open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked (incompatible protocol) after succesfull 1.2.2 patching - its fixed :)
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2] 3

Author Topic

Hayaishi
Gallente
Aperture Harmonics
Posted - 2009.05.19 12:13:00 - [31]
 

Originally by: Annubis Lorn
this is bull****. i think ill go back to WoW

can i have your stuff?

Hairygoagain
Posted - 2009.05.19 12:14:00 - [32]
 

Edited by: Hairygoagain on 19/05/2009 12:14:06
Add one more to the list, only I have the problem on 2 separate Eve installs. The first is set to max grpahics, the second is set to minimal and they both now get the incompatible protocol after the latest patch.

H

Didius Julianus
Posted - 2009.05.19 12:14:00 - [33]
 

Same bull**** from CCP, different day. Fix it.

Annubis Lorn
Posted - 2009.05.19 12:14:00 - [34]
 

well, no replies yet, they dont care, they already have our money, so what does it matter?

Joe Bazooka
Posted - 2009.05.19 12:15:00 - [35]
 

Same problem here

Melindhra
Gallente
Psychological Warfare
Posted - 2009.05.19 12:15:00 - [36]
 

Same problem on the OS X client.

Bato Genhiu
Posted - 2009.05.19 12:15:00 - [37]
 

Edited by: Bato Genhiu on 19/05/2009 12:16:19
I too am having the same problem. Though I'm not sure of everyone else;
I downloaded the patch while the server was offline (Logged in early this morning to play, found out it was down time.) Then went to play when the server was online again.
Is this the issue? Is there anyone who has logged online successfully?

EDIT: On the off chance that someone who was just online a few seconds ago is stalking this forum xD

Efroh
Posted - 2009.05.19 12:15:00 - [38]
 

Same issue.

Reported patched to latest build, game client gives 6.12.88737 as version, but login screen has "incompatible (protocol)" and refuses login attempt. Saw this same version about the Trinity 1.0.2 patch, so I tried deleting the CCP\EVE folder out of my local documents. All that did (that I could see) was revert my video settings back to default.

Got confused at manual download page because of my "current" version. May try using the next latest build to patch from and see if that works.

Thanks,
Efroh.

China Ntak
Posted - 2009.05.19 12:15:00 - [39]
 

Do something Fix it NOW

Aedun Sole
Posted - 2009.05.19 12:16:00 - [40]
 

Originally by: Annubis Lorn
well, no replies yet, they dont care, they already have our money, so what does it matter?


saddly your right. Crying or Very sad

Swwils
Posted - 2009.05.19 12:16:00 - [41]
 

I filed a petition.

88737 to 88974 patch needed.

Helana Troi
Posted - 2009.05.19 12:16:00 - [42]
 

Also broken.Crying or Very sad

PrincessKnight
Posted - 2009.05.19 12:16:00 - [43]
 

Grow up idiots...they will post soon(tm). I am sure it is being worked on. Rolling Eyes

jacki3ya
Caldari
Miners In Barges
Posted - 2009.05.19 12:17:00 - [44]
 

Originally by: Bato Genhiu
Edited by: Bato Genhiu on 19/05/2009 12:16:19
I too am having the same problem. Though I'm not sure of everyone else;
I downloaded the patch while the server was offline (Logged in early this morning to play, found out it was down time.) Then went to play when the server was online again.
Is this the issue? Is there anyone who has logged online successfully?

EDIT: On the off chance that someone who was just online a few seconds ago is stalking this forum xD


This is the exact same thing I did.

Hayaishi
Gallente
Aperture Harmonics
Posted - 2009.05.19 12:18:00 - [45]
 

what is the bet that all the veldspar in my system will be mined out by the time i get on... very high tbh... this is making me lose money! i demand compensation!

