open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked how long did it take for you to download/install dominion
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 [3]

Author Topic

Axhind
Caldari
Ars ex Discordia
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2009.12.01 19:46:00 - [61]
 

Originally by: usrevenge
Originally by: Axhind
30kB on a 50Mbit link. This is kinda pathetic CCP. Get a real server or at least a torrent (the crap torrent client CCP offers is NOT torrent)

i was getting 1 mb on a 1mb line so its your fault not there servers.

also over 9000 ppl downloading..

they are doing a good job !


And then I found Chribbas torrent link and it was down in less than 2 minutes. I surely is the connections fault.

Dewa Tukul
Gallente
Dewa Brotherhood
Systematic-Chaos
Posted - 2009.12.01 20:14:00 - [62]
 

30kbps / 3:30 hours-4hours of Download...bye-bye computer,see you next morning,mama have to sleep..

Griff Skyshock
Merch Industrial
GoonSwarm
Posted - 2009.12.01 20:18:00 - [63]
 

Installation failed x6

Repair reverts to apocrypha

Changing versions in common.ini to dominion and then running repair.exe results in 100+ failed files, 1.9gb dl at 210kb/s (???)

Full client download/reinstall results in corrupt download

Goddammit

K'uata Sayus
Posted - 2009.12.01 20:23:00 - [64]
 

25 min @720kbps, downloading full client now (offline installer).

Downloading at work, or else I'd still be downloading Apocrypha with my dial-up.

Volyte
Immortalis Inc.
Posted - 2009.12.01 20:26:00 - [65]
 

2 minutes 5 seconds to download :D

Euriti
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2009.12.01 20:30:00 - [66]
 

5 minutes then it corrupted the install and I had to redownload EVE from scratch as the repair tool didn't work

Neutral

Zartanic
Posted - 2009.12.01 20:31:00 - [67]
 

Edited by: Zartanic on 01/12/2009 20:32:46
Originally by: Axhind
30kB on a 50Mbit link. This is kinda pathetic CCP. Get a real server or at least a torrent (the crap torrent client CCP offers is NOT torrent)


Easy to blame someone else for your own faults isn't it? The whole thing took me 8 minutes including the actual patching.

If you're having issues when others are not try using a ping programme, it will show where the bottleneck is. That's also useful to see if its your connection to your ISP or further down the line.

You do know that connections can have several nodes and any one of those could be the issue?

Dr Karsun
Gallente
Coffee Lovers Brewing Club
Posted - 2009.12.01 20:36:00 - [68]
 

Still downloading...

Total download time: around 2h, a bit more...

And THIS is more than average quality of an internet connection in Poland... Theoretically 1 megabit... 110 or so kb/s only.

hydlided
Posted - 2009.12.01 20:38:00 - [69]
 

Currently donwloading @ 770kB/s. Aprox 8 minutes remaining. So far, it is going smooth. Install will probably take another minute or 3 (as I read in previous posts).

I doubt I will run into problems patching, since it has been going pretty well in the last few patch releases.

/me has his Thumbs up,smiles , lights up another sig and prays

Gabriel Ironfist
Posted - 2009.12.01 20:53:00 - [70]
 

2 hours : download 499 megs

1 message : Updating Failed witht eh following error: Invalid patch file

glad I set up 17 day skills for my toons this is going to take forever just like in apoc.

Gneeznow
Minmatar
Ship spinners inc
Posted - 2009.12.01 20:57:00 - [71]
 

15 minutes for it to download via the auto update and then fail citing some error, downloading again, except this time getting the exe

Diluain
Posted - 2009.12.01 21:01:00 - [72]
 

still waiting... green bar slooooowly creeping up. Another 15 minutes to goLaughing
Damn my slow interweb.Rolling Eyes

Minotan
Caldari
Posted - 2009.12.01 21:04:00 - [73]
 

312 kb/s, I got about 24 mins right now.


Pages: 1 2 [3]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only