open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked TEA (v1.2.1) - Member Management Mod for SMF 2, TeamSpeak 3 and Jabber
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 : last (10)

Author Topic

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.01 14:25:00 - [211]
 

maybe its still too long, but would pref to know the error rather than 500, 500 is very general and basic just means error on server end and is like set to not give out error
try find your logs for apache or Whatever you use

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.01 18:59:00 - [212]
 

PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'String could not be parsed as XML' in /www/htdocs/forum/Sources/TEAC.php:213
Stack trace:
#0 /www/htdocs/forum/Sources/TEAC.php(213): SimpleXMLElement->__construct('<?xml version='...')
#1 /www/htdocs/forum/Sources/TEAC.php(311): TEAC->corp_info('<corp_ID>')
#2 /www/htdocs/forum/Sources/TEA.php(840): TEAC->get_api_characters('<API_ID>', '<API_KEY>')
#3 /www/htdocs/forum/Sources/TEA.php(248): TEA->get_characters(''<API_ID>', '<API_KEY>')
#4 /www/htdocs/forum/Sources/TEA.php(1053): TEA->single('279')
#5 /www/htdocs/forum/Sources/TEA.php(131): TEA->all('239')
#6 /www/htdocs/forum/Sources/TEA.php(118): TEA->main(NULL, '239')
#7/www/ht in /www/htdocs/forum/Sources/TEAC.php on line 213

i always have 500-error in this position (char with 279 forum ID)

John McCreedy
Caldari
Eve Defence Force
Posted - 2011.07.06 12:40:00 - [213]
 

Edited by: John McCreedy on 06/07/2011 12:55:19
Cron doesn't seem to be working. Changing titles or roles with members aren't being reflected with members access changing. Also, some members are registering and getting access fine while others aren't. Director group should have global moderator roles but they aren't applied meaning I have to manually apply them.

What could I be doing wrong, please?

Edit: This is the error I'm getting:

Quote:
Apply Filter: Only show the error messages of this URL http://www.eve-defence.com/forum/index.php?action=profile;area=account;u=4 Apply Filter: Only show the errors with the same message 8: Undefined variable: ticker Apply Filter: Only show the errors from this file File: /home/evedefe1/public_html/forum/Themes/default/GenericMenu.template.php (edit_options sub template - eval?) Line: 1

Kilgarth
Posted - 2011.07.08 01:07:00 - [214]
 

Is there a way to have the mod remove access on TS when an account goes inactive?

Like have it poll the forums and check each account and see what userid it is tied to on TS, and then have it add the groups accordingly on TS?

Or better yet, if you could make a mod to integrate LDAP with SMF, then that would be great as well. You could run LDAP and have it do the authentication for the forums, TS, Jabber, mumble, etc..

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.09 13:38:00 - [215]
 

Anybody connect SMF with TEA an TS3?
any requiremets for TS3 server? How connect? Enable on TEA management TS support and set QUERY pass?

Kilgarth
Posted - 2011.07.10 03:21:00 - [216]
 

Originally by: Tes La
Anybody connect SMF with TEA an TS3?
any requiremets for TS3 server? How connect? Enable on TEA management TS support and set QUERY pass?


I have TEA running on SMF 2.0 RC5 with TS3. Its a piece of cake, you juyst put in the info it asks for and you should be good ot go. You will need the admin server query pw, and the port for admin server query (default is 10011). However, I have not been able to get the mod to remove people's access on the TS3 server when their access changes on the forums..

I've been trying to get some help with that one, but it seems no one is home Sad

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.10 13:18:00 - [217]
 

at the top of the ts setting page
there will be a list of your TS groups
tick these to have them removed as needed
if unticked they wont be removed

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.10 17:40:00 - [218]
 

wishes:
in result of full check - dont display RULE ID, display RULE Name :)

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.10 17:56:00 - [219]
 

Server Port what does it mean in TEA TS settings?

Demitrios
Di-Tron Heavy Industries
Atlas.
Posted - 2011.07.11 08:05:00 - [220]
 

Server port will be what ever port you connect to TS with, the default port is 9987, the query port default is 10011.

Also, just started playing with the TS side of TEA, and its VERY powerfull. Took a bit of playing to get use to how it all works, but as with anything to do with TS, the hardest part is getting all the permissions set up right on the server, not the things you hook up to it :).

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.11 14:51:00 - [221]
 

im start playing with TEST TS server :)

Im enable TS on TEA, set up :
Address of Host
Server Query Port
Server Port
Query Username
Query Password
Name Format

and press SAVE... nothing happend :( "Groups to Monitor and Remove" is empty. On TS server - i have 3 basic group: Admin, Normal, Guest

Kilgarth
Posted - 2011.07.11 15:48:00 - [222]
 

So I have all of the groups checked to be monitored and removed, and just turned the uniqueID verification method back on thinking that perhaps that has to be on for it to use the SQL db and check the permissions with the permissions on smf. Well that's not the case. I had about 5 members leave their corps or have their accounts go inactive. So I have a rule on the forums that if the API isn't in my alliance, or isn't active, put it in the not verified group. Then, I have a rule for the ts side that should take anyone from the not verified group on smf, and put them into a bot verified group on ts. However, it does not do this. I have run a full check a few times now, but am
Not getting any luck.

