open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Is anyone having more problems with the sound?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

My nose'omg
Posted - 2009.12.08 05:45:00 - [1]
 

In apocrypha i went from sound to no sound.

....Now its just no sound from guns and missiles whatsoever. Any way to quick fix this?



((Eve has sound? Obligatory and required))

Grapez
The Greater Goon
Clockwork Pineapple
Posted - 2009.12.08 05:46:00 - [2]
 

you have the best avatar

Wildwa
Republic Underground
Posted - 2009.12.08 06:05:00 - [3]
 

Eve has sound?

Haramir Haleths
Caldari
Nutella Bande
Posted - 2009.12.08 06:55:00 - [4]
 

Yes i dont like the eve sound, too. Please CCP, spend some 10 isk for better sounds. Exclamation

Haguu
Caldari
TLA Ltd
Posted - 2009.12.08 07:05:00 - [5]
 

It could be just a Mac-only thing, but until this week's client is out, CCP currently recommends disabling audio. :-(

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1223677&page=1#2

Hopefully, the new version will allow it to be enabled, you might want to wait for the new client before investigating your sound issues.

HowardStern
Posted - 2009.12.08 12:29:00 - [6]
 

Originally by: Wildwa
Eve has sound?


Not afaik.

Subedai
Posted - 2009.12.08 12:38:00 - [7]
 

You would think it would i dunno be a high priority on a major patch to i dunno fix something that has been broken for years, guess not.

CCP StevieSG

Posted - 2009.12.08 12:39:00 - [8]
 

Moved to Issues from EVE General

My nose'omg
Posted - 2009.12.08 17:38:00 - [9]
 

daily bump anyone else? / quickfixes?

Zan Valis
Posted - 2009.12.08 19:18:00 - [10]
 

Sound issue's here.

After Dominion I had no gun/missle sounds, no explosion sounds and the jukebox would stop playing after each track.

Since the latest patch my gun sounds have returned (though they still cut out from time to time) but again the jukebox will only play 1 track and then stop, Im also not getting mission specific tracks when activating gates...

And yes, I happen to like the music in EVE.


Amergin McLeod
Posted - 2009.12.08 19:26:00 - [11]
 

Same here - JB will play only one song. Furthermore, I am not able to load other playlists. And every now and then I get strange sound artifacts (I think when NPCs are trying to lock on to me)

:(

Neutrino Sunset
Bene Gesserit ChapterHouse
Sanctuary Pact
Posted - 2009.12.09 11:23:00 - [12]
 

I think we can safely assume from CCP's complete silence on the issue since Apocrapha was released that they:

1. Couldn't give a toss.

and/or

2. Are incapable of fixing it.

Cagol
Posted - 2009.12.09 14:13:00 - [13]
 

sound is bugged all over.

- delayed jumpgate sounds. even in midwarp i sometimes get my last gatesound.
- as soon as using any coms, no matter if in or outside the game, the rest of eve's sound dies in a few seconds and can only be reactivated pressing escape - just to die again in a few seconds
- balance is still screwed

find the sound pretty important and would like to have it back. ordinary stereo user, btw, who's not interested in getting a 5.1 system or bothers emulating it.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only