open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Question about LAG issue's
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

CountIIX
Posted - 2004.10.12 05:22:00 - [1]
 

Edited by: CountIIX on 12/10/2004 05:30:51
Hay all

I am just start this game and have purchased my first 30 day's, and I got a few questions.

atm I have 512/128 adsl right and the game lags pritty bad soemtimes, I have lost my trusty frigate several times because of it :( my shields and cap readings are all wrong, sometimes I stop shooting then all of a sudden the enemy is dead and I have 20% structure left :>(.

would I be better of getting 1500/256 adsl line? would this improve allot? thanks for ya help.,


by the way, I LOVE THIS GAME

3 more days till my thorax :) :) :) :), this is sweet, I wanna be able to beat a bs in it :P

cheers

Precusor
Posted - 2004.10.12 05:44:00 - [2]
 

theres a posiblity that your pc is cuasing fps lag cause your connection type seems allright.

GodEmperor
Minmatar
Dominatus Phasmatis Holdings
Posted - 2004.10.12 05:49:00 - [3]
 

its been really laggy lately

CountIIX
Posted - 2004.10.12 05:53:00 - [4]
 

Edited by: CountIIX on 12/10/2004 06:13:00
hmmmm

I might try to put my settings down a bit to increase my fps atm I am running 1280x1024 ith high detail everything, and it seems to run smooth? or even if it runs smooth might it still cause lag? also I am in Australia,

The LAG issues only really seem to appear when I am rat hunting with my other ozzy mate who lives on the other side of town, he also runs same settings as me,

thanks for you answers guys :)


oh and also when I ping the server address 157.157.139.10 I htink thats it, I get a reply of 300-350 ms? is that normal?

Balthamael
Gallente
hirr
Morsus Mihi
Posted - 2004.10.12 07:36:00 - [5]
 

300-350ms is a bit high. I get a reply of 30-50ms from Norway.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only