Any ideas?

Codo Yagari
Yulai Guard 1st Fleet
Yulai Federation
Posted - 2011.07.13 02:06:00 - [223]
 

Edited by: Codo Yagari on 13/07/2011 13:49:54

o7

Thanks to Temar for a great mod.

Just one question, is there anyway to enable permission so that other user groups (we have I-SEC, corp internal security) can view the API of users registered on the forums? Ive been trying all I can see, but nothing works, except giving the user full administration rights. I do see there are 2 permissions for this when viewing a users General Permissions; "Edit Eve Api Any API" and "View Eve Api Any API" but they are both struck out, regardless of what options I set. And I am unable to find anywhere to assign these 2 permissions when editing usergroups etc. It would be awesome if this could work.


Thanks!

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.14 16:24:00 - [224]
 

Originally by: Tes La
im start playing with TEST TS server :)

Im enable TS on TEA, set up :
Address of Host
Server Query Port
Server Port
Query Username
Query Password
Name Format

and press SAVE... nothing happend :( "Groups to Monitor and Remove" is empty. On TS server - i have 3 basic group: Admin, Normal, Guest


seems like there is an issue connecting
right now that error doesnt have a proper place and apears right at top of page

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.15 00:12:00 - [225]
 

Originally by: Kilgarth
So I have all of the groups checked to be monitored and removed, and just turned the uniqueID verification method back on thinking that perhaps that has to be on for it to use the SQL db and check the permissions with the permissions on smf. Well that's not the case. I had about 5 members leave their corps or have their accounts go inactive. So I have a rule on the forums that if the API isn't in my alliance, or isn't active, put it in the not verified group. Then, I have a rule for the ts side that should take anyone from the not verified group on smf, and put them into a bot verified group on ts. However, it does not do this. I have run a full check a few times now, but am
Not getting any luck.

Any ideas?


so is it not changing the group under ts or both smf & ts
also ts doesnt have a full check link, its only run using the cron files, adding links is on my todo list

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.15 21:14:00 - [226]
 

Edited by: Temar Radeik on 15/07/2011 21:14:00
Originally by: Codo Yagari
Edited by: Codo Yagari on 13/07/2011 13:49:54

o7

Thanks to Temar for a great mod.

Just one question, is there anyway to enable permission so that other user groups (we have I-SEC, corp internal security) can view the API of users registered on the forums? Ive been trying all I can see, but nothing works, except giving the user full administration rights. I do see there are 2 permissions for this when viewing a users General Permissions; "Edit Eve Api Any API" and "View Eve Api Any API" but they are both struck out, regardless of what options I set. And I am unable to find anywhere to assign these 2 permissions when editing usergroups etc. It would be awesome if this could work.


Thanks!


http://code.google.com/p/temars-eve-api/issues/detail?id=61

Codo Yagari
Yulai Guard 1st Fleet
Yulai Federation
Posted - 2011.07.15 21:34:00 - [227]
 

That's great, I starred the issue.

Thanks Temar for your great work, it's really saving ALOT of work for me.

Bumse
North Star Networks
The Kadeshi
Posted - 2011.07.18 12:44:00 - [228]
 

Edited by: Bumse on 18/07/2011 12:43:58
Added issue on code.google.com

Error during installation of mod on SMF 2.0 Gold.
http://code.google.com/p/temars-eve-api/issues/detail?id=63

Kilgarth
Posted - 2011.07.19 06:53:00 - [229]
 

Originally by: Temar Radeik
Originally by: Kilgarth
So I have all of the groups checked to be monitored and removed, and just turned the uniqueID verification method back on thinking that perhaps that has to be on for it to use the SQL db and check the permissions with the permissions on smf. Well that's not the case. I had about 5 members leave their corps or have their accounts go inactive. So I have a rule on the forums that if the API isn't in my alliance, or isn't active, put it in the not verified group. Then, I have a rule for the ts side that should take anyone from the not verified group on smf, and put them into a bot verified group on ts. However, it does not do this. I have run a full check a few times now, but am
Not getting any luck.

Any ideas?


so is it not changing the group under ts or both smf & ts
also ts doesnt have a full check link, its only run using the cron files, adding links is on my todo list


I am not sure if it is doing the api checking on SMF, but i know it is not on TS.

I have a rule so that anyone that is in a Not Verified group on SMF should be added to the same Not Verified group in TS. However, there are people in the Not Verified group on SMF, but they are not being added to the group on TS.

Louis Vitton
Kickass inc
Controlled Chaos
Posted - 2011.07.20 05:18:00 - [230]
 

Hey,

I just installed SMF 2.0 and have downloaded this package (file name:TEA-trunk.r132.tar) + installed it all worked perfectly.

