correct number. This is happeneing on all 3 of my computers and all my clients.

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 04:14:00 - [228]
 

Originally by: Cloora
Overview isn't updating distances half the time. I have to minimize the overview and then restore it to display the correct number. This is happeneing on all 3 of my computers and all my clients.


We have tried to reproduce this without much success, it would be of great help if you could submit a bug report with some details on this issue, like the location of your characters, approximately how many objects are there on the grid and in your overview, how loaded is the system and so on. Thank you for your help.

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 04:15:00 - [229]
 

Originally by: Kaotixs
May I ask what if anything at all ccp plains to do for all of us that lost vary expinsive ships to our own Corp and alliance POSs due to the standing glitch? Are we to expect replacments via petitions or are we up the creek and have to deal with the billions lost and the iligit kill mails now in our logs? Thank youfor all your hard work I know it's alot to deal with and it happens. Just wondering what we can expect. Thank you.


We will soon update the Issues Listing thread with more information.

Nadarius Chrome
Celestial Horizon Corp.
Posted - 2010.05.27 04:16:00 - [230]
 

Originally by: stuck again
I can no longer see the visual result cues on the system map when using scan probes. The red spheres, the circles and the points have all gone. This worked fine before the patch, so i guess the patch has caused this. CCP appear to have adopted the Bill Gates approach to testing. aka. leave it to the customers.


Encountered and fixed by another person here.

Quote:
In the SOLAR SYSTEM MAP OPTIONS, dunno why the "Scan Result" option was set to OFF.


Why you'd even have that option is beyond me but there ya go....

AZNomadofMalice
Posted - 2010.05.27 04:18:00 - [231]
 

Help i cant log into the game.

Caullus
Gallente
Posted - 2010.05.27 04:18:00 - [232]
 

This is the 2nd time a major update has COMPLETELY FAILED on this computer. I attempted patch of the game, just to get this.
Output folder: C:\DOCUME~1\tronic\LOCALS~1\Temp\nse18.tmp
Extract: 7z.dll... 100%
Extract: patchw32.dll... 100%

Attempted MANUAL patch.
Output folder: C:\DOCUME~1\tronic\LOCALS~1\Temp\nse18.tmp
Extract: 7z.dll... 100%
Extract: patchw32.dll... 100%
AGAIN!

Ok, fine, I'll unistall and reinstall, that worked last time. I uninstall EVE and download the FULL(Updated) version to REINSTALL using CHRIBBA'S TORRENT.
This is where I get now

Output folder: C:\Program Files\CCP\EVE

AND NO FUTHER! Ok, I'll end process and try again, NO DICE! The window closes sure but the process goes NOWHERE. So I can't run again, I have to COMPLETELY REBOOT THE COMPUTER.
Please figure out what's going on with this problem as I'm not the only one experiencing it. Check the Issues and workarounds Sub forum and your OWN patch threads for OTHER INSTANCES OF THIS ERROR

Computer config is as follows
2GB RAM
1.2Ghz AMD DUAL CORE
NVIDIA 8800 GTS
Windows XP
Internal Sound Card

Steve Thomas
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2010.05.27 04:20:00 - [233]
 

Destroying mission structures drops PI materials such as Water, Oxygen and synthetic oil.

Granted its a trivial ammount.

URSOKWL
Caldari
D00M.
Northern Coalition.
Posted - 2010.05.27 04:21:00 - [234]
 

OVERVIEW BUG. Doesnt shot distances properly.
You have to click a 'tab or double tap the taps to get the distance to update.

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 04:27:00 - [235]
 

Originally by: Steve Thomas
Destroying mission structures drops PI materials such as Water, Oxygen and synthetic oil.

Granted its a trivial ammount.


Could you please file a bug report and mention the mission name and agent name, please? Thank you.

CCP Oneiromancer

Posted - 2010.05.27 04:28:00 - [236]
 

Originally by: URSOKWL
OVERVIEW BUG. Doesnt shot distances properly.
You have to click a 'tab or double tap the taps to get the distance to update.



Please see my reply a few posts above. Getting detailed bug reports would be really nice, since we cannot reproduce this issue at the moment.

Rhok Relztem
Caldari
CGMA Synergist Syndicate
Posted - 2010.05.27 04:31:00 - [237]
 

Is there any word on the update and download issues? You keep passing those over in your replies!

IAC United
Posted - 2010.05.27 04:41:00 - [238]
 

Ok I have internet connection (wow right?) however I can't log on. I have no internet connection it says. It's ******ed because it's a decent connection, residential area. I have reinstalled, repaired, restarted, rebooted and repeated five times so my question is WTFH CCP? Why can't I connect to Tyrannis?

Ephemeral Waves
Silver Snake Enterprise
Posted - 2010.05.27 04:46:00 - [239]
 

When you jump through a gate - while zoomed in close enough to hear ship sounds - you get a burst of static, like a hot-mic infront of a fan.

How do you manage to break such simple things on every patch?

Athreat
Posted - 2010.05.27 04:49:00 - [240]
 

Posted this on pg 2 of thread, no reply as of yet on how I could fix this. Please advise

Eve Online updater has stopped working

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: evepremiumpatch127381-154366.exe
Application Version: 2.0.0.1
Application Timestamp: 4a2ae2a7
Fault Module Name: kernel32.dll
Fault Module Version: 6.0.6002.18005
Fault Module Timestamp: 49e038c0
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00049e05
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Thank You, Shocked


Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (27)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only