open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Apocrypha Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 ... : last (35)

Author Topic

Kazooieman
Posted - 2009.03.11 06:15:00 - [451]
 

and to be honest those who are whining about classic, i dont want my fee to be spent on supporting ancient hardware. but a 6600 gt from several years ago and you'll be fine stop complaining sheesh. you guys are only a fraction of the actual players? I know it sucks to get new hardware or have to but nobody is going to care a whole lot if you will spend ove a hundred bucks a year to play eve and wont spend 80 to get a good graphics card. hell pay 180 and get one that can play any game out there very well.

www.newegg.com

Phenob
Posted - 2009.03.11 06:18:00 - [452]
 

Connection to server lost,

I get this every time I gate to another system. It tends to occur on arrival rather than departure. When I log back in (sometimes waiting in queue) I am in the post-gate system.

Gho Higyidr
Black Serpent Technologies
R.A.G.E
Posted - 2009.03.11 06:20:00 - [453]
 

Amarr factor outposts are showing 45 slots (upgraded outposts) instead of 25 like they are supposed to... Cannot see corporation jobs in the 25 slots, however for some strange reason you can build in the 20 slots AND the 25.... Very confusing.. I dont' know a good way to file a bug report about it because I have no way to reproduce the steps...



Also: Skill que isn't working. And the new POS bubble animations are horrible... It looks liek a water feature, lags out my client and ... just doesn't look "real"? Please get rid of this ungodly effect.

ollobrains2
Gallente
New Eve Order Holdings
Posted - 2009.03.11 06:27:00 - [454]
 

LAG !!!

BIackBeard
Posted - 2009.03.11 06:42:00 - [455]
 

Wow this is really suprising.....I see a couple of small issues to be worked out with sound but throughout the day most complaints I had are gone...no problems patching two clients at all. Have found wormholes and killed some sleeper drones in a rifter, although I wouldn't reccomend this approach...All in All, good work CCP.

Agador Spartacus
Super Friends Club
Worlds End Consortium
Posted - 2009.03.11 06:54:00 - [456]
 

Still no luck patching EVE.

The auto-updater in the most recent build doesn't work at all. It just lets me know I have an incompatible version but does nothing about it. After rolling back my version a patch or two the auto-updater wakes up but still isn't able to find a patch file to download.

Where are the manual patch files for download on the eve site?

C'mon. Two days lost and counting. Thanks CCP. Get you asses in gear or I'll be forced to drop my accounts and leave the house or something.

Wilson Yu
Posted - 2009.03.11 06:57:00 - [457]
 

NOoo, this expansion is the worst thing that have happen to me in eve online. I can no longer enter eve online because i don't have a 2 pixel shader, plus i paid for like half a year on eve online and i only use 2 months. Plus i got no way to communicate to my small corp and in a couple of days, they might think i have left them. I am the ceo for crying out loud and now bam, disconnected. Didn't know i need a 2 shader. I got a crappy computer, a 512 mb ram window xp 2002 home edition computer, the lowest grade ever. Now i have to spent another couple of hundred to dollars to buy a new computer and add a graphic card to it. Man this is such a hassle, now all my work, all my time and money spent on a silly game. I wonder if this is even worth it? Why can't you guys stay with the classical content? Meh, this really sucks, with all my friends in eve online gone, and i have to spend hundreds to dollars that i don't even had. For crying out loud i don't even have a job yet, i am just a 15 year old teenager wanting to play a good game. Aww man, now what was i talking about, oh yea. CCP have restricted me to play eve online and I lost liike 40 bucks man in eve online time. Plus i lost a chunk of my real life that was invested in the game. OH well, at least this give me a chance to improve my grades, have fun with my friends and family, and go after my dreams. I should actually thank you ccp for they have put a brick wall between eve online and me thus forcing me away from eve online. Well, can someone tell my director, he name is Ra'mah. I have underline his name and this is his ingame name, Ra'mah. TEll him that WIlson Yu CEO of BOlt COrporation will not be playing eve online due to computer hardware issues, that I, wilson will be back in a couple of weeks or month. Tell him to keep expanding the corporation. And who ever can do this, i will give you 500 million isk. My corp is small but i want to keep there when i return. ALso tell him to send a message to thehand (yes ingame name) that Ra'mah is a director now, that he will have to talk to thehand in making an alliance with us. TEll him to name the alliance "Lightning Bolt Alliance" and persuade the others that that name is cool and awesome and brilliant. K, and whoever have done this evemail me and i will be glad to give you the isk mate. Thanks for all your help and i will see you guys in a couple of weeks or months. :) Good luck and may the force be with us all.

Prey Animal
Gallente
Center for Advanced Studies
Posted - 2009.03.11 06:57:00 - [458]
 

I just spent 3 hours downloading the new client because the current install would not update on its own. It said "incompatible version"

After installing I ran the game...and after the QUANTUM RISE intro screen I get a message saying I have an incompatible version.

