open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked TEA (v1.2.1) - Member Management Mod for SMF 2, TeamSpeak 3 and Jabber
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (10)

Author Topic

Scipio Ceaser
Gallente
White Star Line 2010
DEM0N HUNTERS
Posted - 2010.09.02 21:01:00 - [121]
 

Any chance anyone would be interested in developing a component for joomla that does this??
as in "paid to do it" Linkage

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.09.05 00:53:00 - [122]
 

Originally by: Scipio Ceaser
Any chance anyone would be interested in developing a component for joomla that does this??
as in "paid to do it" Linkage


Have you tried posting this on EVE Development forum?

Rikule
Posted - 2010.09.09 00:48:00 - [123]
 

Edited by: Rikule on 09/09/2010 00:49:04
Hi all,

Any particular svn i should be getting? tried 67 (latest) but on installing the mod (states 1.1.1) it barfs the forum with a path error on adding a / tot he path code in TEA.PHP it barfs again with a class error.

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/sitename/forum/SourcesTEAC.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/sitename/forum/Sources/TEA.php on line 9

For some reason TEAC.php isn't in the sources dir - though it is in the zip. if i add it I get:

Fatal error: Class 'TEA' not found in /home/sitename/forum/Sources/TEA.php on line 11


Should i be using a different, older svn revision (in which case what)?

Other details:
Fresh install SMF2 RC3, installing to /forum. Other mods install without a hitch, though in this case no other mods/changes or themes are installed.

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.09.09 07:12:00 - [124]
 

No idea, I checked-out a couple of weeks ago, maybe Temar added some new functionality?

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.09.10 09:58:00 - [125]
 

Fixed

SirOldenburg
Amarr
Practical Directions
Posted - 2010.09.12 18:09:00 - [126]
 

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /home/www/web2/html/smf/Sources/TEA.php on line 1013


Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.09.13 02:02:00 - [127]
 

you need to install a php mod call cURL

Gorelok
Almost Skilled
Posted - 2010.09.13 07:31:00 - [128]
 

Seems to install fine now Temar Radeik, i'll test it more throughly when I get more time. Thanks.

Gorelok
Almost Skilled
Posted - 2010.09.14 01:33:00 - [129]
 

Started using your google code issues area, added some in there - rather then this thread. (Rikule)

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.09.14 21:32:00 - [130]
 

i dont mind the posts here because it basically bumps the thread
but yer i do response faster to google code because it emails me

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.10.29 01:26:00 - [131]
 

1.1.1 Released

----------------------
Version 1.1.0 -> 1.1.1
----------------------
New Features
- Added Check that Character is Selected if Api is Entered during registration
- Added xml Cache
- Added Option to Lock Avatars to Eve Characters Only
- Added Ability to reorder Rules
- You can now pull Characters under Settings Page with out the need to save
- Corp Name and Alliance Name can be used in rules and it gets ID for you
- New Condition (Valid API) true for all valid API's
- Added the ability to do rules that are iver is or isnt
- Added Proxy Support (alternative API Server)

Bug Fixes
- Fixed a Bug with registration when charname has an apostrophe in it
- Changed Cron file to use Relitive path from File to get SSI.php
- Corp / Alliance ID under Setting is no Longer used and has been Replaced by Rules
- Additional groups no longer removed by api error caused by CCP server being down
- Fixed issue with username that are numeric
- Fixed Skill Check when % isnt used

Many Faces
Gallente
IDEON ANDRON
HELL4S
Posted - 2010.11.07 14:41:00 - [132]
 

Temar's modules/plugins/programs are the ****iest of all.
Nothing EVER works
Cheers

LoneCorp
Posted - 2010.11.25 20:38:00 - [133]
 

Edited by: LoneCorp on 25/11/2010 22:59:45
When I click get characters, nothing happens.

SMF 2.0 RC4. TEA 1.1.1

Errors in the log.

File: /home/****/public_html/forum/Sources/TEAC.php
Line: 49

and

File: /home/***/public_html/forum/Sources/TEAC.php
Line: 40

Along with a few other errors but I see this pop up a bit.

LoneCorp
Posted - 2010.11.30 21:59:00 - [134]
 

Edited by: LoneCorp on 02/12/2010 20:28:53
Any update on this? I've noticed others had this problem but no solution was mentioned in here.


EDIT: Just had one of our coders fix all the problems.

Neha Trevallon
Posted - 2010.12.07 05:21:00 - [135]
 

Can you lease post how you fixed this..

