open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked [Issue] Client lockup when jumping (FW only?)
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Author Topic

Mr Blue
Caldari
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2009.05.23 00:58:00 - [181]
 

Edited by: Mr Blue on 23/05/2009 00:58:49
Just lost a ship and its kinda meh to continue.

jumpted into a known 0.0 camping point in a rapier...and my arazu alt. only go get bugged on BOTH account at same time.

not supricingly I died horribly...offline...as I couldnt see squat and logged off before I got agro.

over the last 3 days I prob experinced this issue around 50 times(relog needed) everywhere from 0.0 til high sec.


Suralor
Minmatar
LOCKDOWN.
Cult of War
Posted - 2009.05.23 01:31:00 - [182]
 

i cant believe you wait till tuesday with a fix, ccp.... this is ****ing unplayable!

tarabelle
Top Corp
Posted - 2009.05.23 01:53:00 - [183]
 

This is something that needs fixed before a holiday weekend. So who is going to be responsible for replacing our ships or will the LOGS show nothing like normal. Refund our accounts for the time it takes you to fix a service we are paying for that is not working as intended.

Neo Maximus
Gallente
Forging Industries
Einherjar Alliance
Posted - 2009.05.23 02:15:00 - [184]
 

This problem has been happening to me way too often.
Can see the background and chat works, but nothing else will.
Have to reload the game.

This is really unacceptable. Mad

leumas x
Posted - 2009.05.23 02:20:00 - [185]
 

I've had the same problem countless times.

Syekuda
Hell's Revenge
Posted - 2009.05.23 02:41:00 - [186]
 

Originally by: tarabelle
This is something that needs fixed before a holiday weekend. So who is going to be responsible for replacing our ships or will the LOGS show nothing like normal. Refund our accounts for the time it takes you to fix a service we are paying for that is not working as intended.


WHAT ?? holiday ? I hope its not what I think your saying. Lets hope CCP is not on a holiday.. no way man...

Syekuda is thinking of mass murder here...

p.s: if someone (or CCP) says something about updating a driver, I will stab them with spoonEvil or Very Mad and **** them with a melon.Shocked

Mal Skyblade
Posted - 2009.05.23 03:49:00 - [187]
 

Same issue here as well, happened about 3 times now.

PiKacho
Minmatar
Dark Huntsmenn
The ENTITY.
Posted - 2009.05.23 11:21:00 - [188]
 

I can confirm this bug, too :/Exclamation

TIME TO FIX IT !?

Dhevyn Ro
Posted - 2009.05.23 12:34:00 - [189]
 

Signed - fix it please. You are costing me isk.

Cefte
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2009.05.23 12:36:00 - [190]
 

Utterly ridiculous. Let's make a game where you jump from gate to gate to do anything break your client when you jump through a gate.

The best part is the ten minutes after logging out and reconnecting where you get to fake-emergency-warp-hopscotch while being entirely incapable of doing anything else.

Confractus
Posted - 2009.05.23 13:22:00 - [191]
 

Same for me

love afk jumping to find you've not actually gone anywhere, doesnt make me mad at all..........

Jenny Twotone
The Reformed
Posted - 2009.05.23 13:41:00 - [192]
 

I have yet to talk to a player that has NOT had this problem.

let me repeat that....

100% of the people i have talked to ingame are having this issue.

3 day weekend, I get it though (screw you yankees) I get it.

Real classy.

Narra Dyan
Posted - 2009.05.23 15:08:00 - [193]
 

Yep, same problem here. This NEVER happened before that last patch.

Seems to happen about 25% of the time i jump thru a gate.

Have to agree with the other folks, this issue is so frustrating !

Interestingly this seems to happen a LOT when i fly an Ishkur, but hardly ever when i fly my Dominix.

Shadowfox986
Caldari
Buccaneers of New Eden
Posted - 2009.05.23 16:01:00 - [194]
 

i can conferm i am having this problem to

but it normal happens 2 me in one system
gyng

and also after i re-log it gets rid of all my waypoints and re-sets my AP settings 2! Mad

CCP fix this! ppl are paying for a game that is becoming very un-playable!

Xeovar Stoner
C0VEN HOLDING COMPANY
C0VEN
Posted - 2009.05.23 16:53:00 - [195]
 

Im experiencing this problem on all PCs (tested on 3 different rigs), different accounts, running 1-4 clients, with resolution ranging from 1024x768 to 1920x1200, full range of visual and game settings.

About 10% of the time it happens. Using autopilot on longer ranges in empire means relog every 10j or less, making it really a pain ...
Not to mention fleet reinvites every 10j... and losing 10% of your fleet when jumping to fight hostile gatecamp...

