open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked TEA (v1.2.1) - Member Management Mod for SMF 2, TeamSpeak 3 and Jabber
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... : last (10)

Author Topic

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.26 00:01:00 - [91]
 

Edited by: Lisa Clinkscales on 26/05/2010 00:02:37
I am unable to run a full member check right now.
I get the follow error:

http://www.domain.net/forum/index.php?action=admin;area=tea;sa=checks;updateWrong value type sent to the database. Integer expected. (id)
Function: selectFile: /var/www/alliance/forum/Sources/TEA.php
Line: 888

The line number is probably off a bit because of some source modifications. Though only off by 1 or 2.

EDIT:
Also, it would be great if you could fix up some of the "undefined" warnings as my site will generate around 1600 of them per day... The log gets a little hard to sort through with all of those in there...

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.27 16:55:00 - [92]
 

ok, the problem with the full member check has changed a little bit. It seems the check runs mostly, until the very end where it errors out and gives the error listed above. So most of the people registered on the forum get their checks done.

And we found another problem during the patch time yesterday.
It seems that you do have code to catch when the API server is down. Nobody's main member groups were stripped during the downtime, however all additional groups were stripped for some reason... no idea why...

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.28 16:56:00 - [93]
 

Fixed some of the reported bugs including those error spam messages in SVN
Changed the mysql select method so the line for that error will be correct instead of giving the select function
then i can fix it :p

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.28 18:39:00 - [94]
 

I just updated to the latest SVN. Still, the apostrophe bug is there.

Here are some more error logs that have popped up today, though I don't know if they really cause any problems.

http://www.domain.com/alliance/forum/index.php?action=admin;area=tea;sa=checks;update2: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resourceFile: C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/alliance/forum/Sources/TEA.php
Line: 940

http://www.domain.com/alliance/forum/index.php?action=admin;area=tea;sa=checks;update2: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resourceFile: C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/alliance/forum/Sources/TEA.php
Line: 934

Also, when the page is rendered in the browser, there are 20 some odd errors about unmatched tags and misnested tags. I believe this is being caused by the apostrophe error; you really should look into this. Just make a group on your forum with an apostrophe in it and everything will blow up.

I'll get back to you on the full member check later as I didn't have the chance to upload this to our production server.

KIAEnIgMa
Caldari
KIA Corp
KIA Alliance
Posted - 2010.05.28 22:50:00 - [95]
 

Originally by: KIAEnIgMa
Sorry again.

managed to add the table by running the tables.php file...

admin says version 1.1.1 but i dont think the new settings and bits are being updated.

for instance if i try and register a new character in version 1.1.1 and i add the api information i cannot click the get characters button to choose the character i need.


Temar any update on the above? i cannot register any characters with version 1.1.1 ( think i have installed correctly )

If you want to see what i mean heres the link

http://kiacorp.extreme-pwnage.com/forum/index.php?action=register

if you put in the API info and click get characters nothing happens.

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.29 02:04:00 - [96]
 

i checked your site and although there is a error message from javascript it doesn't break the code
i get the same on test site
i do think i found out why tho
i think Sources/TEA_xmlhttp.php is inaccessible from a user browser (javascript)
this is prob do to a setting with your sources folder / server settings
i will Place the file in a Dif location, check svn in about 15 mins

KIAEnIgMa
Caldari
KIA Corp
KIA Alliance
Posted - 2010.05.29 16:53:00 - [97]
 

Still not working for me..

just incase i deleted the whole mod... then i installed version 1.1.0, then i downaloaded R59 version and zipped this up.. uploaded using the admin menu and clicked upgrade and all goes well.

when i got o register it still wont get characters and also if i try and click rgister anyway it gives me an error saying i must choose a character.

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.29 18:02:00 - [98]
 

the files seem to be missing from ur forum
check they are there cuz i try to goto TEA.php and the TEA_xmlhttp.php locations and get 404 error
i tried a dif file in Sources and it loaded so not blocking access to the dir like i thought
so whats going on with ur forum i duno

KIAEnIgMa
Caldari
KIA Corp
KIA Alliance
Posted - 2010.05.29 18:11:00 - [99]
 

Im really confused then sir... i dont understand what im doing wrong..

if you had 1.1.0 installed and wanted to upgrade using the SVN and manually upload the files can this be done rather than using the inbuilt package uploader?

any other suggestions?

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.31 06:32:00 - [100]
 

Edited by: Lisa Clinkscales on 31/05/2010 07:02:58
ok, I pushed the latest SVN to our main server and tried to run the Full Member check.
The error that used to be on line 888, thanks to the logging changes, has moved to line 229.

http://www.domain.net/forum/index.php?action=admin;area=tea;sa=checks;updateWrong value type sent to the database. Integer expected. (id)
Function: singleFile: /var/www/alliance/forum/Sources/TEA.php
Line: 229

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.31 07:01:00 - [101]
 

Edited by: Lisa Clinkscales on 31/05/2010 07:01:58
A few other feature requests.

1) Have an option to check a user's API each time they login (if their cache has expired)
2) Have a "not" modifier next to rule type. (Ex: if AllianceA AND SkillX AND NOT CorporationB)
3) A script that will run through all members and set their avatar to their Eve Avatar.

However, the above error is more important right now. It is making the mod non-functional.

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.31 14:04:00 - [102]
 

Fixed the bug
im guessing you have a user with a numeric username

Lisa Clinkscales
Clinkscales Holding
Posted - 2010.05.31 17:50:00 - [103]
 

Yep, that fixed it.
Thank you much!

Norian Lonark
Gallente
Black Thorne Corporation
Black Thorne Alliance
Posted - 2010.06.10 16:59:00 - [104]
 

Hello,

Firstly thanks for a great mod its really very good.