I have the same problem. Installed SMF2 RC4 with V1.1.1 of the package and the "Get Characters" button does not work.

Blue Sassley
Caldari
The Ankou
Raiden.
Posted - 2010.12.07 15:52:00 - [136]
 

Originally by: Neha Trevallon
Can you lease post how you fixed this..

I have the same problem. Installed SMF2 RC4 with V1.1.1 of the package and the "Get Characters" button does not work.


I have the same issue too.

LoneCorp
Posted - 2010.12.07 17:56:00 - [137]
 

I'll let the guy who fixed it know that you 2 need a hand with getting that fixed but it's up to him if he decides to help.

real spacer
Gallente
Infinite Improbability Inc
Posted - 2010.12.14 17:35:00 - [138]
 

me too me too ... iso fix for 1.1.1 db issue

Digital Emperor
Cryptonym Sleepers
Posted - 2010.12.17 21:46:00 - [139]
 

Edited by: Digital Emperor on 17/12/2010 21:46:01
Nice script

Cmd Prompt
Cryptonym Sleepers
Posted - 2010.12.17 21:46:00 - [140]
 

The solution is simply. Convo me, till he fix it.

Dak Lohre
Canis Industries Ltd
Avaricious Cartel
Posted - 2010.12.20 10:07:00 - [141]
 

Originally by: LoneCorp
Edited by: LoneCorp on 02/12/2010 20:28:53
Any update on this? I've noticed others had this problem but no solution was mentioned in here.


EDIT: Just had one of our coders fix all the problems.


Could you not post how to fix these Problem? Very Happy

LoneCorp
Posted - 2010.12.20 18:00:00 - [142]
 

Originally by: Dak Lohre
Originally by: LoneCorp
Edited by: LoneCorp on 02/12/2010 20:28:53
Any update on this? I've noticed others had this problem but no solution was mentioned in here.


EDIT: Just had one of our coders fix all the problems.


Could you not post how to fix these Problem? Very Happy


Lol wish I knew the solution. I just say "hey, there's a problem. Fix it." and thats what my friend does xD

Neha Trevallon
Posted - 2010.12.27 07:44:00 - [143]
 

I fixed the issue with the characters not being pulled. All I did was navigate to forumlocation/TEA_xmlhttp.php and chmod it to 644 and it started working.

What was odd was the file was already 644. I just set it's permissions again to 644 and it started working

Patriot63
Gallente
Rising Star Empire
Posted - 2010.12.29 18:58:00 - [144]
 

I installed smf2 rc 4 and the tea 1.1.1 but when i go to features and options i do not have any eve options.

Any ideas?

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.12.30 03:32:00 - [145]
 

Chiming in to say this module has been working for our forum for several months with no issues at all!

Thumbs up for Temar,

Please keep the module maintained! Thanks!

Aki Misaki
Posted - 2010.12.31 13:51:00 - [146]
 

I liked to install this, but my provider didnt use php5 as standart (i have to use .php5).
Has anyone a working SMF1/2 with API at a German Hoster (or a hoster who accepts germans) and is not so expensive?
If so, plz name me the provider.

Matrixinversion
Posted - 2011.01.06 04:17:00 - [147]
 

Fatal error: Call to undefined function: () in xxxxx/html/Sources/TEA.php on line 2141

after installing the mod and clicking "Eve Api" in admin panel
smf 2 rc4 & TEA 1.1.1

Akov Stohs
Windowlickers Inc
Posted - 2011.01.07 00:41:00 - [148]
 

smf 2rc4 tea1.1.1 installs clean and runs fine

Thanks Temar, checks in the mail

amerana
Amarr
Manticore Star Kingdom
Posted - 2011.01.09 04:26:00 - [149]
 

Originally by: Neha Trevallon
I fixed the issue with the characters not being pulled. All I did was navigate to forumlocation/TEA_xmlhttp.php and chmod it to 644 and it started working.

What was odd was the file was already 644. I just set it's permissions again to 644 and it started working
Fixed it for me, dunno why it doesn't put a error message or anything anywhere.

Akov Stohs
Windowlickers Inc
Posted - 2011.01.10 19:06:00 - [150]
 

actually spoke to soon...when adding additional Alts to an account I receive the following:

Quote:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
File: /xxx/smf/Sources/TEA.php
Line: 2186



Also seeing a lot of spam of this error

Quote:

8: Use of undefined constant api - assumed 'api' ?action=profile;area=tracking;sa=activity;u=1






Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (10)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only