I'd like to know what I need to do to get the game to install. And I'd like to know why the hell the OLD CLIENT is still on your website on launch day...that makes no sense at all.


Odina Starchild
Posted - 2009.03.11 07:01:00 - [459]
 

This is the first time I've had a problem with a patch. It dl'd fine. The problem was when I launched it. The splash screen was good but when it went to the login screen EVERYTHING was rainbow colored and there were no letters, I couldn't tell where anything was. So what now? I couldn't tell if it was asking for the small patch to start or what :(

Aguros
Posted - 2009.03.11 07:04:00 - [460]
 

If "Window stacking only if shift pressed" is active i cant stack windows even if i press shift. Works normal without the option activated.

Mirra Kinslayer
Posted - 2009.03.11 07:04:00 - [461]
 

"Connection Failed! Incompatible (Version).

What does this mean??? I downloaded the latest build. COMPLETELY Reinstalled the WHOLE exe. The Program SAYS it's version is 5.20.75883. But when I enter my username and pWord, it gives me this message. I have all the bulk data. I've checked and re-checked my version. please help. I'm a brand new user and my weekend JUST started. new patch and all i wanna do is play. LOL.Razz

Amrut Malmar
Posted - 2009.03.11 07:11:00 - [462]
 

I have tryed the auto updater and the manual one i have uninstalled the game and downloaded the full pack and got 2 errors on the patch i was given a patching failure and on the complete download it was download error at 100% im running Windows XP Pro sp3 and my system specs are below.

AMD 5200+
2 gigs Corshiar ddr2 800 XMS2
Nvidia 9600 GSO 384 meg.


I have plenty of space on C:\ and i do not understand why your patch is not working.

Wa'roun
Quantum Cats Syndicate
Posted - 2009.03.11 07:17:00 - [463]
 

Map needs fixing.
You can't focus on what you want sometimes. There have been systems I try to click on and can't, but the system next to it gets chosen instead. Poinen is an example here of a system hogging your selection of the system to the left of it. I can't see what that system is or facilities available without selecting systems nearby and deducing that way.

The Autoframe Selection / Auto Zoom to Selection needs work as well. If you select Auto Zoom, it zooms in past seeing the system to a black screen.

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2009.03.11 07:20:00 - [464]
 

Can't find, where it saves exported files. (Fittings etc)
Ran a search across whole disc array - no joy... >.<

Gone'Postal
Roast and Toast Inc.
Posted - 2009.03.11 07:23:00 - [465]
 

Originally by: Tonto Auri
Can't find, where it saves exported files. (Fittings etc)
Ran a search across whole disc array - no joy... >.<


My docs\Eve under your user account.

Vhrasik
Posted - 2009.03.11 07:28:00 - [466]
 

I've got sound-issues. In the intro-vid the voice hung. While playing there were 2 times a channel gone ... first left, then right. Disabling sound in the options and re-enabling did help. Maybe a problem with the jukebox? Didn't start the jukebox after the second error, then it did not happen again.

Ivan Losjewski
Posted - 2009.03.11 07:42:00 - [467]
 

I have succesfully downloaded the patch and it shows also the apocrypha screen when i type in my password. After the login screen with my characters appears on the screen and i pick one i loose connection to the server. I tried it several times also with restarting the computer. Any suggestions??

Beef Hardslab
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2009.03.11 07:52:00 - [468]
 

A couple things I've noticed, some may have been mentioned, dunno, CBA to check 16 pages first:

Wrecks no longer show up on basic directional scans? Is this intentional?

Smartbombs no longer affect probes Sad

Please CCP I beg you, no more smartbomb nerfs - I loves them so! They never fail to put a smile on my face! Now if only I had some smartbomb rigs, or implants/hardwires....

Magic Crisp
Minmatar
Posted - 2009.03.11 07:54:00 - [469]
 

I've got an ALT-A shortcut for Autopilot, usually using that. When i turned it on this morning, it jumped through the first gate, warped to the second, and didn't approach the next gate. So AP forgot the approach the gate. Though, it only happened once so far, but might as well happened to others.

Finter
Posted - 2009.03.11 07:54:00 - [470]
 

Originally by: CCP Navigator
EVE Online: Apocrypha has been successfully deployed on Tranquility...



Really?

Najel Toranaga
Posted - 2009.03.11 07:55:00 - [471]
 

Ok I know you guys will laugh. Eve has sound? but I have a issue with the sound now that's new that I did not have with QR.

I will try to explane after I patched the client with Apocrypha, my sound is not working properly in EVE. The introductory cinematics, the one shown right after logging in, and the race specific ones in the character creation process, get audio hang-like behaviours. It's hard to explain it with words but, you hear the same half a second fragment of audio over and over again, it kind of get's stuck. So there is no audio or voice during the cinematic.