When i enter a full api to get standings it does not work at all does not pull any standings. This is no a director or ceo api do i need one of them?

When i click the "save" button it send me to a page with this information;

Your Version: 1.2.0.132
Latest Released Version: 1.2.0
Latest Dev Version: 1.2.0.132

But does not save the details of the information i have entered. In short it wont let me enable the mod.

any help would good great. This is my first forum as so if i have over looked things sorry.

Cheers Louis vitton

Snake O'Donell
Gallente
Core Impulse
Posted - 2011.07.20 15:37:00 - [231]
 

Originally by: Louis Vitton
Hey,

I just installed SMF 2.0 and have downloaded this package (file name:TEA-trunk.r132.tar) + installed it all worked perfectly.

When i enter a full api to get standings it does not work at all does not pull any standings. This is no a director or ceo api do i need one of them?

When i click the "save" button it send me to a page with this information;

Your Version: 1.2.0.132
Latest Released Version: 1.2.0
Latest Dev Version: 1.2.0.132

But does not save the details of the information i have entered. In short it wont let me enable the mod.

any help would good great. This is my first forum as so if i have over looked things sorry.

Cheers Louis vitton

Running into this same issue. I have a director API though.

Anita Moo
Posted - 2011.07.20 21:43:00 - [232]
 

I also have this issue.

Also on r132 if I enter any info on the TS admin page I get a white screen when I save it. the only way to get back to the page is to delete the values for all the tea_ts variables manuaaly from the DB.

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.21 10:18:00 - [233]
 

Originally by: Louis Vitton
Hey,

I just installed SMF 2.0 and have downloaded this package (file name:TEA-trunk.r132.tar) + installed it all worked perfectly.

When i enter a full api to get standings it does not work at all does not pull any standings. This is no a director or ceo api do i need one of them?

When i click the "save" button it send me to a page with this information;

Your Version: 1.2.0.132
Latest Released Version: 1.2.0
Latest Dev Version: 1.2.0.132

But does not save the details of the information i have entered. In short it wont let me enable the mod.

any help would good great. This is my first forum as so if i have over looked things sorry.

Cheers Louis vitton


No you dont need to be Director any Member Api will do as long as its FULL
i have now fixed the issue with setting page it was trying to save at wrong address, (default tea page, which is now info not settings)
also added missing txt line for sub menu

Za Phira
Posted - 2011.07.21 14:06:00 - [234]
 

Temar Radeik, hi!

Pls, remove corp description from XML... different russian letters in corp desc broke him :( and script dieing :(

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.22 20:49:00 - [235]
 

done the corp desc removal

and also for those interested the full check for api's
now has a 25sec limit and auto cycle through list
Cron is advised to be set to run every minute
the manually admin section full check also does auto reload

however only displays the list of that cycle only

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.23 13:38:00 - [236]
 

SimpleXMLElement::__construct() [<a href='simplexmlelement.--construct'>simplexmlelement.--construct</a>]: </eveapi><description>removed</description>
SimpleXMLElement::__construct() [<a href='simplexmlelement.--construct'>simplexmlelement.--construct</a>]: Entity: line 29: parser error : Extra content at the end of the document

something strange :(

Tes La
Amarr
Imperial Academy
Posted - 2011.07.23 13:42:00 - [237]
 

^-- Errors then i run full check
before - full check be normal

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2011.07.23 17:48:00 - [238]
 

yer i realised the issue today
my removal of the description broke is the corp didnt have 1 and the field was probably closed like <description />
i now added a check to make sure it had a description before trying to remove

Sevey Caldari
Posted - 2011.07.23 20:06:00 - [239]
 

I am having a hard time getting TS integration working.

Everything forum related is working perfect. TS3 is working on a MySQL database. I'm attempting to use the TS Unique ID and believe I have everything configured properly.

Groups to monitor show, and I check the appropriate group.

Address of Host = $IP
Server Query Port = 10011
Server Port = 9987
Query Username = $username
Query Password = $password
Name Format = #name#

This part must be working properly, because it correctly fetches TS Groups.

TS Database host = $IP
TS Database username = $username
TS Database password = $password
TS Database and table = teamspeak.clients
Server Database ID = 1
Allow TS UniqueID Method = Checked

all users fall under database id of 1. Database name is teamspeak.


The Rule

ID = 4
SMF Group = The same group we are monitoring above
TS Group = The permissions we wish to apply.
Name Format = Tried both null and #name#


When I visit a user profile, and enter the teamspeak tab, select a main char and past the TS unique id. I assume I'm suppose to click change profile as thats the only button.

I always get the following error:


[ERROR] Unable to Match any Groups
Not Registered on TS


Any ideas?

Sevey Caldari
Posted - 2011.07.24 00:00:00 - [240]
 

Temar was very helpful when it came to correcting my problems.

Thanks Temar!

Sevey


Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 : last (10)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only