Now for the problem... I am a complete idiot when it comes to things... I have installed the version from the link at the top of this post, but would like to upgrade to v1.1.1... however have no idea what you are refering to when you say svn?

Many thanks,

Nori.

Norian Lonark
Gallente
Black Thorne Corporation
Black Thorne Alliance
Posted - 2010.06.10 18:28:00 - [105]
 

Never mind figured it out :)... doh

Blue Sassley
Caldari
The Ankou
Raiden.
Posted - 2010.06.22 23:50:00 - [106]
 

Anyone else having problems pulling Standings?

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.06.28 23:44:00 - [107]
 

Standings require FULL API Key
ive also heard standings havnt been updated in awhile

Bulletdodger Tony
Parental Control
HELL4S
Posted - 2010.06.29 11:19:00 - [108]
 

thank you for this one

Blue Sassley
Caldari
The Ankou
Raiden.
Posted - 2010.06.29 15:42:00 - [109]
 

Originally by: Temar Radeik
Standings require FULL API Key
ive also heard standings havnt been updated in awhile


Is there also a special role the char needs in the corp? Because I am using a full key for pulling the standings.

Dragonaire
Caldari
Corax.
PURgE Alliance
Posted - 2010.06.29 15:48:00 - [110]
 

Normal CEO/director access required like most of the corp APIs. Also doesn't work for NPC corps.

Blue Sassley
Caldari
The Ankou
Raiden.
Posted - 2010.07.06 23:29:00 - [111]
 

I think I'm missing a DB table, I install this via the SVN to get version 1.1.1, and never even installed 1.1.0. Here are the error I get when running the CRON job:

Quote:
PHP Notice: Undefined index: tea_charid in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 109
PHP Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1209
PHP Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1209
PHP Notice: Undefined variable: standings in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1255
PHP Notice: Undefined variable: standings in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1255
PHP Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1209
PHP Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1209
PHP Notice: Undefined variable: standings in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1255
PHP Notice: Undefined variable: standings in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 1255
PHP Notice: Undefined variable: count in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/Sources/TEA.php on line 175


Blue

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.07.07 03:10:00 - [112]
 

defined error is nothing to worrie about, it spams logs etc and i work to reduce it
but its just SMF not liking it when u try to use a variable that isnt defined, in most cases not defined is normal

Rintra
River Styx.
Death or Glory
Posted - 2010.07.11 20:45:00 - [113]
 

Nice mod, although not an user friendly. %)
I've noticed an error in titles function - you are returning a uninitialized variable, which is always null, so title check will never succeed.

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.08.25 17:34:00 - [114]
 

Avatar selection on the forums doesn't work out of the box...

Will updating to the latest SVN solve the issue?

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.08.26 00:31:00 - [115]
 

it is worth getting svn yes
there is improvements / fixes
and some changes are related to avatars part

you will have to let me know if it solves your issue

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.08.26 23:35:00 - [116]
 

I've got the mod up and running on a test forum and I must say I'm impressed with the work you have done so far. I have been able to get almost all of the functionality working. I've yet to switch to SVN version and test it out. Will do it in a few days once I get the hang of the mod in general.

I have a request, if at all possible. The "Get characters" button in the registration and the "Rules" section of the mod can't be localized as they are hard-coded.

Also, I don't quite get what the settings: "Corp ID required for Corp Group Access" and "Alliance ID required for Alliance Group Access" are supposed to do exactly, and as such, can't translate them accordingly.

But all in all, a GREAT mod! Do you accept ISK donations?

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.08.27 23:02:00 - [117]
 

what do you mean with get characters and localized

might be old setting from before i expanded rules as you now put which corp/alliance in there

yes i Accept Donations, Thank you

Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.08.28 00:31:00 - [118]
 

Edited by: Elorie Liorden on 28/08/2010 00:33:38
Originally by: Temar Radeik
what do you mean with get characters and localized

might be old setting from before i expanded rules as you now put which corp/alliance in there

yes i Accept Donations, Thank you


By localization I mean translation to the native language. The TEA.english.php file does not contain the variable for "Get Characters" button. The text "Get Characters" is hard-coded on line 1447 of TEA.php

Some other Rules section text is also missing localization variables.

Btw, the new Rules interface of the SVN version is considerably better than the old one but need a little fix to it. It uses hardcoded colors for the tables, which being perfectly fine for the default template, get a little screwed up when a dark template is used. Haven't yet looked into it but I'll try to find a fix. Also, I had a problem when the user tried to register on the forum (API key switch was set to mandatory) and was not matching any of the defined rules, he would get a "Database error" forum message but would get registered anyway. This behaviour is gone in the SVN version, so props to that!

Will send a donation to support an awesome project once I get to the EVE client.

Temar Radeik
Intergalactic Syndicate
Nulli Secunda
Posted - 2010.08.28 01:06:00 - [119]
 

ok this weekend i will go over the entire mod and add everything to the language file for you :D


Elorie Liorden
Planetary Decontamination Service Inc.
Posted - 2010.08.28 13:45:00 - [120]
 

Edited by: Elorie Liorden on 28/08/2010 14:07:52
I'll then happily provide you with the russian-utf8 translation file.

I've moved my installation to the production server and my avatars don't work for some reason. Does this require some particular PHP extension?
It generates http://forum.domain.com/avatars/949475060 link which doesn'e exist in the avatars directory. The permissions are okay on the dir. Default SMF avatars work fine.

EDIT: Fixed avatars, allow_url_fopen and allow_url_include have to be enabled in php.ini


Pages: first : previous : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... : last (10)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only