However if I play it in window mode its gets "stuck for second then plays normally?

I am running the sound though a usb head set. I also noticed that the sound is a bit muffled in general. I will bug report it. However I am posting to see if any one else has this issue's? I have not changed any audio codecs or messed with any sound setting before I patched.

Wa'roun
Quantum Cats Syndicate
Posted - 2009.03.11 08:03:00 - [472]
 

Originally by: Wilson Yu
I can no longer enter eve online because i don't have a 2 pixel shader, ... Didn't know i need a 2 shader. I got a crappy computer, a 512 mb ram window xp 2002 home edition computer, the lowest grade ever. Now i have to spent another couple of hundred to dollars to buy a new computer and add a graphic card to it. Man this is such a hassle, now all my work, all my time and money spent on a silly game. I wonder if this is even worth it? Why can't you guys stay with the classical content? Meh, this really sucks, with all my friends in eve online gone, and i have to spend hundreds to dollars that i don't even had. For crying out loud i don't even have a job yet, i am just a 15 year old teenager wanting to play a good game. Aww man, now what was i talking about, oh yea.



First: You obviously know nothing about how cheap shader 2 cards that will run the game are.

Two: Windows XP isn't the lowest OS ever, but you definitely need to put at least another 512MB in that system for it, which is cheap too.

Three: All your money?...if you don't have a job, then it isn't your money. Go ask your parents what they can do since obviously they pay for the game / subscription.


AncientLord
Posted - 2009.03.11 08:16:00 - [473]
 

When your already in warp, ships can still target you. Before they coundt target you. Please reverse this option.

Add close button for main chat.

Add button yes or no for wardec's. With this option no new players will leave the eve.

Add close button to map info, becouse there is atm only minimize.


Gicutza Ciufu
Posted - 2009.03.11 08:18:00 - [474]
 

So, i get 2 missions in Vylade, a sistem in gallente space. When I warp to the location there is nothing! Not even a gate, not one single ships. Just a BIG NOTHING! And this is the second time that happens . It seems like only Vylade sistem is corrupted. Anyone has similar issues on this, or its just me?

And since i`m here , BRING BACK THE CLASSIC CLIENT! My laptop can`t run the game .

Lucifers Proponent
Posted - 2009.03.11 08:21:00 - [475]
 

Edited by: Lucifers Proponent on 11/03/2009 08:22:08
So let me get this right, the classic eve is now obsolete?

Why isn't this mentioned on the front screen at login?

I've just spent 2 days buggering around and had to work it our myself.

And why is it still available for download here http://www.eveonline.com/download/windows.asp

Very poor.

Shadow Tigress
Posted - 2009.03.11 08:36:00 - [476]
 

memory remap seems to be broken, my attributes reset to the base ones i had before, after some times of logging in and out, error is still there

Schive
Posted - 2009.03.11 08:40:00 - [477]
 

System:
1.7 GHz Laptop
2 GB Ram
ATI Radeon 9700 Mobility (128 mb ram)

Problem:
At app 20% to go on loading station enviroment, my system stalls for about 1 minute, and then reboots my laptop.

Microsoft error service, calims the system crashed due to a malfunction in a DLL file, caused by being stuck in an infenate loop... ??

Solution suggesed: Update driver. Done to max. didnt work :S

Now, this card, and the entire laptop actually, should be able to run APOC-Lite, yet, it clearly doesent...

Yup, i would like an explenation and solution.... please :S

Suggestion:
Create a test program, that will test the players computer performance against the game requirements.
Such a program will have a huge amount of goodies sticken to it:
1: Playerbase system usage, can be monitored when wanted.
2: Identifying problems on certain computers, will be located extremely fast. (ie. his GFX thingie, dont work on XXXXX number of setups....)
3: Helps the player in order to figure out what to update to run EvE. (Test feedback option)
4: CCP will get rid of a ton of questions on the forums, as the test-program, will give the answers needed after the system check...

Baptiste Richelieu
Posted - 2009.03.11 08:48:00 - [478]
 

Hammerhead I drones are doing no damage. I lock the target and send them to fight but they just orbit and do not fire.
Using railguns I have to press F2 and F5 continuosly becouse guns do not auto fire. Question

Darella Mars
Posted - 2009.03.11 08:50:00 - [479]
 

can i have a link to the new patch please, the auto-patcher is not working, and i cant find the right patch version

Akasa Dwarf
Posted - 2009.03.11 08:51:00 - [480]
 

i finally got the patch downloaded 5 hours after i started DL it. i have no graphics card issues and the laptop i am using is over 6 years old and it will run the game no problem so all of you who are complaining about your system will no longer run the game i would check all the settings on your graphics card and i think you will be able to get it working



Pages: first : previous : ... 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 ... : last (35)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only