Bato Genhiu
Posted - 2009.05.19 12:18:00 - [46]
 

Originally by: PrincessKnight
Grow up idiots...they will post soon(tm). I am sure it is being worked on. Rolling Eyes

Hey not all of us are hating on CCP, the lot of us are just concerned and dutifully bringing it to light. :P

Annubis Lorn
Posted - 2009.05.19 12:19:00 - [47]
 

were not idiots for being ****ed. i dont think that its too much to ask for someone in CCP to log on on their computer and get their client corrupted to at least see if the damn thing is going to work BEFORE sending it out to every client in the free world.

Romulus Augustus
Posted - 2009.05.19 12:19:00 - [48]
 

Comon CCP, talk about issues, why role out a product that is full of holes. I doubt we see reimbursements for all the time we spend waiting for fixes to happen, or playing an unstable game that degrades our gaming experience in the times the server is actually up.

Evil Zombieman
Posted - 2009.05.19 12:19:00 - [49]
 

theres a new patcher available to download, just restart your clients it should auto start

Bato Genhiu
Posted - 2009.05.19 12:19:00 - [50]
 

Originally by: Hayaishi
what is the bet that all the veldspar in my system will be mined out by the time i get on... very high tbh... this is making me lose money! i demand compensation!

Ook. Goodluck with that. Anyone know anything so far sense there are some many people here?

Princess Frankie
Posted - 2009.05.19 12:19:00 - [51]
 

Try it now guys, i had the problem a minute ago, but fixed now :)

Shamahr Hakeime
Shadow Veil Industrial
Shadow Directive
Posted - 2009.05.19 12:20:00 - [52]
 

Good god, 16 minutes since the patch *should* have been deployed and some of the responses in this thread beggar belief. Rolling Eyes

I have the same issue but you're not going to see me whinge like some of the people in here. Yes, there's a problem but it will be fixed.

So grow up you lot who are whinging for pity's sake.

Hav0x
Posted - 2009.05.19 12:20:00 - [53]
 

New update of 10mb? :)

DarkMellie
Einherjar Rising
Cry Havoc.
Posted - 2009.05.19 12:20:00 - [54]
 

Thank you to CCP for continually looking at ways to make the EVE experience more awesome...

at least, I think that's what everyone is trying to say.

I too have the incompatible build error, and I too will be ****ed at spending another 4G of my bandwidth over a 3Mb patch.

But seriously, take your demands, roll them up and smoke them. Do any of you have any idea at all what it must be like coding for PC? So many different systems, drivers, speeds, capabilities... then consider that their paying public screams for updates and new content...

do you honestly think that it's going to work perfectly for 100% of players 100% of the time? What is it with this day and age that demands absolute perfection because that's what they've paid money for? Absolute perfection doesn't exist, it's no bloody wonder people whinge about CCP not talking to their subscribers openly and honestly... if all I got was pages of abuse I'd tell you to foad too.


On another note: hurry up and fix it so I can blow things up, kthx

Bato Genhiu
Posted - 2009.05.19 12:20:00 - [55]
 

Originally by: Evil Zombieman
theres a new patcher available to download, just restart your clients it should auto start


Will try, thanks for being level-headed.

CyberRaver
Wildly Inappropriate
Posted - 2009.05.19 12:21:00 - [56]
 

theres another patch, i just installed it and my client is fine now

Swwils
Posted - 2009.05.19 12:21:00 - [57]
 

Fixed now...

Looks like they had to do some extra work to the new patch :)

(Since the instawarp hot fix)

GJ CCP thankyou!! Very Happy

laggarr
Posted - 2009.05.19 12:21:00 - [58]
 

sweet new 10mb patch, gogogog

Aedun Sole
Posted - 2009.05.19 12:21:00 - [59]
 

iam reading the patch notes atm how come it says 1.2.1 notes and not 1.2.2?

Bato Genhiu
Posted - 2009.05.19 12:22:00 - [60]
 

Edited by: Bato Genhiu on 19/05/2009 12:22:20
I too can confirm that there is a new patch. To all the haters. Seriously? 20 minutes isn't all that damn important. XD

EDIT: Thanks to CCP for being so quick!


Pages: 1 [2] 3

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only