open All Channels
seplocked Assembly Hall
blankseplocked Gridloading bug
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Author Topic

Pian Shu
Probability Directive

Posted - 2010.01.29 21:49:00 - [391]
 


Montague Zooma
Imperial Dreams
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2010.01.29 21:50:00 - [392]
 

Support.

Moriancumer
Amarr
Cryptonym Federation
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2010.01.30 03:06:00 - [393]
 


Batolemaeus
Caldari
Free-Space-Ranger
Morsus Mihi
Posted - 2010.01.30 03:23:00 - [394]
 


LTD THOR
Liga Freier Terraner
Ev0ke
Posted - 2010.01.30 17:59:00 - [395]
 

support

Douglas Pearce
Caldari
Music Martinis and Misanthropy
Posted - 2010.01.31 05:01:00 - [396]
 


Poontangasaurus
Posted - 2010.01.31 20:22:00 - [397]
 

this is a blight on the game currently.

Gaogan
Gallente
Solar Storm
Sev3rance
Posted - 2010.02.02 00:34:00 - [398]
 

Support. This is game destroying. The other day in D-G we had hundreds of pilots wait up to 45 minutes for the grid to load before giving up and logging out. Many got kill mails the next day saying they died 30, 45, even 60 minutes or more after the logout. This is insanely broken.

Thing is, AAA did not appear to be effected by this at all. They were able to finish killing the station then warp to us and kill us before we could kill the sbu which has far fewer hp.

darius mclever
Posted - 2010.02.02 01:04:00 - [399]
 


Jedrik McKie
United Amarr Templar Legion
Posted - 2010.02.03 23:20:00 - [400]
 

Supported... This is getting redonkulous CCP

Praesus Lecti
Gallente
Vos Combibis
Posted - 2010.02.04 00:31:00 - [401]
 

You can't even jump a fleet of 30 people through a gate without it taking upwards of a full minute just to drop from the current system. You click 'Jump'..you see the notification..and you just sit there. After a few moments, the notification disappears and you are still there...so you click 'jump' again. Again the notification shows up and you might even get the jump animation but you still aren't leaving the system.

It's getting so bad that one can't even trust that clicking 'jump' once will actually register with the server. Fix this **** already.

GavinCapacitor
Posted - 2010.02.05 14:10:00 - [402]
 

Supporting because.. yeah.

I empathize with your situation with the GM's. The customer support in eve seems to be on the wrong side of terrible. Unfortunately I doubt this thread will change the situation with the grid loading bug.

I had a very long back and forth with several GM's in which they told me my pod had received the command to warp and then got scrambled 2 seconds later according to the server logs. It takes my pod a little over .06 seconds to enter warp from a stand still according to the approved evelopedia article (was spamming warp while loosing my ship in low sec to save my pod). Eventually I just gave up because they just repeat the same crap over and over without even reading your replies.


Pages: first : previous : ... 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only