Generally, please prioritize as showstopper and hotfix asap. kthx.

Dralon
Dragon Highlords
Death Is Everywhere
Posted - 2009.05.23 16:58:00 - [196]
 

Has anyone actually been reimbursed for this yet?
Although I'm sure it's very amusing for the people who got to pod me..

Neu Bastian
Minmatar
Stimulus
Rote Kapelle
Posted - 2009.05.23 17:20:00 - [197]
 

I have the jump in bug too, much like everyone else.

CCP just roll back the damn patch, or the last 2 rather, and quit rushing things and breaking the game.

Christine Keila
Posted - 2009.05.23 18:01:00 - [198]
 

Yeah CCP, this bug sucks big time. Hurry up will you pls, get your fingers out and sort it. I must be relogging half a dozen times a day to try and work around this bug.

And its exactly as Bob described "Symptom - on jump, space keeps loading - no loading progress bar, just refreshing the stars again and again and never loading grid".





Dalen Quaice
Gallente
Ixion Defence Systems
Sc0rched Earth
Posted - 2009.05.23 18:03:00 - [199]
 

Edited by: Dalen Quaice on 23/05/2009 18:05:32
I've never before posted in this forum because personally I think CCP is too busy counting subscription money, but I feel the need to contribute to the message. I dont need to add my debug stuff because its already been well documented, same problem as the other dozens and dozens of posts.

What I want to ask is WHY? We pay for this game. Most of us posting here probably pay for multiple accounts. Fixing issues like this is a matter of investing in the right staff and the right hardware. Is your profit motive so strong that you cant see the long term benefit of not having bugs like this? How many people are navigating right now to some other MMO's page and considering a change because of this? I've played this game for a while and this isnt the first time I've encountered a show-stopper bug.

STO FTW?

JitaPriceChecker2
Posted - 2009.05.23 18:12:00 - [200]
 

CCP it is time to fix camera shake thingy already !!

Tintifish
The Scope
Posted - 2009.05.23 18:17:00 - [201]
 

Confirming i have the same issue and its getting annoying. Seems entirely random. Bug report will be sent once it does it again for the log server.

Kergill Broll
Posted - 2009.05.23 18:54:00 - [202]
 

Signed, having this issue approximately once every 3rd or 4th jump. Also (likely completely unrelated) sometimes getting crash to desktops upon using warpgates. Much more rare than the jump lockup, but popped up at the same time.

Originally by: Jenny Twotone

3 day weekend, I get it though (screw you yankees) I get it.

Real classy.


Correct me if I'm wrong, but isn't CCP an Icelandic company, with their development team located in Iceland and their server in London? What do yankees have to do with anything?

Kessiaan
Minmatar
Vagrants Inc
Posted - 2009.05.23 20:08:00 - [203]
 

Still having this issue. Not fleeting and doing my best to stay out of highsec until it's resolved.

omgdutch2005
Gallente
Advanced Planetary Exports
Intergalactic Exports Group
Posted - 2009.05.23 21:17:00 - [204]
 

have had this issue aswell..

sux big time

Fohacidal
SPORADIC MOVEMENT
Posted - 2009.05.23 21:19:00 - [205]
 

I just got this issue, it seems to only happen when Im on autopilot and I go at least over 5 jumps

Web Slinger
Salvage and Looting Technologies
Posted - 2009.05.23 22:44:00 - [206]
 

I have 2 accounts that are for the most part unplayable since the patch....how about CCP refund everyone the months charges? (can you say SLA?)

- maybe that will motivate them to get it right before releasing a buggy patch to the live users for testing

Dalen Quaice
Gallente
Ixion Defence Systems
Sc0rched Earth
Posted - 2009.05.23 23:58:00 - [207]
 

Cheers to the refund!

Schwarzbier
Darkwave Technologies
Blade.
Posted - 2009.05.24 02:50:00 - [208]
 

Originally by: Fohacidal
I just got this issue, it seems to only happen when Im on autopilot and I go at least over 5 jumps


Seems completely random to me, and happens regardless of if I'm using autopilot or flying manually. Thought maybe that was it at first too, but then I got stuck two jumps in a row on manual.

I'm frankly shocked this hasn't been hotfixed all ready. I'm not going to leave over some stupid bug like this, but every day there are new people trying the game, and when they experence this they really might think twice about playing.


Eva Simonson
Posted - 2009.05.24 05:13:00 - [209]
 

Just had this happen two systems in a row. This is not a "we'll get to it next week" type patch. It's a take the server down right now and fix it type of problem.

ZhouXi
Posted - 2009.05.24 05:25:00 - [210]
 

I'm glad I'm not the only one having this problem! Hopefully it will be fixed soon, until then I'm not going to be playing much.


Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only